Jump to content

Muzica la terase ar putea fi interzisă după ora 22,00


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Muzica la terase ar putea fi interzisă după ora 22,00

* Aprobare scrisă din partea vecinilor dacă dai o petrecere

Un grup de 42 de senatori (40 PSD din 42, unul independent si un democrat liberal) au initiat un proiect de lege privind asigurarea ordinii si linistii publice, care prevede, intre altele, amutirea muzicii la terase dupa ora 22, necesitatea obtinerii aprobarii scrise a tuturor vecinilor ce ar putea fi deranjati in cazul organizarii unei petreceri in propria locuinta, interzicerea consumului de bauturi alcoolice in parcuri, pe stadioane si strazi, interzicerea portului oricaror obiecte contondente sau de autoaparare, inclusiv interzicerea cutitelor de bucatarie in propria masina, informeaza Mediafax. Autorul proiectului de lege este senatorul PSD Adrian Tutuianu.

"In cazul unor evenimente familiale, depasirea limitelor de zgomot admise se poate face numai cu acordul scris al locuitorilor din imobil sau din imediata vecinatate", se arata in proiectul de lege.

De asemenea, in localurile publice situate in imobilele cu destinatia de locuinta, programul muzical poate fi difuzat dupa ora 22 doar daca localul este izolat fonic si patronii obtin aprobarea scrisa a locatarilor imobilului si a celor din imediata vecinatate.

Proiectul prevede si limitarea auto-protectiei, prin interzicerea purtarii spray-urilor lacrimogene sau paralizante si a oricaror obiecte contondente in locuri publice, mijloace de transport in comun. Nerespectarea acestei reguli este considerata infractiune si va fi sanctionata cu inchisoarea de la 6 luni, la 5 ani! Pe de alta parte, folosirea unui spray lacrimogen sau paralizant asupra unei persoane sau grup de persoane este sanctionata doar contraventional, "daca nu s-au produs vatamari ale integritatii corporale".

Obiectele contondente si ascutite (inclusiv cutitele) si dispozitivele care genereaza socuri electrice nu vor fi tolerate nici in masinile proprietate personala - tot infractiune se considera si incalcarea acestei prevederi. Daca vrei sa iesi la un picnic si vrei sa iei un cutit cu tine, sa transezi carne pentru gratar, ai nevoie de aprobarea politistilor.

Tot intre 6 luni si 5 ani de inchisoare vor face cei care refuza sa isi decline identitatea sau sa se legitimeze in fata politistilor, avand si un comportament jignitor fata de acestia. La fel vor fi sanctionati soferii care nu opresc autovehiculul la semnalele politistilor, precum si cei care scriu in procesele verbale de constatare a contraventiilor "expresii jignitoare". "Savarsirea a trei sau mai multe contraventii in timp de un an, urmate de refuzul de a fi achitate" se sanctioneaza cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani, sustin senatorii.

hotnews.ro

Anul şi proiectul... Cam în fiecare an se încearcă o lege şi în vigoare e tot 61/1991.

Asta ca să nu intru în detaliile tâmpite ale noului proiect.

Link to comment
Share on other sites

Muzica la terase ar putea fi interzisă după ora 22,00

- necesitatea obtinerii aprobarii scrise a tuturor vecinilor ce ar putea fi deranjati in cazul organizarii unei petreceri in propria locuinta - DE ACORD !

- interzicerea consumului de bauturi alcoolice in parcuri, pe stadioane si strazi - de DE ACORD

- interzicerea portului oricaror obiecte contondente sau de autoaparare - RIDICOL

Proiectul prevede si limitarea auto-protectiei, prin interzicerea purtarii spray-urilor lacrimogene sau paralizante si a oricaror obiecte contondente in locuri publice, mijloace de transport in comun. Nerespectarea acestei reguli este considerata infractiune si va fi sanctionata cu inchisoarea de la 6 luni, la 5 ani! Pe de alta parte, folosirea unui spray lacrimogen sau paralizant asupra unei persoane sau grup de persoane este sanctionata doar contraventional, "daca nu s-au produs vatamari ale integritatii corporale". - CA DE OBICEI, REZULTATUL ESTE SANCTIONAT MAI SLAB DECAT POTENTIALUL PERICOL

Obiectele contondente si ascutite (inclusiv cutitele) si dispozitivele care genereaza socuri electrice nu vor fi tolerate nici in masinile proprietate personala - TOT RIDICOL

Daca vrei sa iesi la un picnic si vrei sa iei un cutit cu tine, sa transezi carne pentru gratar, ai nevoie de aprobarea politistilor - SI DACA POLITISTII SUNT IN COCNEDIU?

Tot intre 6 luni si 5 ani de inchisoare vor face cei care refuza sa isi decline identitatea sau sa se legitimeze in fata politistilor, avand si un comportament jignitor fata de acestia - CORECT (intrebarea, cine apreciaza comportamentul "jignitor"?!?)

La fel vor fi sanctionati soferii care nu opresc autovehiculul la semnalele politistilor - DE ACORD

- precum si cei care scriu in procesele verbale de constatare a contraventiilor "expresii jignitoare" RIDICOL.

"Savarsirea a trei sau mai multe contraventii in timp de un an, urmate de refuzul de a fi achitate" se sanctioneaza cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani, sustin senatorii. - MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII AR FI MAI RENTABILA PENTRU UNITATILE ADM-TERIT.

hotnews.ro

Asta ca să nu intru în detaliile tâmpite ale noului proiect. - CORECT

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu cati dintre voi ati auzit da PSD-ul toti din PSD fac parte din grupul francmasonic Iluminati. Astia vor sa ne rapeasca incetul cu incetul libertatea cu legile lor tampite incat sa ajungem niste robotei.

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu cati dintre voi ati auzit da PSD-ul toti din PSD fac parte din grupul francmasonic Iluminati. Astia vor sa ne rapeasca incetul cu incetul libertatea cu legile lor tampite incat sa ajungem niste robotei.

Mda. Chiar se potriveste cu subiectul.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.