Jump to content

Muncitor strivit sub o ţeavă de 600 kg


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Muncitor strivit sub o ţeavă de 600 kg

Tragic accident de muncă la o societate comercială ce se ocupă de colectarea fierului vechi. Accidentul a avut loc în incinta societăţii, pe Calea Prutului, unde un muncitor în vârstă de 56 de ani debita o ţeavă din fier cu o greutate de 600 kg.

„Din primele cercetări a reieşit că muncitorul ce lucra la o firmă de recuperare a fierului vechi muncea în momentul accidentului la dezafectarea unei structuri metalice. Tocmai tăia o ţeavă cu o greutate de 600 kg când, din eroare probabil, a tăiat şi punctul de sprijin al acesteia, ţeava lovindu-l în zona bazinului. Bărbatul a decedat în spital. Inspectoratul Teritorial de Muncă şi poliţiştii au început o anchetă în acest caz pentru a se stabili exact circumstanţele în care a avut loc accidentul”, a declarat Ionel Petrea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Un bărbat a murit strivit sub o ţeavă metalică

Tragedie la o societate comercială care se ocupă de colectarea fierului vechi, de pe Calea Prutului. Unul dintre angajaţi şi-a pierdut viaţa în urma unui accident teribil. Vasile Juţea, de 56 de ani, angajat cu acte în regulă, a murit după ce a fost strivit de o conductă metalică în greutate de 600 de kilograme. Inspectorii ITM au declarat în urma primelor cercetări că victim a tăiat punctul de sprijin al ţevii. Bărbatul a murit în braţele medicilor la UPU.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.