Jump to content

Oţelul - în Liga Campionilor 2011-2012


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul - în Liga Campionilor 2011-2012

Echipa lui Dorinel Munteanu este prima campioană a Moldovei şi totodată ultima câştigătoare a Ligii I care va evolua direct în grupele Ligii Campionilor. Gălăţenii îşi vor afla adversarele la 25 august şi vor intra în competiţie la 15 septembrie.

Problema cea mai mare cu care se confruntă acum campionii se referă la arena pe care vor evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Marius Stan a mărturisit că are în vedere trei variante.

Varianta I: Stadionul „Oţelul" din Galaţi

„Aş vrea la Galaţi, poate se trezeşte din amorţeală acest oraş după 20 de ani şi face ceva şi pentru sport. Am avea timp, dar trebuie lucrat nemţeşte", a explicat Stan. Totuşi, este extrem de greu de crezut că acest lucru se va putea realiza. Explică acelaşi Marius Stan: „Nu întrunim condiţiile legate de capacitatea tribunei oficiale, de masa presei, de numărul de locuri de parcare... Plus că suntem pozitionaţi între blocuri şi este greu să ne extindem." Şanse: 10%

Varianta a II-a: Stadionul „Ceahlăul" din Piatra‑Neamţ

Este opţiunea cea mai plauzibilă. Arena nemţeană îndeplineşte condiţiile categoriei a treia UEFA, la fel ca şi stadioanele celor de la Steaua şi CFR Cluj. Mai mult, Oţelul ar beneficia în mod cert de sprijinul publicului din Piatra Neamţ, extrem de avid după fotbal. „Ar fi păcat să nu joace meciurile de Liga Campionilor în Moldova", a declarat Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare al Ceahlăului. Şanse: 60%

Varianta a III-a: „Naţional Arena" din Bucureşti

Marea problemă ar fi legată de faptul că ar fi extrem de greu să se ocupe toate cele 55.000 de locuri ale stadionului. O altă campioană din provincie, Unirea Urziceni, a avut dificultăţi reale să strângă mai mult de 10.000 de spectatori, în Ghencea, la meciurile pe care le-a susţinut în Ligă. Şanse: 30%

adevarul.ro

Ar mai fi şi noul stadion din Ploieşti, care se termină în august...

post-2782-0-73706600-1305584059_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan: “Ce să căutam noi în grupe, pe Camp Nou, pe Bernabeu?..”.

Marius Stan, preşedintele Oţelului Galaţi, calificată direct în grupele, Ligii Campionilor, este pesimist în ceea ce priveşte parcursul european al echipei sale. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, citat de ziare.com, oficialul gălăţean îl contrazice pe Dorinel Munteanu spunînd că Oţelul nu va face mare brânză în confruntările externe.

"L-am auzit pe Dorinel când a spus că vrea sa facem 8 puncte în grupe, m-a făcut sa răd. Gata, o să facem minuni, rupem norii! Pe dracu'! Sa fim serioşi! Nimeni, nici o echipă de la noi, nu va mai face nimic, nu poţi, suntem sortiţi pieirii cu toţii. Nu duc în derizoriu munca jucătorilor mei, valoarea lor. Dar e diferenţa prea mare iîntre noi şi ei, de zeci de ani! Trebuie sa fim realişti, să nu-i mai imbătăm pe oameni cu apă rece, să nu le mai vindem iluzii! Nu e exces de modestie, ipocrizie. Sunt mândru de jucători, de noi pentru câştigarea campionatului, dar mă incearcă un sentiment de jenă că jucam în Liga. Dacă ai bun-simţ, te întrebi ce să căutam noi în grupe, pe Camp Nou, pe Bernabeu... Oh, Doamne", a declarat acesta pentru Gazeta Sporturilor.

libertatea.ro

Şi originalul....

Marius Stan: "Speraţi să facem mare brînză în Ligă?! Facem pe dracu'!"

