Jump to content

Incendiu la două magazine din Ţiglina I


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Incendiu la două magazine din Ţiglina I

Din primele cercetări ale pompierilor a reieşit faptul că focul a fost pus intenţionat la un container de gunoi din apropierea magazinelor. Nu au existat victime omeneşti.

Pompierii au fost alertaţi aseară în jurul orei 18.30 că în cartierul Ţiglina I arde un magazin. Două autospeciale s-au deplasat imediat la faţa locului şi au stins flăcările. Două magazine au fost afectate de flăcări. La unul dintre ele au fost distruse instalaţia electrică, o partea a acoperişului şi una dintre încăperi, iar la cealaltă societate două compresoare de răcire şi instalaţia electrică exterioară au fost grav avariate. În urma primelor cercetări, reiese că flăcările s-au extins de la un container din apropiere, unde au fost incendiate nişte cutii. „Am intervenit cu două autospeciale. La ora 19.20 am lichidat incendiul”, spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.