Jump to content

Noul sfârşit al lumii - 21 mai 2011


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Noul sfârşit al lumii - 21 mai 2011

Ziua judecatii este asteptata sambata dupa-amiaza - cel putin de un predicator fundamentalist crestin care este aproape nonagenar - iar unii americani se pregatesc constiinciosi de acest eveniment, relateaza AFP. Unii dintre ei si-au abandonat locul de munca si merg prin tara pentru a-i incuraja pe ceilalti sa se caiasca inainte de a fi prea tarziu.

Predicatorul Harold Camping, 89 de ani, asigura bunii crestini ca vor ajunge in Rai sambata, la ora locala 18,00.

Gregory LeCorps il crede intru totul. El a renuntat la locul sau de munca de la o clinica si a plecat prin America, alaturi de sotia sa si de cei cinci copii ai cuplului, pentru a anunta oamenii ca inaltarea la cer a celor drepti este iminenta, dupa cum scrie The Journal News.

Cei care nu vor fi vrednici sambata sa ajunga in Rai vor trai iadul pe pamant pana in data de 21 octombrie, cand Dumnezeu va pune capat pentru totdeauna, distrugand orice fiinta vie si orice lucru, acestei lumi, spune pastorul Camping.

Adeptii sai il urmeaza cu fervoare. Ceilalti sunt mai sceptici, reamintind ca Harold Camping a mai lansat o profetie similara, anuntand sfarsitul lumii in anul 1994.

Camping a calculat momentul exact al Apocalipsei plecand de la Potop, 4.990 de ani inainte de nasterea lui Iisus si adaugand 7.000 de ani, deoarece in Biblie "Dumnezeu ne aminteste ca o zi este ca o mie de ani". Dupa aceasta adunare, el a scazut un an din cauza diferentelor de calendar intre Vechiul si Noul Testament. Astfel a ajuns la 2011, potrivit site-ului Family Radio al lui Camping, care nu putea fi accesat in jurul orei 11,00, din Romania.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

A trecut ziua si nu s-a sfarsit nici o lume??Atunci dobitocul asta ar trebui executat ca sa le fie exemplu celor care nu au ce face si le debiteaza mintea numai tampenii...sa nu mai panicheze lumea..poate au fost si cazuri

Link to comment
Share on other sites

S-au aflat şi motivele pentru care n-a venit... :))

Yahoo Answers spune că nu va veni

Acum că a divorţat, Arnold Schwarzeneger are destul timp să salveze lumea

Elena Udrea nu a ajuns preşedinte

Dinamo Bucureşti nu s-a calificat încă în Liga Campionilor

Bin Laden a fost ucis

Nu suntem în 2012

Nu s-a terminat "Tânăr şi Neliniştit"

Costi Ioniţă nu a reprezentat România la Eurovision

Elodia nu a fost găsită

Procesul Columbenilor nu s-a terminat

Se lucrează în continuare la Autostrada Transilvania

România întâlneşte Brazilia într-un meci amical în iunie

Prima finală Steaua - Dinamo după 21 de ani se joacă abia pe 25 mai

antena3.ro

Link to comment
Share on other sites

Prezicătorul apocalipsei spune că a greşit: sfârşitul lumii va fi de fapt în octombrie

Predicatorul fundamentalist Harold Camping, care a devenit celebru pentru ca a prezis apocalipsa pe 21 mai 2011, spune ca a gresit din nou calculele si ca sfarsitul lumii va avea loc de fapt pe 21 octombrie 2011, potrivit BBC.

Camping, 89 de ani, care este fondatorul organizatiei crestine si postului de radio Family Radio, spune ca a avut o revelatie ca Dumnezeu va cruta umanitatea de "iadul pe pamant" inca 5 luni, dupa ce, la sfarsitul saptamanii, a studiat din nou Biblia.

Predicatorul a declarat ca se simte groaznic pentru greseala facuta, insa nu poate da sfaturi financiare celor care si-au cheltuit toate economiile crezand ca sfarsitul este aproape. Unii adepti si-au donat averile sau bunurile inainte de 21 mai, iar multi dintre acestia si-au exprimat socul pe care l-au avut cand niciun cataclism nu s-a intamplat in ziua respectiva.

Declaratiile au fost facute luni, intr-o emisiune radio de 90 de minute care a inclus si intrebari de la reporteri. Camping a spus ca s-a simtit groaznic si s-a refugiat la un motel cu sotia sa.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Ha ha ha. Nu inteleg care e interesul forumului de publica asemenea stire care NU E deloc STIRE. Cel putin eu stiu ca pe dumneavoastra domnule DCP nu va plateste bosorogul asta sa ii cautati adepti pe forum atunci de ce publicati aberatiile lui?

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.