Jump to content

Daniel Ţuchel va candida pentru Primăria Tecuci


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Daniel Ţuchel va candida pentru Primăria Tecuci

Candidatura lui Daniel Ţuchel la fotoliul de primar al Tecuciului a fost anunţată vineri la Galaţi, în prezenţa liderului liberalilor gălăţeni, deputatul Victor Paul Dobre. Ţuchel este în prezent primarul loclităţii Ţepu, iar politic ocupă funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene liberale, şi pe cea de preşedinte al organizaţiei PNL Tecuci. Întrebat dacă nu regretă că va pleca de la primăria Ţepu, Þuchel a punctat ideea că Tecuciul are mai multă nevoie de el, căci „Tecuciul este azi în faliment”, unităţile economice care funcţionau în trecut s-au închis de mult, „în servicii publice (Tecuciul n.r.) nu mai are nimic” iar dotarea cu apă şi canalizare a populaţiei se situează între 40-60%. Liberalul a adăugat că „locuitorii din Ţepu au acum integral apă, canalizare, iluminat public, cămin cultural”, iar „Tecuciul are nevoie de conducere liberală”.

Ţuchel a fost militar de carieră şi are studii economice. Va fi exclusiv candidatul liberalilor, conform protocolului susţinerea unui candidat unic din partea celor trei partide ce alcătuiesc USL (PSD, PNL, PC) se aplică pentru preşedintele Consiliului Judeţului şi pentru cea a primarului municipiului reşedinţă de judeţ. În cazul localităţilor din interiorul judeţului fiecare partid îşi stabileşte propriul candidat, cu excepţia localităţilor unde liderii locali convin susţinerea unui canidat unic. Dobre ar fi încântat de o asemenea perspectivă legată de candidatul lor pentru Tecuci: „Bineînţeles că ne dorim ca domnul Ţuchel să fie candidatul USL, dar regula e doar pentru judeţ şi municipiul Galaţi”.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.