Preşedintele Marius Stan a vorbit deschis despre Liga Campionilor, Dorinel Munteanu, strategia de transferuri şi fotoliul de primar.

Marius Stan intră în incinta stadionului. Apare şi Dorinel Munteanu. Încep poantele. "Ce faceţi, domnule preşedinte?". "Uite, caut antrenor!". Munti mai pune o întrebare: "Ce se mai aude cu TAS?". Boss-ul Oţelului rămîne ironic: "Acum m-au sunat, trebuie să jucăm cu Pandurii în seara asta, de la 18:00". Telefoanele conducătorului gălăţean sună încontinuu: "Dă-i în sufletul meu, spune-le că avem prioritate! Sîntem campioni doar... ". Trec încă 15 minute. >> TAS-ul menţine suspansul!

- Mă scuzaţi, gata, putem începe! Vorbeam cu cineva şi mi-am adus aminte una. O firmă specializată care a montat nocturna şi la Iaşi pe vreo 2 milioane de euro a făcut pariu cu noi că, dacă obţinem instalaţia cu tot cu stîlpi sub 1,4 milioane, ne dă un bax de whisky. Noi am scos-o sub 700.000 pentru că am negociat direct. Ca să vedeţi cum se fură în ţara asta... Unde se implică primăria, e parandărăt! Parandărăt!!!

- Ce v-a determinat să nu-l demiteţi pe Dorinel după turul de campionat de anul trecut?

- Foarte mulţi fac evaluări pe vocea tribunei. Pe mine nu mă poate minţi nimeni. Am asistat la 90 la sută din antrenamentele echipei dintr-un sezon. Am văzut cît şi cum se munceşte, dacă te pricepi cît de cît îţi dai seama cînd e munca făcută cum trebuie. Valoarea trebuie să iasă la suprafaţă la un moment dat.

"EU DECID TRANSFERURILE, NU ANTRENORUL"

- Cine a ales jucătorii actualei campioane?

- Partea de scouting e responsabilitatea mea şi a oamenilor mei, nu a antrenorilor. Eu decid exclusiv cînd cumpărăm, fără să mă consult cu Dorinel. Nu e o aroganţă. Comunicăm tot timpul, îmi spune ce are nevoie... Dar nu sînt adeptul relaţiei în care antrenorul să-mi zică că-i vrea p-ăia, pe Curelea, Ferfelea, cînd eu ştiu ce preţuri mari se cer. Eu încerc să găsesc jucători de profilul cerut, dar variante cît mai necunoscute şi mai ieftine. (zîmbeşte)

- Nu schimbaţi nici acum strategia, vor veni banii din Ligă...?

- Noi, Oţelul, sîntem condamnaţi să mergem pe strategia asta, necunoscut şi ieftin. Vorbeşte lumea de milioane de euro, dar nu iau în calcul cioara de pe gard. Dacă vrei acum să ne scuturi, e contul gol. Bugetul nu se schimbă, va fi 5 milioane de euro şi la anul. N-o să dau niciodată un milion-două de euro pe un jucător. Ăsta ar veni cu un salariu de cîteva sute de mii, iar la noi 500.000 are tot vestiarul. Imaginaţi-vă cum s-ar aşeza unu' cu 200.000 salariu lîngă Rîpă, care are 36.000. Şi Cornel e şi internaţional de-ai noştri! Unde e dezechilibru de salarii, de stare psihică, apar disensiunile. Aşa se rupe vestiarul. Cînd se întîmplă asta, poţi să vii cu valize, cu orice, degeaba! Te uiţi la ei şi vezi că sînt morţi. Nu mai au acel ceva să-i unească. N-o să stric pentru nimic în lume puterea vestiarului! Seva noastră a venit tocmai din vestiar, aici e secretul mare, mulţi habar n-au ce înseamnă asta! Nu ne-am bazat niciodată pe jucători care decid un joc. Se zicea de Vali Ştefan, Tănase, mamă, ce jucători! Însă ei n-au fost genul de superindividualităţi pe care lumea să se îngrămădească să dea 10 milioane.

