Jump to content

Poliţişti anchetaţi pentru contrabandă cu ţigări


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Poliţişti anchetaţi pentru contrabandă cu ţigări

Procurorii DIICOT din Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi poliţişti care făceau parte dintr-un grup infracţional transfrontalier, specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Cei doi inculpaţi, Vladimirescu Tudor şi Dimitriu Cătălin, lucrează în cadrul IJPF Galaţi şi respectiv la Poliţia municipală Galaţi. Ei au constituit, împreună cu alte persoane, un grup infracţional organizat în scopul obţinerii de beneficii substanţiale din contrabanda cu ţigări, se arată într-un comunicat DIICOT.

Inculpaţii au fost depistaţi în flagrant delict, în noaptea de 13/14.05.2011, în timp ce transportau, cu două autoturisme special modificate, cantitatea de aproximativ 20.000 pachete de ţigări mărcile „Plugarul" şi „Winston", introduse în mod ilegal în România, prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat, de către alţi membri ai grupării.

Prejudiciul cauzat statului prin sustragerea de la vămuire este evaluat la peste 150.000 lei.

La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt efectuate împreună cu Inspectoratul de Poliţie de Frontieră Galaţi - Biroul de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere.

romanialibera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia.Conform datelor (date oficiale) detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

Masini ale proxenetilor din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie si clienti pentru acestea, direct sau prin diversi intermediari, din baruri, restaurante, cofetarii etc, precum si prin intermediul telefonului: B-14-WXH (prostituata-proxeneta cu onorabilitate aparenta, care impreuna cu politistul proxenet-tainuitor Rada, zis ratoi, un Soric autohton betiv si corupt cu o ciorba si cateva beri, racoleaza fete pt prostitutie si clienti pt acestea, direct sau prin diversi intermediari, prostituata-proxeneta care a fost casatorita si cu Caroli Pici, zis Loti (tigan ungur), membru in banda lui George Nan un infractor de talie internationala implicat in trafic de fiinte umane, rapiri, camatarie si omoruri, furturi din apartamente, furturi din si de masini,si care pe data de 20 iunie 2004 a rapit si sechestrat pe Anna Maria Valdata,sotia unui magnat italian pentru care a cerut o rascumparare de peste 1 milion de euro http://ziare.zaraf.ro/articol8544/RAPITORUL-MILIARDAREI-INFRACTOR-INTERNATIONAL.htm http://archivio.panorama.it/home/articolo/idA020001025842

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/nightmare-of-kidnapping-returns-to-italy-as-millionaires-wife-is-held-733071.html

si B-34-TND - proxenet care poate fi vazut pe la terasele din zona Unic din Curtea de Arges, de unde racoleaza fete pt prostitutie si clienti pt acestea, direct sau prin diversi intermediari.

Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului.

Traficul cu fiinte umane reprezinta o sursa semnificativa de venituri pentru organizatiile crimei organizate, ale caror activitati pot destabiliza guverne legitime.

Despre puscariasul-proxenet Caroli Pici, zis Loti (tigan ungur) si politia mafiota din Curtea de Arges:

http://www.ziarulprofit.ro/archives/6159

http://www.ziarulprofit.ro/archives/10990

Edited by bluesky89
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.