Jump to content

Există rai sau viaţă după moarte?


 Share

Recommended Posts

Stephen Hawking: Nu exista rai sau viata dupa moarte. Sunt doar povesti pentru cei care se tem de "intuneric"

"Creierul este un computer care inceteaza sa functioneze cand componentele sale se strica", spune Stephen Hawking, cel mai cunoscut om de stiinta britanic, intr-un interviu pentru The Guardian. "Pentru computere stricate nu exista nici rai, si nici viata dupa moarte", mai scrie cunsocutul savant care adauga ca aceste concepte sunt doar menite sa aduca alinare celor care se tem de moarte.

Stephen Hawking, cunoscut pentru teoriile sale despre gaurile negre si despre nasterea universului, este paralizat de la 21 de ani si i se spusese de atunci ca nu mai are multi ani de trait. Insa, a ajuns la 69 de ani si a profitat din plin de viata, iar ideea ca ar putea muri nu il sperie.

"Am trait cu spectrul unei morti timpurii in ultimii 49 de ani si nu imi este frica de moarte, dar nici nu ma grabesc sa mor fiindca mai am atat de multe de facut. Privesc creierul ca fiind un computer care nu va mai functiona atunci cand componentele sale se vor strica. Insa nu exista rai sau viata de dupa moarte pentru computere stricate, acestea sunt doar basme pentru oamenii care se tem de intuneric".

hotnews.ro

Credeţi în existenţa raiului sau a vieţii de după moarte?

Link to comment
Share on other sites

aceste concepte sunt doar menite sa aduca alinare celor care se tem de moarte.

Credeţi în existenţa raiului sau a vieţii de după moarte?

Afirmația geniului mi se pare o aberație!

În schimb răspund cu plăcere întrebării tale, Dane!

Eu nu spun că aș crede în Rai sau in Iad! Spun doar că am credință în Dumnezeu. Dacă merit în Rai sau în Iad, nu pot afla decât atunci când mor și nu mă tem de moarte.

Link to comment
Share on other sites

oricum nu conteaza daca exista rai si iad atata vreme cat corpul ajunge tot in pamant. ce se intampla pe urma...fiecare va afla singur, doar ca nu-si va aminti. m/

Edited by Legumix
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.