"Am fost înştiinţat că pe stadionul nostru nu putem să jucăm nici un meci în Europa, nici măcar în preliminarii! Nu sîntem OK la nici un capitol"

- Şi-atunci, unde se vor duce cele 15 milioane de euro?

- Trebuie punctat un lucru: mai există viaţă şi după Champions League! Să zicem că vine Mittal şi aprobă 200 de milioane buget de CL. Presupunem că am lua fotbalişti de 50 de milioane. Şi cu ăştia ce fac? Vestiar rupt, rezultate, ioc! Aud că se vorbeşte de Zicu, de Florin Cernat... Să vină Florin, dar pe 60.000 de euro salariu dacă vrea! Nu dorim ceva efemer, să-l luăm pe Drogba şi să ne rezolve meciuri, să aruncăm banii pe apa Sîmbetei. Urmărim să ne îmbunătăţim infrastructura. Asta rămîne în timp.

"MI-E JENĂ CĂ JUCĂM ÎN CL"

- Dorinel speră să facă mai mult de 8 puncte în grupe, să întreacă Urziceniul. >> În urmă cu un an şi jumătate, lui Dorinel i se cerea demisia!

- L-am auzit, m-a făcut să rîd. Gata, o să facem minuni, rupem norii! Pe dracu'! Să fim serioşi! Nimeni, nici o echipă de la noi, nu va mai face nimic, nu poţi, sîntem sortiţi pieirii cu toţii! Nu duc în derizoriu munca jucătorilor mei, valoarea lor. Dar e diferenţă prea mare între noi şi ei, de zeci de ani! Trebuie să fim realişti, să nu-i mai îmbătăm pe oameni cu apă rece, să nu le mai vindem iluzii! Nu e exces de modestie, ipocrizie. Sînt mîndru de jucători, de noi pentru cîştigarea campionatului, dar mă încearcă un sentiment de jenă că jucăm în Ligă. Dacă ai bun-simţ, te întrebi ce să căutăm noi să jucăm în grupe, pe Camp Nou, pe Bernabeu... Oh, Doamne!

"ŞI DACĂ DORINEL NU SEMNEAZĂ PRELUNGIREA, CE!?"

- Vindeţi ceva vara asta?

- Cu bucurie! Nu exită jucător indispensabil. Se poate fără oricine, şi fără mine, şi fără Dorinel. Dacă nu semnează Munteanu prelungirea, ce?! Se opreşte clubul în loc?! E o cutumă la noi să gîndim numai negativ. Aşa a fost şi după Grigoraş, plînsete că retrogradăm. Uite că n-am făcut-o! Mai mult, am progresat. Bine, n-o să fac nici ca Paszkany, cîştigă unul titlul şi du-te! Dar în momentul în care vreau să continuu colaborarea cu tine, trebuie să fiu convins că-ţi doreşti şi tu, nu că o s-o faci din inerţie. Eu îl las pe Dorinel să rumege el. Cînd avem discuţia decisivă, în jumătate de oră am terminat-o! Fie că e albă, fie că e neagră! Nu e nici o dramă.

"SÎNT ŞI MAI AMBIŢIONAT SĂ CANDIDEZ"

- Vă mai doriţi fotoliul de primar?

- N-aş vrea să pic şi eu în gîndirea ăstora care cred că scopul meu principal în fotbal a fost să-mi fac campanie. Eu mi-am făcut doar datoria pentru care sînt plătit. Că am făcut-o foarte bine e o consecinţă şi nu trebuie să-mi fie ruşine. Da, mă interesează să candidez! Dacă vedeam un candidat în care să am încredere, jos pălăria! Dar cu başbuzucii ăştia... mai rău nu se poate. N-avem nimic în oraş, infrastructură! Nici pe plan sportiv, nici ca divertisment! N-avem o sală, sîntem oraş la Dunăre fără bazin olimpic. Sîntem singurul oraş mare fără un mall. Mergem la film la multiplex în Brăila. Mie mi-e ruşine să mă duc, merg soţia cu fetiţa. Pe mine mă mai recunoaşte lumea şi nu vreau să mă simt ca ruda aia săracă care vine de la ţară la oraş. Tot ce s-a făcut aici s-a făcut sub pămînt, acolo nu se poate contabiliza nimic.

