Laurentziu Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Si eu ce eram acolo? in poza numai voi, pentru ca eu eram in spatele camerei Nu l-am disperat pe chelner, i-am cerut doar un suc cu gheata si lamaie (cand a terminat lamaia, i-am cerut limes ) si fara pahar Apoi mi-a mai adus de vreo trei ori gheata si clestisor. Asta e disperat? Pozele maine seara bine ca nu s-a dus si apoi sa vina la tine sa iti spuna..am incercat sa iti bag gheata dar nu merge.. (cazul 3)
Rami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 eu nu apar in seria asta, pentru ca eu eram cu aparatul. Dupa cum spune adminul, fac treaba mult mai buna in fata camerei. Asta e! Si nu stiu de unde venea veselia aceea a mea necontrolata, avand in vedere ca asta am baut toata dupa-amiaza: dar m-am simtit minunat
dcp100168 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 in toata splendoarea lui... Nu-i niciun moderator pe-aici, să şteargă poza cu ăla barbosu'? O să se sperie toţi utilizatorii
Laurentziu Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 penultima poza... ca ultima e faina.. deci asta e cu lamaie, cu gheata si fara pahar si cu pai in plus... ? parca vad niste creieri de chelner.. Later Edit: ce asemanare izbitoare dintre poza si avatar... :?
Rami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 cand muzica linistita s-a transformat in marsul de nunta, am considerat ca e cazul sa ne mutam ...si asta am facut...Relu s-a retras strategic si am ramas in formatie de trei(de fapt doi plus unul) Credeti-ma, e Mikka si adminul...incercand sa scape de mine
Rami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Later Edit: ce asemanare izbitoare dintre poza si avatar... :? Vedeti? sa mai spuneti ca nu sunt un bun fotograf...
Rami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Si la a doua locatie, iarasi testul ospatarului Nu aveau nici lamaie, nici limes,deci am intrebat:"Ce fructe aveti"? Mi-a spus ca au grape fruit . Ok, bune si acelea
Rami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Si Rami ,din nou (pentru ca nu mai apareau si poze cu mine )
dcp100168 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Later Edit: ce asemanare izbitoare dintre poza si avatar... :? Vedeti? sa mai spuneti ca nu sunt un bun fotograf... Ştiţi care e diferenţa? Zece ani în minus şi zece beri în plus!
Rami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nu au fost zece beri,ai uitat cine a tinut contabilitatea ? vrei sa postezi nota de plata? cea facuta de mana?
dcp100168 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nu au fost zece beri,ai uitat cine a tinut contabilitatea ? vrei sa postezi nota de plata? cea facuta de mana? N-am precizat câte beri au fost aseară Şi nici că încă mai calculai la un sfert de oră după ce plecase chelnerul cu banii
Rami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nu era nevoie, stiam Si un admin cu spatele la noi
Rami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nu au fost zece beri,ai uitat cine a tinut contabilitatea ? vrei sa postezi nota de plata? cea facuta de mana? N-am precizat câte beri au fost aseară Şi nici că încă mai calculai la un sfert de oră după ce plecase chelnerul cu banii Data viitoare o sa va las sa platiti cat va cere. Ca sa simtit ce fel e fara o femeie langa voi.
Rami Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 nu,pentru ca de la prima (cu gheata) a cedat nervos
Recommended Posts