Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (I)

Recommended Posts

Posted

Nici nu stiu sigur daca-mi pare rau ca nu am putut ajunge... se pare ca v-ati distrat. Si eu...prin Poiana Narciselor (Brasov)...party-ul a fost super!.... Sper ca data viitoare cand se organizeaza o intalnire sa ajung si eu. Interesante pozele. Unghiuri inedite.

Posted

Sper ca de data asta sa pot veni. Apropo, vineri cand am fost in Galati (cu o zi inainte de intalnirea voastra), m-am plimbat si in drum spre Gradina Botanica. Am vazut un restaurant Indian. Oare cum o fi acolo? Merita sa ma duc? Apropo, nu s-ar putea face intalnirea din 4 octombrie acolo?

• 3 weeks later...
Posted
eu vin......sper sa nu intervina nimic, dar cam 90% cred ca voi veni!

repetati locul si ora, va rog!

Data: 4 OCTOMBRIE 2008 (Sambata)

Ora: 16:00

Locul: ALL TIME (langa Mall sau Casa Rosie)

Anuntati:

Laurentziu

Rami

dcp100168

Relu

cristian10oronaldo

docica

Mikka

George

Neanuntati:

-

PS. si de data asta o sa aduc eu aparatul foto daca nu uit.. sa fiu sigur ca va prind pe toti in clar. Si mai ales expresia chelneritei cand va face Rami comanda. ;)

Posted

Eu sigur de data o sa vin. Initial ma gandeam sa merg la festivalul vinului, carnatilor de plescoi si covrigilor din Buzau dar avand in vedere ca festivalul tine 3 zile ma duc duminica la Buzau, asa ca sambata o sa fiu la Galati. Oricum e mai importanta distractia impreuna decat de unul singur. Si mai adaugati si una bucata camera foto :d (ce am vrut sa spun e ca imi aduc si camera foto cu mine) In plus a mea are si functie de camera video numai ca nu stiu cum sa o folosesc dar poate stie domnu admin. Ar fi interesant sa surprindem intr-un mic filmulet expresia chelneritei cand face Rami comanda si sa punem pe youtube :d de ce sa ne multumit doar cu o fotografie cand am putea avea un mic filmulet de cateva minutele?

Posted

Rami si am o intrebare. Unde mai precis e localul asta? Am fost si eu de vreo cateva ori prin GL, ciar am trecut prin fata Casei rosii dar nu mi-a sarit in ochi reclama vreunui local. Nu am vazut panoul dreptunghiular pe care sa scrie ALL TIME. Nu zc ca nu este, zic doar ca nu mi-a sarit in ochi pe unde ar putea fi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.