"Cu Antal la Timişoara a fost o păcăleală, o presiune. Şi Antal le-a pus bănăţenilor presiunea în aţe. Antal valorează două milioane! Fiecare jucător al nostru atît face, îi apreciez în mod egal"

- Speraţi la vreun sprijin financiar din partea autorităţilor?

- Ha-ha! La Serbările Galaţiului, în iarnă, echipa asta era pe primul loc. N-au dat nici măcar o diplomă, un rahat de carton! Foarte bine, au premiat din sport, din cultură, au premiat bătrîni, cupluri de 50 de ani, dar să nu dai o diplomă Oţelului?! Bă, nu lui Stan, dă-i lui Paraschiv, lui Dorinel! S-au gîndit că-mi creşte mie popularitatea. Imbecilii, să le fie ruşine! Nu mă aştept la nimic din partea lor. Au acum ocazia să vină duminică să premieze echipa, dar sînt sigur că n-o vor face.

gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Pai.. daca il incearca jena ca jucam in Liga Campionilor, poate i-o fi rusine sa se si prezinte la meciuri cu echipa cu tot.

Lasand la o parte spiritul de gluma din postarea mea anterioara, mambo, vrea sau nu, o sa-l cam pasca demisia inainte de alegeri (si, cine stie, poate si dupa) asa ca mai bine o face acum, cat e pe valul de simpatie, decat la inceputul sezonului viitor, cand e foarte probabil ca situatia sa nu mai arate la fel de roz pentru capitalul sau de imagine.

Link to comment
Share on other sites

«Pinalti» cheamă Oţelul la Piatra Neamţ

Preşedintele de onoare al Ceahlăului Piatra Neamţ, echipă care şi-a asigurat promovarea în Liga 1, ar găzdui Oţelul pe stadionul de sub Pietricica în vederea partidelor de Champions League pe care campionii le vor disputa la anul. Gheroghe Ştefan spune că stadionul este pregătit pentru CL, singurul aspect la care moldavii trebuie să mai lucreze fiind amplasarea mai multor scaune pe arena nemţeană. "Trebuie să mai punem scaune pînă la capacitatea de 20.000. Ar fi o onoare să găzduim meciuri de CL, Oţelul ar fi mult mai susţinută decît în Bucureşti. Cu cea mai mare plăcere am găzdui Galaţiul! Domnul Stan m-a întrebat dacă aş fi de acord să-i ajut, în cazul în care ei n-ar avea altă soluţie", a spus Gheorghe Ştefan.

niuzer.ro

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu vrea la Piatra Neamţ în Liga Campionilor

Dorinel Munteanu îsi doreste ca Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamt să fie gazda echipei sale în meciurile pe care aceasta le va juca în toamnă în grupele Ligii Campiopnilor. Antrenorul campioanei a precizat că nu este treaba sa să aleagă arena pe care se vor disputa meciurile din această fază a celei mai importante competitii europene la nivel de cluburi, dar stie că la Piatra Neamt dorinta de a vedea fotbal de calitate este foarte mare. „Piatra Neamt este o variantă foarte bună pentru noi. Mi-as dori să jucăm acolo, pentru că sînt sigur că vom avea stadionul plin la fiecare partidă. Lumea iubeste si cunoaste fotbal la Piatra Neamt, iar stadionul oferă conditii foarte bune pentru jocuri, avînd în vedere că si nationala a disputat meciuri în preliminarii“, a declarat Dorinel Munteanu.

