Jump to content

Gălăţean prins la furat în Dolj şi împuşcat în picior


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gălăţean prins la furat în Dolj şi împuşcat în picior

Un tânăr de 19 ani, surprins, miercuri dimineaţă, alături de alţi doi amici, în timp ce sustrăgea componente metalice de la o macara, a fost împuşcat în picior de către un poliţist de la Transporturi Feroviare (TF) Craiova, după ce a încercat să fugă, deşi fusese somat să se oprească.

Poliţiştii TF din Gara Craiova - Triaj au fost sesizaţi, miercuri dimineaţă, că mai mulţi tineri sustrag componente metalice de la o macara. La faţa locului, poliţiştii au observat trei bărbaţi, pe care i-au somat verbal să coboare, , transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, doi dintre suspecţi s-au supus somaţiei, coborând de pe macara. În momentul în care unul dintre tineri a ajuns pe pământ, a încercat să fugă, un poliţist fiind nevoit să facă uz de armă pentru a-l imobiliza. "Poliţistul a executat trei focuri de avertisment în plan vertical şi, întrucât suspectul nu s-a conformat somaţiei, a executat încă trei focuri în plan orizontal în direcţia fugarului, lovindu-l în gamba piciorului stâng", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Ulterior, şi cel de-al treilea bărbat, rămas pe macara, a coborât, toţi cei trei tineri fiind duşi la sediul Poliţiei TF, unde au fost identificaţi, stabilindu-se că sunt din comuna Smîrdan, judeţul Galaţi. "Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde în urma investigaţiilor medicale s-a constatat că leziunile suferite nu au atins organele vitale, fiind în afara oricărui pericol", se mai arată în comunicatul IPJ Dolj.

Cazul a fost preluat de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cei trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 26 ani, fiind cercetaţi pentru furt calificat.

Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţi ei Transporturi Feroviare, unde au fost identificaţi ca fiind Ionuţ Novac, de 19 ani, Daniel Ristea, de 26 de ani, şi Eugen Frumuzache, de 23 de ani, toţi din comuna Smârdan, judeţul Galaţi.

Ionuţ Novac, tânărul rănit în picior, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol.

gds.ro

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.