dcp100168 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Un tecucean a corupt o minoră de13 ani* Politistii din mai multe judete au fost in alerta in utlimele zile pentru gasirea unei minore, din Bucuresti, care fugise cu prietenul sau din Tecuci * Adolescenta din Bucuresti a fugit cu iubitul de 31 de ani, din Tecuci si a fost gasita la Slobozia BraduluiTatiana N, 13 ani, a plecat saptamina treucta de acasa fara sa-si anunte parintii si a venit la concubinul sau din Tecuci. Tatal minorei a sesizat pe numarul de urgenta 112 disparitia fetei. Ulterior, acesta a considerat ca Politia nu face demersurile necesare si a facut o plingere si la Parchetul General. In baza unor informatii primite tot de la tatal fetei, politistii i-au cautat pe tineri in judetele Braila si Galati. Simbata, cei doi au ajuns in comuna Slobozia Bradului (Vrancea), moment in care, tatal fetei a sunat din nou la 112 si a cerut si de aceasta data sprijinul politistilor. Cei doi tineri au aflat despre faptul ca politia i-a localizat, moment in care au hotarit sa se ascunda in padurea din apropierea comunei. Abia in cursul zilei de ieri, cei doi au fost gasiti de politistii din Slobozia Bradului. In fata anchetatorilor, tinarul de 31 ani, Costel Chercu, din Tecuci, a povestit cele intimplate. "A venit cu trenul in gara la Tecuci, dupa care am plecat spre Cosmesti, unde am dormit la o pensiune. Apoi am mers la Galati, la Sulina, unde am stat tot la hotel, dupa care am venit la bunica mea, la Slobozia Bradului. Nu am fugit de politisti, dar simbata Tatiana a amenintat ca se omoara daca nu fug in padure cu ea, cind a aflat ca am fost localizati. Am colaborat cu ofiterii de la Bucuresti, iar luni dimineata am venit cu fata la postul de politie", a spus Costel Chercu. Tatal fetei urma sa-si ia copila acasa, dar aceasta nu va putea fi tinuta se pare prea mult timp acasa.
Recommended Posts