Rămâne de văzut dacă UEFA va accepta varianta dorită de Munteanu, un impediment în alegerea orasului Piatra Neamt fiind lipsa a două hoteluri de 5 stele. Cei de la Ceahlăul sustin că un hotel de 5 stele si unul de 4 stele pot fi puse la dispozitia viitoarelor oaspete din Liga Campionilor si că arbitrii vor fi cazati într-o locatie în afara orasului, asa cum s-a întîmplat de altfel si la partida România - Luxemburg, care a avut loc recent în orasul de la poalele Pietricicăi.

monitorulneamt.ro

Link to comment
Share on other sites

Vezi ce grupă ar putea avea Oţelul în Liga Campionilor

Otelul Galati a castigat campionatul si s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, acolo unde va avea, insa, o misiune infernala. Galatenii vor fi repartizati in Urna a 4-a, ceea ce insemana ca vor da piept in grupe cu 3 echipe de calibru.

Cele mai dificile dispute vor fi, cu siguranta, cele impotriva echipei din prima urna, unde se afla Manchester United, Barcelona, Chelsea, Bayern Munchen, Arsenal, Real Madrid, Inter si Porto. Si in urma a doua se regasesc echipe puternice, precum AC Milan, Lyon, Sahtior, Valencia, Benfica, Villarreal, TSKA Moscova si Marseille. O echipa mai accesibila ar putea veni din urma a treia, unde sunt Zenit, Rangers, Ajax, Leverkusen, Copenhaga, Olympiakos, Fenerbahce si Manchester City.

GRUPA DE FOC: FC Barcelona, AC Milan, Manchester City si OTELUL.

Grupa ACCESIBILA: Porto, TSKA Moscova, Rangers si OTELUL.

Tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor se va efectua pe 25 august.

ziare.com

Link to comment
Share on other sites

Mircea Lucescu spune ca Otelul va face Romania de ras in Liga Campionilor

Intors in tara, Mircea Lucescu a vorbit in termeni negativ despre viitoarea participare a campioanei in Liga Campionilor. "Nu cred ca Otelul Galati se poate gandi la o tragere favorabila in grupele Ligii Campionilor pentru a merge mai departe. Oricum, orice s-ar intampla, ei tot pe locul patru vor fi in clasament", a afirmat Mircea Lucescu.

Echipa lui Drinel Munteanu se afla in urna a patra la tragerea la sorti in care Otelul isi va afla adversarii din grupele Ligii Campionilor. Tragerea la sorti va avea loc pe 26 august.

ziare.com

Link to comment
Share on other sites

Oţelul va juca în Liga Campionilor în Bucureşti

Preşedintele campioanei, Marius Stan, a anunţat că prima opţiune a sa, stadionul din Piatra Neamţ, nu întruneşte condiţiile cerute de UEFA pentru grupele Champions League, aşa că s-a reorientat spre Bucureşti. "Din discuţiile avute cu cei de la FRF, se pare că nici stadionul din Piatra Neamţ nu mai întruneşte condiţiile pentru grupele Ligii Campionilor, aşa că singura variantă e "Naţional Arena" din Bucureşti", a spus Stan la DigiSport. Preşedintele Oţelului a precizat că speră într-o tragere la sorţi favorabilă, cu 3 echipe mari, pentru ca publicul să vina pe stadionul de 55.000 de locuri.

realitatea.net

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Campionii, invitaţi să joace la Cluj meciurile din Liga Campionilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a propus conducerii clubului de fotbal Oţelul Galaţi să dispute meciurile din Liga Campionilor pe viitorul stadion clujean şi a dat asigurări că noua arenă va fi terminată în 15 septembrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tişe a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă un răspuns din partea oficialilor gălăţeni şi a antrenorului Dorinel Munteanu, în condiţiile în care aceştia mai au alte două variante de stadion, cel din Piatra Neamţ şi Bucureşti. "Am avut o discuţie cu antrenorul Dorinel Munteanu şi cu cei din conducerea clubului Oţelul Galaţi şi le-am propus, în varianta în care şi pentru ei este avantajos, să joace meciurile din Liga Campionilor pe Cluj Arena. Noi ne-am luat angajamentul ca până pe data de 15 septembrie, când este termenul limită pentru ei, această arenă să fie gata. Aşteptăm un punct de vedere oficial, după care vom decide detaliile acestei colaborări. Cei de la Galaţi mai au şi variantele stadioanelor din Piatra Neamţ şi Bucureşti", a spus Tişe.

