Jump to content

ArcelorMittal îi premiază pe elevii olimpici din Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

ArcelorMittal oferă bani elevilor olimpici

Conducerea combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi a oferit azi premii tuturor olimpicilor gălăţeni, câştigători ai primelor patru locuri la concursurile naţionale şi ai primelor trei locuri la competiţiile locale, trasnmite corespondentul AMOS News. Astfel, toţi olimpicii de la matematică, fizică, psihologie, limba română până la concursuri de bucătari, electricieni sau mecanici auto, au fost răsplătiţi cu premii în bani. “Grupul ArcelorMittal este decis să sprijine dezvoltarea comunităţilor în care activează, iar generaţia tânără este considerată un element cheie al acestor comunităţi. Tocmai de aceea trebuie sprijinită şi încurajată”, a declarat Augustine Kochuparampil, director general ArcelorMittal Galaţi.

Ceremonia de acordare a premiilor a avut loc în sala Teatrului Muzical „Nae Leonard”, cu începere de la orele 9.00. Aproximativ 350 de elevi de la şcoli generale şi licee din judeţ au primit diplome şi premii, în funcţie de locurile ocupate la olimpiade. La consursurile naţionale, locul întâi a fost recompensat cu suma de 1.000 RON, locul doi cu 800 RON, locul trei cu 600 RON, iar locul patru cu 500 RON. În cazul olimpiadelor judeţene, locul întâi a primit 500 RON, locul doi, 400 RON, iar locul trei, 300 RON.

ArcelorMittal Galaţi a premiat şi anul trecut elevii care s-au clasat pe primele locuri la olimpiade, iar compania este hotărâtă să păstreze această tradiţie şi pe viitor. La acest proiect s-a alăturat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, care a pus la dispoziţia companiei lista cu elevii câştigători.

Link to comment
Share on other sites

mai bine ne ofera tuturor un aer mai curat.sa-si monteze si ei niste filtre.am o colectie intreaga de poze cu combinatul cat arunca in atmosfera nori grosi de noxe.vinerea trecuta la ora 7 dimineata in zona coborata dintre tiglina 1 si tiglina 3, sensul giratoriu pana la bac era o ceata rosie ,densa si urat mirositoare.cu totul si cu totul intamplator arcelor sponsorizeza agentia de protectia mediului si ieri in viata libera un anunt din ala care trece usor neobservat ne anunta ca agentia de mediu a hotarat ca un proiect din sidex nu are nevoie de studiu de impact asupra mediului.dar in acelasi ziar prosteala colectiva cu copii manjiti pe fata de sidex era pe jumatate de pagina.si noi tre sa inghitim si asta.alooooo indiaaaaaa ne auzi? vrem aer sanatos ptr copiii nostri.daca tot castigi un miliard de euro pe an de aici, daca tot ti l-am facut cadou, daca tot platesti salariatii ca pe sclavi macar nu ne otravi copiii

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Olimpicii gălăţeni, premiaţi de ArcelorMittal

ArcelorMittal Galaţi în colaborare cu municipalitatea locală şi Inspectoratul Şcolar Judeţean vor premia mâine elevii gălăţeni care în ultimul an au obţinut premii la olimpiadele şcolare. Cei mai buni elevi gălăţeni şi profesorii care i-au pregătit vor participa mâine, 1 iunie, la cea de-a doua ediţie a "Balului Olimpicilor". Cu această ocazie vor fi premiaţi, începând cu ora 18.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor, toţi elevii care au obţinut cel puţin o menţiune la faza naţională a olimpiadelor şcolare. După festivitatea de premiere, începând cu ora 19.00, profesorii, elevii şi invitaţii vor putea sărbători în discoteca "Club S".

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Olimpicii_galateni_sunt_premiati_cu_ocazia_Zilei_Copilului_0_271773062.html

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

ArcelorMittal îi premiază pe elevii olimpici din Galaţi

Producătorul de oţel ArcelorMittal va acorda premii elevilor din judeţul Galaţi care s-au clasat pe locurile întâi, doi şi trei la competiţiile naţionale, precum şi echipei de handbal a şcolii din Şendreni

Ca o tradiţie pentru celebrarea excelenţei, o ceremonie specială va avea loc de Ziua Copilului. „Suntem onoraţi să susţinem viitoarea generaţie, pentru al cincilea an consecutiv. Compania noastră este hotărâtă să sprijine şi în viitor copiii talentaţi şi muncitori, cu rezultate foarte bune la competiţiile naţionale, ca parte a strategiei sale de Responsabilitate Socială Corporatistă", a declarat Thierry Le Gall, C.E.O. al ArcelorMittal Galaţi.

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, compania va organiza o ceremonie de premiere la Clubul ArcelorMittal, la ora 16:00. „Peste 30 de elevi care au participat anul acesta la competiţii şcolare şi au câştigat premii la etapa naţională, inclusiv echipa de handbal a şcolii din Şendreni, vor primi din partea reprezentanţilor ArcelorMittal Galaţi diplome şi premii de până la 1.000 de lei, pentru locul întâi", a declarat Dorian Dumitrescu, P.R. Manager ArcelorMittal Galaţi.

