Jump to content

Elevi şi profesori de la Liceul de Artă, premiaţi în Macedonia


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Elevi şi profesori de la Liceul de Artă, premiaţi în Macedonia

La cea de-a 30-a ediţie a Concursului Internaţional de Arte Plastice „The Small Montmartre of Bitola, Macedonia - 2011”, adresat tinerilor plasticieni, Liceul de Artă „D.Cuclin” din Galaţi a participat cu 40 de lucrări şi a primit câteva premii de excepţie:

* „Paleta de Aur” – eleva Teodora Geru, clasa a IX-a, pentru lucrările realizate sub îndrumarea profesoarelor Cornelia Burlacu şi Jana Andreescu;

* Premiul pentru originalitate – Irina Chislischi şi Alexandra Silvestru (absolvente în 2010, acum studente la Arhitectură), ambele foste eleve ale prof.Jana Andreescu şi Enache Radu, clasa a XII-a, prof.Cornelia Burlacu;

* Premiul „Penelul de Aur” – acordat Liceului de Artă „D.Cuclin”, pentru cea mai bună colecţie de lucrări, realizate sub îndrumarea profesoarelor Cornelia Burlacu, Jana Andreescu, Liliana Negoescu şi Alina Drăgoi.

Totodată, doamnele profesoare Negoescu şi Burlacu au fost invitate să participe, alături de premianţi, la festivitatea de acordare a premiilor din acest an, ce va avea loc în cadrul unei minitabere de pictură, în perioada 23-30 mai, la Bitola, în Republica Macedonia.

Nu este pentru prima oară când elevii şi profesorii gălăţeni sunt premiaţi la acest important concurs internaţional; Paleta de Aur a mai poposit în oraşul nostru acum şapte ani. Concurenţa este acerbă, la ediţia din acest an participând nu mai puţin de 17.900 de lucrări!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.