Potrivit acestuia, lucrările la stadionul clujean sunt în grafic. Viitorul stadion municipal din Cluj este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

S-a stabilit valoarea chiriei pe National Arena

Primaria Capitalei a stabilit pretul pe care echipele romanesti il vor plati pentru a inchiria noul stadion National in vederea disputarii meciurilor din campionat si cupele europene. Noua arena nationala, care, potrivit constructorilor va fi gata la finalul lunii iulie, va gazdui meciurile a cinci echipe: Steaua, Dinamo, Rapid si Otelul Galati, plus nationala Romaniei, din cand in cand.

35.000 de euro pentru fiecare meci este suma pe care Primaria Capitalei o solicita pentru a inchiria National Arena. La prima vedere o suma mare, insa in ea sunt incluse toate cheltuielile de organizare, de la paza pana la servicii medicale.

Prima echipa care a batut palma pentru a juca pe National Arena este Rapidul, care va juca aici in cupele europene, la solicitarea UEFA.

Cum vor juca in cupele europene

In cazul in care Romania va ajunge cu patru echipe in grupele cupelor europene, UEFA va face in asa fel incat pe National Arena sa se dispute un singur meci pe zi. Spre exemplu, la tragerea la sorti forul european va face in asa fel incat o echipa sa joace in deplasare si una acasa, iar cealalta echipa calificata in grupele Ligii Europa va juca fie marti, fie miercuri, in functie de programul Otelului.

onlinesport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oţelul, cotă 751 la trofeul Champions League!

Formaţia gălăţeană are o cotă de 751.00 la câştigarea Ligii Campionilor la fotbal, au stabilit casele de pariuri cu cea mai mare reputaţie.

Favoritele competiţiei sunt FC Barcelona, cu o cotă de 3.00, şi Real Madrid (cotă 6.00), iar cele mai slab cotate grupări din cea mai puternică întrecere din Europa sunt Viktoria Plzen (Cehia), FC Fehervar (Ungaria), Maccabi Haifa (Israel), Litex Loveci (Bulgaria) şi Slovan Bratislava (Slovacia). Acestea din urmă au o şansă de 1001.00 la obţinerea laurilor UEFA Champions League.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

UEFA i-a vizitat pe campionii de la Galaţi: "Pregătiţi să urce pe «Everestul fotbalului european»"

Site-ul UEFA este deschis astăzi de un amplu material dedicat campioanei Oţelul Galaţi, care va debuta în acest sezon în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Ca şi în cazul Unirii Urziceni, Oţelul e prezentată ca o echipă mică, gata să "urce pe culmile fotbalului european". Au aşteptat 47 de ani pentru primul titlu de campioni, dar munca abia acum începe pentru Dorinel Munteanu şi echipa sa. De cînd s-au încoronat campioni în Liga 1, gălăţenii spun că îşi vor da seama de performanţa reuşită abia cînd vor juca în Liga Campionilor. Cu tragerea la sorţi pentru grupele LC programată luna viitoare, la Nyon, visul pare din ce în ce mai aproape.

Dorinel Munteanu şi Marius Stan au vorbit pentru site-ul oficial al competiţiei despre perfomanţa din sezonul trecut şi au explicat ce înseamnă pentru oraşul Galaţi o participare în Liga Campionilor. "Pentru mine, să jucăm în Champions League însemană totul. Dar provocarea abia acum începe. Acesta este adevăratul examen pe care jucătorii, anternorii, conducerea şi, poate, întregul oraş trebuie să îl treacă. Participăm în cea mai importantă competiţie din lume şi vrem să-i facem mîndri pe români", a declarat tehnicianul Dorinel Munteanu.

