dcp100168 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 O tânără s-a sinucis aruncându-se în SiretO tânără din Galaţi s-a aruncat, vineri după-amiază, în râul Siret, de pe podul care face legătura între judeţele Galaţi şi Brăila, corpul său nefiind încă găsit. Potrivit poliţiştilor care fac cercetări în acest caz, se pare că tânăra a purtat o discuţie la telefon cu prietenul său cu puţină vreme înainte de a recurge la gestul extrem. În jurul orei 14:30, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat că o femeie s-a aruncat în gol de pe podul peste Siret aflat la ieşirea din municipiul Galaţi. Poliţiştii au ajuns în câteva minute la faţa locului şi au cerut ajutorul Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Galaţi pentru a încerca să descopere trupul tinerei. "Sesizarea ne-a fost făcută telefonic şi ne-am deplasat imediat la faţa locului. Din spusele unui martor, tânăra ce se deplasa pe pod a vorbit în permanenţă la telefon. La un moment dat, a lăsat telefonul jos şi s-a aruncat în gol, în Siret. Verificând telefonul acesteia, am descoperit că ultima convorbire fusese purtată cu prietenul său, care neagă însă că ar fi avut vreun conflict, că s-ar fi certat. În continuare, se fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul", a declarat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Valerian Pecingină, care a adăugat că familia tinerei a fost deja anunţată despre cele întâmplate. Potrivit purtătorului de cuvât al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Vasile Năstasă, s-a intervenit cu o ambarcaţiune uşoară, în speranţa că tânara ar fi putut fi salvată. "Intervenţia a fost destul de dificilă, mai ales pentru că în zonă sunt ancorate mai multe barje, dar şi din cauza curenţilor puternici. Am solicitat proprietarilor acelor barje să încerce să le mute, în speranţa că vom găsi undeva agăţat trupul tinerei. Din nefericire, acţiunea nu a avut rezultate", a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Galaţi.
Recommended Posts