Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (I)

Recommended Posts

Posted

Cine se simte gălăţean şi doreşte să se întâlnească cu alţi gălăţeni, să scrie aici.

Într-un uichend ... pe Faleză ... sau la Grădina publică ... sau oriunde altundeva ...

• 2 weeks later...
Posted

Ok, văd că sunt doritori ...

O dată de întâlnire, ceva? La începutul vacanţei şcolare, de 23 August ( :P ), la începutul anului şcolar?

:roll:

• 1 month later...
Posted

O propunere concretă: în fiecare prim week-end din lună, la ora 10, să ne întâlnim la Grădina Publică, la terasa Ambasador.

Posted

Păi unii mai muncesc şi sâmbăta, alţii fac piaţa ... rămâne duminica.

Dar poate mai au şi alţii păreri.

• 1 month later...
Posted

Mai facem o încercare de a ne întâlni? Poate să ajungă cineva sâmbătă după-amiază (9 august) la o bere sau amânăm o săptămână, două, pentru a da posibiliatea mai multor membri să afle despre acest lucru?

Posted

Subscriu!!! Dar cred ca ar fi mai bine sa mai existe inca o intalnire intr-o duminica din septembrie, pentru ca in august multi dintre noi suntem plecati in concediu.

Posted

Mâine, 9 august, la ora 14.00, la terasa "Valurile Dunarii" (de pe Faleză), adminul şi subsemnatul se vor întalni pentru o bere. Cine doreşte să ni se alăture, e binevenit :d

Edit admin: Face cinste... forumul ;)

Posted

Ha! Am citit prea tirziu... :))

Eu as zice ca adminul sa propuna din avans o zi si o locatie, in termen de o saptamina cine vrea sa participe sa dea o confirmare (eventual undeva pe privat) si in functie de nr. de participanti sa avem o rezervare.

Nu va fi niciodata posibil sa vina toti, cei care nu pot odata vor putea data viitoare.

Si, daca nu iese cu bataie :)))) cum spunea cineva mai inainte, poate o facem asa, o data pe luna macar...

Parerea mea...

Posted

Am stabilit deja cu Relu o astfel de întâlnire. Într-o primă fază, întâlnirile s-ar putea face în prima sâmbătă a fiecărei luni. Ca locaţie propun terasa "Valurile Dunării" de pe Faleză, suficient de încăpătoare şi de liberă mai toată ziua.

Hai să facem un apel. Cine poată să vină SÂMBĂTĂ, 6 SEPTEMBRIE, ORA 14.00, la "Valuri", să dea un semn mai jos.

Posted

Am citit prea tarziu de inatalnirea de sambata... :(

Incerc sa fiu pe 6 septembrie. Mai sigur poate voi fi cu 2-3 inainte de "eveniment"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.