Jump to content

Oţelul Galaţi inaugurează Naţional Arena


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul Galaţi inaugurează Naţional Arena

National Arena, cel mai modern stadion din Romania, va fi inaugurat la meciul din Supercupa Romaniei dintre Otelul Galati si Steaua, programata cu doua zile inainte de startul noului sezon.

Daca in sezonul precedent Supercupa Romaniei s-a jucat pe terenul campioanei, de aceasta data lucrurile s-au schimbat. Oficialii Stelei au anuntat ca Supercupa nu se va juca la Galati, ci pe National Arena. Cu aceasta ocazie, sefii din Ghencea au facut un apel catre oficialii FRF si catre fanii ros-albastrilor. "Este o foame mare de trofee la echipa. Din acest motiv, ii rog pe fanii Stelei sa vina intr-un numar cat mai mare la meci, chiar daca este luna concediilor. De asemenea, rog FRF sa nu puna un pret prea mare la bilete, pentru ca sunt 55.000 de locuri", a spus MM Stoica la Digi Sport.

National Arena este in proportie de 90% finalizat, constructorii facand eforturi mari pentru a nu depasi si mai mult termenul limita.

Partida dintre Otelul Galati si Steaua este programata pe 20 iulie.

onlinesport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.