Jump to content

Harta chiriilor din Romania!


IleanaVas
 Share

Recommended Posts

Harta chiriilor din Romania! Care sunt chiriile la apartamente in orasele tarii!

Trebuie sa va mutati? Va intereseaza sa inchiriati un apartament? In Resita? Sau in Slobozia? Mai ieftin, mai central? Fie ca sunteti proprietar sau potential chirias, Econtext.ro are raspunsuri pentru ambele categorii.

Econtext.ro a realizat, in exclusivitate, o analiza in care prezinta chiriile locuintelor din toate orasele din Romania. Este vorba despre orasele care sunt resedinte de judet. In plus, am inclus trei categorii: garsoniere, apartamente cu doua camere si apartamente cu trei camere.

De asemenea, toate locuintele sunt mobilate, utilate, pregatite pentru a fi imediat inchiriate. Concluziile la care am ajuns reprezinta rezultatul unui studiu intens, realizat prin monitorizarea unui numar ridicat de portaluri imobiliare.

http://www.econtext.ro/economie/imobiliare--2/exclusiv-harta-chiriilor-din-romania-care-sunt-chiriile-la-apartamente-in-orasele-tarii.html

Link to comment
Share on other sites

Chiriile în judeţele Vrancea, Galaţi, Brăila şi Buzău

În acest moment, criza pieţei imobiliare se simte din plin şi la capitolul chirii, pretenţiile proprietarilor locuinţelor închiriate fiind temperate substanţial.

După o analiză a preţurilor din întreaga regiune, rezultă că în acest moment, cea mai scăzută chirie pentru o garsonieră se cere în Galaţi, unde vă puteţi muta dacă sunteţi dispus să achitaţi suma 75 de euro pe lună. La polul opus se află Brăila şi Buzăul, unde chiria pentru garsoniere ajunge la 100 de euro pe lună. În Focşani, se poate închiria o garsonieră cu 80 de euro pe lună.

Când vine vorba despre apartamentele cu două camere, situaţia diferă. Astfel, în continuare, cele mai ieftine chirii din regiune se plătesc tot la Galaţi. Pentru un astfel de apartament un client va plăti maximum 125 de euro pe lună. Pe locul secund se situează Buzăul şi Focşaniul cu 130 de euro, iar la Brăila, un astfel de apartament se închiriază cu sume cuprinse între 130 şi 150 de euro.

Chiriile pentru apartamentele cu trei camere se ridică la 150 de euro în Galaţi şi Focşani, 180 de euro la Brăila şi 200 de euro la Buzău.

Iată cele mai căutate zone din cele patru oraşe: Brăila - garsoniere în cartierele Barieră, Vidin; apartament două camere - Viziru, Obor, Plantelor; apartament cu trei camere: Dorobanţilor - Piaţa Mare. Buzău: Garsoniere: Unirii Centru, Bălcescu, Micro 3; Apartament două camere: Unirii Sud; Apartament cu trei camera Ultracentral, Unirii Centru, Unirii Nord. Galaţi: Garsoniere: Micro 38, 40, Siderurgiştilor, Centru ; Apartament două camere: Micro 19, Mazepa 1, Mazepa 2 , Apartament cu trei camere: Micro 39, Micro 39. Focşani - Garsoniere, zona Sud; Apartament două camere lângă Piaţă; apartament cu trei camere strada Gării.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.