Preşedintele Marius Stan a fost chiar mai entuziasmat la interviul pentru site-ul UEFA: "De fiecare dată cînd aud imnul Ligii Campionilor simt cum mi se ridică părul de pe mîini. NIci acum nu-mi vine să cred că sîntem actori în acest spectacol incredibil"

gsp.ro

Materialul UEFA despre Oţelul Galaţi (în engleză)

Link to comment
Share on other sites

UEFA i-a vizitat pe campionii de la Galaţi: "Pregătiţi să urce pe «Everestul fotbalului european»"

Preşedintele Marius Stan a fost chiar mai entuziasmat la interviul pentru site-ul UEFA: "De fiecare dată cînd aud imnul Ligii Campionilor simt cum mi se ridică părul de pe mîini. NIci acum nu-mi vine să cred că sîntem actori în acest spectacol incredibil"

gsp.ro

Every time I hear that [uEFA Champions League] music, I can feel the hairs stand up on the back of my neck.

o fi acelasi lucru?? 35.gif

Edited by mambo
Link to comment
Share on other sites

Marius Stan visează la un duel cu Barcelona în Liga Campionilor

Preşedintele echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că speră să joace împotriva Barcelonei în Liga Campionilor, dar a adăugat că este conştient că echipa sa nu poate avea prea mari pretenţii de la un astfel de meci. "Îmi doresc să jucăm împotriva Barcelonei, cu toate că ştiu că va fi un coşmar şi vom lua multe goluri. Ştiu că riscăm să fim umilţti, dar prefer provocarea. Dintotdeauna mi-am dorit să văd Barcelona jucând pe viu şi ăsta e cea mai bună ocazie", a spus Marius Stan la Digi Sport.

realitatea.net

Link to comment
Share on other sites

Bilete pentru UCL!

Site-ul www.bileteUCL.ro reprezintă o componentă a parteneriatului dintre FC Oţelul Galaţi şi Ascend Netsolutions în vederea promovării participării Campioanei României în UEFA Champions League.

Prin înscrierea pe www.bileteUCL.ro, doritorii de tichete pentru meciurile de pe teren propriu ale FC Oţelul Galaţi vor avea posibilitatea de a le achiziţiona la un preţ redus cu 40% faţă de cel oficial!

Înscrierea are loc în perioada 15 iulie - 24 august 2011.

Calendarul desfăşurării achiziţiei pachetelor de bilete este următorul:

26.08.2011 – Tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League.

28.08.2011 – Stabilirea preţurilor biletelor la meciurile ce vor fi disputate de FC Oţelul Galaţi pe teren propriu în UEFA Champions League.

29.08.2011 – Trimiterea facturilor-proformă către persoanele înscrise pe site în conformitate cu datele menţionate în formularul de înscriere.

29.08 - 02.09.2011 – Perioada în care persoanele care s-au înscris pe site pentru bilete au posibilitatea să le achite prin plata facturilor-proformă.

05.09 - 09.09.2011 – Perioada în care pachetele de bilete vor fi livrate prin curier la adresa de corespondenţă persoanelor care au achitat biletele.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu: Nu ne vom face de ruşine în Liga Campionilor

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi, a declarat că echipa sa nu se va face de ruşine în Liga Campionilor şi speră să-l contrazică astfel pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, care afirmase că gălăţenii nu vor face puncte. "O să vadă domnul preşedinte că Oţelul nu se va face de râs în Ligă. Nu ştiu dacă ne ridicăm la pretenţiile dânsului, dar nu ne vom face de ruşine. Toţi suntem vinovaţi pentru situaţia grea din fotbal. Echipe de tradiţie în fotbalul românesc nu mai sunt în prima ligă sau chiar mai rău. Dacă ne place numai can-can-ul, fotbalul trece pe planul doi. Noi sperăm să-l contrazicem pe preşedinte în ceea ce ne priveşte şi să arătăm încă o dată că suntem o echipă serioasă", a declarat Munteanu.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Oţelul poate câştiga o avere din grupele Ligii

UEFA a pregatit un buget de 1.2 miliarde de euro pentru acest sezon de Liga. Anul trecut, numai premiile s-au ridicat la 700 mil euro, iar UEFA nu a luat inca in calcul veniturile din partea sponsorilor.