În ultimii ani, compania a sprijinit tânăra generaţie din România prin intermediul diverselor proiecte şi concursuri. De asemenea, anul acesta, ArcelorMittal Galaţi va oferi 5.500 de cadouri pentru copiii angajaţilor, constând în pachete cu cărţi şi D.V.D.-uri cu titluri alese în funcţie de grupele de vârstă.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Premii de 10.000 de dolari pentru olimpici, de la ArcelorMittal

Elevii de gimnaziu şi de liceu din judeţ care au urcat pe podium la olimpiadele naţionale organizate în anul şcolar 2011-2012 sunt premiaţi miercuri de către ArcelorMittal Galaţi.

Compania siderurgică acordă 29 de premii individuale şi trei premii pentru tot atâtea echipe sportive din şcoli, astfel: 800 de lei de persoană pentru medaliaţii cu bronz, 900 de lei pentru medaliaţii cu argint, 1.000 de lei pentru medaliaţii cu aur şi 2.000 de lei pentru fiecare dintre echipele sportive. Fondul total de premiere este de 32.700 de lei, adică aproape 10.000 de dolari.

Ceremonia, ajunsă la a şasea ediţie, are loc la Clubul ArcelorMittal din Ţiglina I.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Olimpicii gălăţeni, premiaţi de ArcelorMittal

În cadrul celei de-a VIII-a ediţii, ArcelorMittal Galaţi va premia pe data de 5 iunie, cu începere de la ora 17.00, la Club Sidex, un număr de 56 de elevi gălăţeni ocupanţi ai locurilor I, II, III la olimpiadele naţionale, individuale şi de echipe, dar şi cei care au obţinut premii speciale în anul şcolar 2012 -2013.

Printre unităţile de învăţământ ai căror elevi vor fi premiaţi, în acest an, de administraţia combinatului gălăţean, se numără: Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, Colegiul Naţional „Spiru Haret” Tecuci, Colegiul Naţional „C. Negri”, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, Colegiul Naţional „Al. I. Cuza”, Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Şcoala Gimnazială nr. 24, Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci, Şcoala Gimnazială nr. 29, Şcoala Gimnaziala nr. 25, Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu”.

Premiile oferite de ArcelorMittal, olimpicilor gălăţeni, variază în funcţie de premiile obţinute, iar valoarea recompenselor financiare depăşeste câteva zeci de mii de lei.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

56 de elevi olimpici naţionali gălăţeni au fost premiaţi de administraţia combinatului siderurgic ArcelorMittal

Administraţia combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi a premiat astăzi 56 de elevi gălăţeni care au obţinut premii la olimpiadele naţionale.

Potrivit directorului de comunicare al combinatului, Dorian Dumitrescu, suma totală alocată pentru premiere a fost de 10.000 dolari. Pentru elevii care au obţinut locul I la olimpiade naţionale, premiul a fost de câte 900 lei, cei de pe locul al II-lea - 800 lei, iar cei de pe locul al III-lea şi cei care au obţinut premii speciale au primit câte 700 lei.

'Este primul an când ne-am gândit să-i includem şi pe elevii care au venit cu premii speciale', a declarat Dorian Dumitrescu.

Printre unităţile de învăţământ ai căror elevi au fost premiaţi în acest an s-au numărat Liceul de Artă 'Dimitrie Cuclin', Colegiul Naţional 'Spiru Haret' Tecuci, Colegiul Naţional 'Costache Negri', Colegiul Naţional 'Vasile Alecsandri', Colegiul Naţional 'Al. I. Cuza', Colegiul Economic 'Virgil Madgearu', Şcoala Gimnazială nr. 24, Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci.

Acţiunea de premiere a olimpicilor şcolari este deja o tradiţie pentru administraţia combinatului siderurgic de la Galaţi ajungând la VIII-a ediţie şi se desfăşoară, în fiecare an, în luna iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

radioiasi.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Olimpicii gălăţeni, recompensaţi de ArcelorMittal

34 de elevi olimpici din judeţul Galaţi au fost premiaţi de ArcelorMittal în cadrul celei de-a opta ediţii a Premiilor pentru excelenţă organizate de cea mai mare societate privată din Galaţi. Ceremonia de decernare a avut loc, ieri, la Clubul Sidex. Au fost acordate 12 premii întâi, în valoare de 1.000 de lei fiecare, opt premii II, a câte 900 de lei şi 13 premii III, a câte 800 de lei. De asemenea, în cadrul galei a fost premiat şi Daniel Valentin Patriche, multiplu campion naţional la patinaj artistic, fiul unui angajat de la ArcelorMittal.
"Pentru că am ajuns la a opta ediţie consecutivă putem spune că gala are deja tradiţie. Vrem astfel să aducem o recunoaştere acelor elevi care prin munca şi sacrificiul lor au ajuns la aceste rezultate deosebite", ne-a spus Raluca Lefter, din cadrul departamentului Comunicare al ArcelorMittal.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.