Jump to content

Televiziune şi radio prin... click


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean vă invită pe site

Televiziune şi radio prin... click

Dependenţi de televizor din toate ţările, uniţi‑vă! Intraţi pe site‑ul http://www.RadioTvOnline.ro. Nici cei iubitori de muzică bună nu vă lăsaţi mai prejos! Ovidiu Diaconu este gălăţeanul care s‑a gândit la voi. A "adunat" pe acelaşi site posturi de radio şi de televiziune de pe toate continentele. Vreţi să vedeţi ce văd americanii la televizor? Nimic mai simplu! Daţi un click. Sunteţi la serviciu şi vreţi să ascultaţi muzică sau ştirile? Mai daţi un click.

"Mi s‑a părut o idee bună ca omul să reţină o singură adresă şi să asculte radio sau să se uite la televizor. Mai sunt site‑uri, fie pentru televiziune, fie pentru radio. Niciunul nu le are pe amândouă, însă. Pot fi ascultate sute de posturi din întreaga lume. Nici nu le mai ştiu numărul. Şi abia am lansat site‑ul. Pe zi ce trece, adaug alte şi alte programe", îmi povesteşte şi demonstrează, totodată, administratorul site‑ului, Ovidiu. La radiouri pentru România am surpriza să descopăr posturi din toată ţara. "Mă contactează oamenii pe adresa de net şi‑mi cer să adaug şi postul lor local. Aşa am ajuns să am posturi din Luduş, Craiova, Turda, Tg. Jiu, Mureş. Peste 50 de posturi. Orice sugestie de la ascultători e luată în considerare şi, în scurt timp, pot adăuga postul dorit de ei", mă mai lămureşte el. O altă noutate pe care o conţine site‑ul său este secţiunea destinată radio‑amatorilor din toată lumea, unde a adunat peste 1600 de intrări.

Televiziune americană... nici prin cablu, nici prin satelit

La capitolul televiziune site‑ul stă şi mai bine. Televiziuni din Canada şi din America nu se prind în România nici prin cablu, nici prin satelit. Singura soluţie rămâne sistemul "streaming" � cel care redă posturile prin intermediul internetului. Pe http://www.RadioTvOnline.ro găseşti în schimb peste 150 de posturi, toate din America. Mai luăm, de exemplu, secţiunea Europa. Găsim 17 ţări. Alegem Anglia. Sunt peste 30 de posturi, dintre care 6 realizate de BBC.

Skateboard TV sau Audi TV?

Site‑ul rezolvă şi o mare problemă a celor mai multe cupluri. Vrea soţia să‑şi vadă serialul preferat "Neveste disperate"? Este meci pe nu ştiu ce canal? Nu e nevoie să vă bateţi pe telecomandă. Fiţi bărbaţi! Rezolvaţi problema printr‑un simplu click. Aveţi la dispoziţie 25 de canale de sport, numai la Posturi TV pe categorii.

În plus, pe lângă fotbal, pot vedea şi posturi specializate pe golf sau pe skateboard sau pe sporturi extreme. Depinde de voi ce alegeţi. Dacă vreţi ceva mai "cool", tot cu un simplu click, puteţi să plonjaţi în lumea maşinilor Audi. Puteţi să vă imaginaţi atâta dezmăţ? Un post numai despre această arzătoare problemă a existenţei voastre � Audi TV ‑ în secţiunea Europa (Germania). Sper că v‑am făcut măcar curioşi.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=23416

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.