Jump to content

RECUPERARE CREANTE


Musat Cosmin
 Share

Recommended Posts

SC SOLUTIONS GC reprezentant in zona Galati – Braila a companiei KRUK INTERNATIONAL ofera servicii avansate de recuperare creante.

Serviciul de recuperare creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.

Recuperarea in timp optim a creantelor neincasate inseamna pentru compania dumneavoastra plăţi rapide (câştig din dobândă), mai puţine pierderi din cauza datoriilor (optimizarea fluxului de numerar), creşterea loialităţii clienţilor (creşterea cifrei de afaceri), optimizarea utilizării personalului (creşterea profitului).

In vederea conceperii unei oferte personalizate este nevoie de urmatoarele date minimale: nume debitor, data si numar factura, valoare de recuperat.

Colectarea creantei se efectueaza prin 2 metode: colectare amiabila si/sau colectare pe cale juridica.

In caz de succes, onorariul nostru consta intr-un comision de succes, care este stabilit in functie de vechimea si valoarea debitului. Comisionul este stabilit in momentul incheierii contractului de mandat si este perceput in momentul recuperarii reale si efective a creantei.

In speranta unei colaborari de succes, asteptam solicitarile dvs pe adresa de e-mail: cristian.ilie@kruk.com.ro sau la numerele de telefon: 0723/380.345; 0740/552.027; 023/493.093.

Link to comment
Share on other sites

Puteți recupera creanțele de la o firmă intrată în insolvență?

salut

se pot recupera creantele de la o firma in insolventa cu conditia ca sa existe contract de fidejusor, prin care administratorul firmei raspunde cu bunurile personale.

astfel nu. e procedura clasica- te inscrii la masa credala si astepti.

toate cele bune!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.