George Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Intra-devar mariav mi-a cerut sa nu apara in poze. Poate tot din motive obiective
katman Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Văd că nimeni n-a menționat nimic de katman. Omul a fost doar în treacăt, cât să ne strângă mâna. Mulțumim pentru gest. Te așteptăm și data viitoare, dar nu în treacăt Pai la ce in viteza am fost, nici eu nu m-as fi mentionat... dar imi pare bine ca mi s-au facut conexiunile la timp ca in "Undeva, cindva", sa realizez ca eram la locul potrivit si momentul potrivit Ma bucur tare ca v-am vazut, desi nu am avut deloc timp sa stau mai mult.
frger Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Cine se simte gălăţean şi doreşte să se întâlnească cu alţi gălăţeni, să scrie aici.Într-un uichend ... pe Faleză ... sau la Grădina publică ... sau oriunde altundeva ...Frumos... si noi am vrea sa fim cu voi, dar nu suntem din Galati!
George Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Nici eu nu sunt din Galati si ma duc. Eu sunt din Braila. Daca stati aproape de GL fie ca e in judetul Braila sau in judetul Galati sau fie in alta parte da va puteti permite sa ardeti brnzina, sunteti bine veniti
dcp100168 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Din cauza numeroaselor pagini dedicate celor 10 întâlniri depână acum, acest topic a devenit extrem de greu de urmărit.Drept urmare, vă invit la Întâlnire între membrii forumului (II)
Recommended Posts