Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (I)

Recommended Posts

Posted

Pe 6 septembrie este mai mult ca sigur ca nu voi fi in localitate, deci nu bag mana in foc ca voi putea ajunge. Este perioada sezonului estival, deci cred ca multi dintre membrii forumului nu vor putea veni din motive obiective.

Posted

Păi nu scrie? Sâmbătă 6 septembrie, ora 14, la terasa "Valurile Dunării".

Şi-au anunţat până acum intenţia de a participa:

dcp100168

Mikka

katman

George

oana6200 ?

Rami

Posted

tare as veni si eu, insa nu am cum, sunt extrem de ocupat zilele astea, iar de vinerea viitoare sunt la Focsani pentru cateva zile... sper ca la urmatoarea intalnire sa pot veni ;)

Posted

ce-as mai vrea sa vin! dar pe 6 sunt la Sf. Gheorghe la un festival rave! O sa revin cu povestea saptamana viitoare. Iar la urmatoarea intalnire sper sa pot veni!

Posted

Ultimele ore înaintea întâlnirii!

Sâmbătă 6 septembrie, ora 14, la terasa "Valurile Dunării"

dcp100168

Mikka

katman

oana6200 ?

Rami

companio

Relu

Posted
Ultimele ore înaintea întâlnirii!

Sâmbătă 6 septembrie, ora 14, la terasa "Valurile Dunării"

dcp100168

Mikka

katman

oana6200 ?

Rami

companio

Relu

Si ..au participat: dcp100168,Mikka,Relu,Companio, Razvan Cranganu si Rami. Poate la urmatoarea vom fi mai multi :)

Posted

:)

Mikka ne-a adus două albume cu vederi vechi ale Galaţiului iar Rami l-a disperat pe chelner :d:d:d

Vă aşteptăm şi la următoarea întâlnire, Rami ne-a promis ceva ;)

A, ... poza, poza, ...unde e poza? Să vadă şi soaţa că în poză sunt numai bărbaţi :lol:

Posted

Si eu ce eram acolo? :) in poza numai voi, pentru ca eu eram in spatele camerei :)

Nu l-am disperat pe chelner, i-am cerut doar un suc cu gheata si lamaie (cand a terminat lamaia, i-am cerut limes :d ) si fara pahar :d Apoi mi-a mai adus de vreo trei ori gheata si clestisor. Asta e disperat? :d

Pozele maine seara :)

Posted

Pai era sa imi pun gheata in pahar cu manutza? :lol:

Nu stii ce a patit chelnerita din urmatoarea locatie. Nu avea lamaie si mi-a adus grapefruit... :roll: Si nu stii ce au patit baietii :lol:

later edit: sa lamurim ce au patit baietii: a tacut Rami, in sfarsit a tacut :lol:

Posted
Pai era sa imi pun gheata in pahar cu manutza? :lol:

Nu stii ce a patit chelnerita din urmatoarea locatie. Nu avea lamaie si mi-a adus grapefruit... :roll: Si nu stii ce au patit baietii :lol:

later edit: sa lamurim ce au patit baietii: a tacut Rami, in sfarsit a tacut :lol:

Aşa că am putut să bem o bere în linişte :d

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.