Jump to content

Steaua trebuie să-i plătească lui Dorinel Muneanu 300.000 de euro


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Steaua trebuie să-i plătească lui Dorinel Muneanu 300.000 de euro

Dorinel Munteanu a obţinut o decizie irevocabilă prin care FC Steaua este obligat să-i plătească aproximativ 300.000 de euro, reprezentând contribuţii sociale şi venituri de natură salarială.

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia Tribunalului Capitalei, prin care obligă clubul "să plătească contribuţiile sociale aferente salariului şi veniturilor de natură salarială (indemnizaţie de instalare contravaloare chirie şi premii de joc) acordate reclamantului în conformitate cu contractul individual de muncă nr 146/27.01.2004 (inclusiv anexa financiară la acest contract) pentru perioada 27 ianurie 2004 - 30 iunie 2005 (n.r. - perioadă în care Munteanu era jucător la Steaua), precum şi majorările de întârziere aferente acestor sume".

Finanţatorul stelist Gigi Becali declara în 4 noiembrie 2010, într-o emisiune televizată, că nu are nicio datorie faţă de fostul jucător şi antrenor al echipei sale, Dorinel Munteanu.

În 18 august 2010, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu spunea că el cere fostului său club "nişte hârtii" pe care trebuie să le depună la fiscul din Germania, ţară unde are domiciliul tehnicianul.

Dorinel Munteanu, care a solicitat despăgubiri de la FC Steaua, a câştigat procesul în primă instanţă. Tribunalul Bucureşti a admis, în 15 septembrie 2010, cererea antrenorului Oţelului de a i se plăti de către clubul din Ghencea aproximativ 300.000 de euro. Decizia a fost constestată la Curtea de Apel Bucureşti, care, în 6 mai 2011, a respins recursul lui FC Steaua, hotărârea fiind irevocabilă.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Gigi Becali, obligat să-i plătească alţi 95.000 de euro lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a mai câştigat un proces împotriva lui Gigi Becali. Magistraţii Tribunalului Caraş-Severin au admis cererea formulată de fostul antrenor al Stelei şi a obligat clubul bucureştean să-i plătească 95.000 de euro pentru taxe şi impozite neachitate.

Actualul antrenor al echipei Oţelul Galaţi nu a vrut nici în ruptul capului să renunţe la banii promişi de Gigi Becali şi a deschis o sumedenie de procese împotriva clubului din Ghencea. Becali a fost obligat de instanţe să-i plătească lui Dorinel Munteanu 270.000 de euro, restanţe financiare, la care se adaugă acum şi alţi 95.000 de euro pentru neachitarea unor taxe, impozite şi asigurări sociale pentru pensie şi sănătate.

Decizia a fost luată de judecători la doi ani şi jumătate de la introducerea acţiunii. Procesul a fost deschis de Dorinel după ce a fost obligat să-şi plătească impozitele pentru veniturile din perioada 2003-2005, când a activat la Steaua. Mai mult, bunurile lui Dorinel din Germania au fost puse sub sechestru la cererea fiscului german. Decizia Tribunalului Caraş-Severin nu este definitiva.

cancan.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.