Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (I)

Recommended Posts

Posted

Data: 4 OCTOMBRIE 2008 (Sambata)

Ora: 16:00

Locul: ALL TIME (langa Mall sau Casa Rosie)

Anuntati:

Laurentziu

Rami

dcp100168

Relu

cristian10oronaldo

docica

Mikka

George

Cinci ore...

Posted

ne vedem ,deci,la orele 16.00. Cei ce au intrebari in legatura cu intalnirea de astazi si ii pot ajuta in vreun fel, nu ezitati : 0749 484 017. Orice alta incercare de utilizare in scopuri care nu m-ar incanta va fi intampinata cu minunatul "ignore". Va multumesc si va astept :). Nu uitati aparatele foto si un prieten la brat cu voi ;)

Posted

Data: 4 OCTOMBRIE 2008 (Sambata)

Ora: 16:00

Locul: ALL TIME (langa Mall sau Casa Rosie)

Anuntati:

Laurentziu

Rami

dcp100168

Relu

cristian10oronaldo

docica

Mikka

George

Cinci ore...

Refacem lista, Laurentiu?

Posted

si s-a terminat si intalnirea asta..cu toate ca mi-as fi dorit sa tina mai mult.. pozele vor aparea undeva pe marti.. de la george. ;)

p.s.1: nu mai gaseam topicul unde sa postez ... :lol: si nu e de la bere... :d

p.s.2: pentru madalina s-au strans 150 RON. ii voi depune luni.. si voi atasa chitanta, drept dovada.

Posted

Imi cer scuze ca nu am mai putut sa ajung sambata la intalnire. A trebuit sa plec cu matusa mea la Bucuresti cu masina si abia azi am ajuns. Promit sa vin sa ne vedem la urmatorul FM, din cate mi-a zis draguta de Rami, se va desfasura pe 8 Noiembrie. Inca o data scuze :(

Posted

micutzys4.pngmicutzys4.pngmicutzys4.pngmicutzys4.pngmicutzys4.png

ajunge? mai doresti? :d

deci regula Rami suna asa.. pentru fiecare fluturas primit trebuie sa vii cu un viitor user care sa se inregistreze pe forum. ;)

Succes si va mai asteptam sa participati la astfel de concursuri si pe viitor ! Si de altfel o sa incercam sa mai variem premiile, si o sa incercam sa dam si prezervative. :lol: 8-)

Posted

Eu m-am autoservit la intalnire cu 3 fluturasi pt ca am crezut ca fiecare e obligat sa aduca minim 3 useri + inca cati fluturasi primiti. :d

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.