dcp100168 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Sediul DIICOT Galaţi s-a mutat pe strada N.BălcescuDirecţia de Investigare Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Galaţi are de curând un alt sediu. E vorba de o clădire impunătoare, spaţioasă, ce face parte din fondul vechi al oraşului de la Dunăre, care e situată pe strada Nicolae Bălcescu, la numărul 31. E o clădire care, reabilitată şi modernizată, arată excelent.I-am văzut zilele acestea la lucru pe procurorii DIICOT, i-am întrebat cum se simt în aceste condiţii net superioare de lucru şi mi-au spus doar atât: „Am uitat deja cât ne-am chinuit în spaţiul îngrămădit din sediul Parchetului gălăţean de pe strada Basarabiei”.Aşadar, dacă aveţi nevoie, căutaţi DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi pe strada N. Bălcescu, nr.31!viata-libera.ro
catzavenku Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 După părerea mea, adresa este inutilă. Nu de alta, dar NU e bine nici să cauţi tu DIICOT-ul, nici să te caute el! TRADUCERE DIICOT: Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism
riaji Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Nici sa vrei sa ajungi la ei nu prea poti, cata vreme strada Balcescu arata ca dupa razboi si ba e deschisa, ba e inchisa..
dcp100168 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Adresa e utilă, pentru că, se pare, în ultima vreme din ce în ce mai multă lume e dispusă să-şi dea în gât vecinii "terorişti" care-şi pun banii la uscat pe sârmele de rufe din curte
Legumix Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Adresa e utilă, pentru că, se pare, în ultima vreme din ce în ce mai multă lume e dispusă să-şi dea în gât vecinii "terorişti" care-şi pun banii la uscat pe sârmele de rufe din curte neeeeh, ala e DNA-ul , si are sediul...in Piata mare
Recommended Posts