Premiile pentru Grupele Ligii in acest sezon au fost impartite in felul urmator:

- Fiecare meci jucat = 500.000 lire indiferent de rezultat

- Calificarea in Grupe = 3.5 mil lire

- O victorie in Grupe = 770.000 lire

- Un egal in Grupe = 363.000 lire

- Calificarea in 8-imi = 2.7 mil lire

- Calificarea in sferturi = 3 mil lire

- Calificarea in semifinale = 3.8 mil euro

Sumele reprezinta numai primele de la UEFA, nu si sumele venite din drepturile de televizare, plus alti sponsori individuali, de unde Otelul mai poate castiga milioane bune.

Dorinel Munteanu a anuntat ca in acest sezon de Liga vrea ca Otelul sa reuseasca cel putin un parcurs la fel de bun ca Unirea lui Dan Petrescu. Asta ar insemna 8 puncte, adica 2 victorii si 2 meciuri egale, mai exact 10 milioane de euro numai din prime de la UEFA, fara alte calcule.

sport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oţelul Galaţi a vândut deja 4.500 de pachete pentru Liga Campionilor

Noua campioană a României a câştigat admiraţia multor iubitori de fotbal din ţară. Suporteri din mai multe oraşe ai roş-alb-albaştrilor şi-au rezervat bilete pentru a vedea meciurile din grupele Ligii Campionilor pe care elevii lui Dorinel Munteanu le vor susţine pe „Naţional Arena" din Bucureşti. Peste 4.500 de pachete au fost deja rezervate de fani pe siteul bileteUCL.ro, portal care le oferă posibilitatea de a le cumpăra la un preţ cu 40% mai mic! Amatorii de UEFA Champions League care doresc să-şi achiziţioneze tichete la tarif redus o mai pot face până pe 24 august, informează "Viaţa Liberă". Joi, 25 august, Oţelul îşi va afla adversarii din supercompetiţia dominată de FC Barcelona.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Lista adversarilor posibili pentru Otelul in Liga Campionilor. Tragerea la sorti este joi

Tragerea la sorti va avea loc joi, de la ora 18:45. Lista adversarilor posibili pe care Otelul ii poate intalni in grupele Ligii Campionilor.

Urna 1: Manchester United, FC Barcelona, Chelsea, Bayern Munchen, Arsenal (1-0 in tur cu Udinese), Real Madrid, FC Porto, Inter Milano

Urna 2: AC Milan, Lyon (3-1 in tur cu Rubin Kazan), Sahtior, Valencia, Benfica (2-2 in tur cu Twente), Villareal, CSKA Moscova, Marseille

Urna 3: Zenit, Ajax, Leverkusen, FC Copenhaga (1-3 in tur cu Viktoria Plzen), Olympiakos, Fenerbahce, Manchester City, Lille

Urna 4: FC Basel, BATE Borisov (1-1 in tur cu Sturm Graz), Borussia Dortmund, Genk, Napoli, Dinamo Zagreb, APOEL Nicosia, Otelul Galati.

In cazul in care echipele trecute in paranteze se vor califica vor fi distribuite in urna aferenta coeficientului lor.

Simulare grupe

Urna infernala pentru Otelul: FC Barcelona, AC Milan, Manchester City, Otelul

Urna accesibila pentru Otelul: FC Porto, CSKA Moscova, Olympiakos, Otelul

onlinesport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.