Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (I)

Recommended Posts

Posted
Si eu ce eram acolo? :) in poza numai voi, pentru ca eu eram in spatele camerei :)

Nu l-am disperat pe chelner, i-am cerut doar un suc cu gheata si lamaie (cand a terminat lamaia, i-am cerut limes :d ) si fara pahar :d Apoi mi-a mai adus de vreo trei ori gheata si clestisor. Asta e disperat? :d

Pozele maine seara :)

bine ca nu s-a dus si apoi sa vina la tine sa iti spuna..am incercat sa iti bag gheata dar nu merge.. (cazul 3) :P

Posted

eu nu apar in seria asta, pentru ca eu eram cu aparatul. Dupa cum spune adminul, fac treaba mult mai buna in fata camerei. Asta e! ;)

Si nu stiu de unde venea veselia aceea a mea necontrolata, avand in vedere ca asta am baut toata dupa-amiaza:

102_da51e0a8ffb4a5d7f357919921fb704a_thu

dar m-am simtit minunat :)

Posted

penultima poza... ca ultima e faina.. deci asta e cu lamaie, cu gheata si fara pahar si cu pai in plus... ? :lol:

parca vad niste creieri de chelner.. :lol:

Later Edit: ce asemanare izbitoare dintre poza si avatar... :?

Posted

cand muzica linistita s-a transformat in marsul de nunta, am considerat ca e cazul sa ne mutam ...si asta am facut...Relu s-a retras strategic si am ramas in formatie de trei(de fapt doi plus unul) :lol:

102_9ae29bb4be1944e3f0151498d0c666cb_thu

Credeti-ma, e Mikka si adminul...incercand sa scape de mine :lol:

Posted

Si la a doua locatie, iarasi testul ospatarului :lol: Nu aveau nici lamaie, nici limes,deci am intrebat:"Ce fructe aveti"? Mi-a spus ca au grape fruit . Ok, bune si acelea :lol:

102_0fc25ae8dd342a69061070eaca319922_thu

Posted

Later Edit: ce asemanare izbitoare dintre poza si avatar... :?

Vedeti? sa mai spuneti ca nu sunt un bun fotograf... :lol:

Ştiţi care e diferenţa? Zece ani în minus şi zece beri în plus! ;)

Posted
Nu au fost zece beri,ai uitat cine a tinut contabilitatea ? :lol: vrei sa postezi nota de plata? cea facuta de mana? :lol:

N-am precizat câte beri au fost aseară ;)

Şi nici că încă mai calculai la un sfert de oră după ce plecase chelnerul cu banii :lol:

Posted
Nu au fost zece beri,ai uitat cine a tinut contabilitatea ? :lol: vrei sa postezi nota de plata? cea facuta de mana? :lol:

N-am precizat câte beri au fost aseară ;)

Şi nici că încă mai calculai la un sfert de oră după ce plecase chelnerul cu banii :lol:

Data viitoare o sa va las sa platiti cat va cere. Ca sa simtit ce fel e fara o femeie langa voi. :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.