Jump to content

Oţelul, în cantonamentele verii 2011


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul, în cantonamentele verii 2011

Oţelul Galaţi a stabilit în linii mari programul de pregătire pentru sezonul 2011-2012. Prima şedinţă de pregătire va avea loc pe data de 10 iunie la propria bază sportivă.

Campionii României vor efectua vizita medicală pe 11 şi 12 iunie, iar pe 13 va fi efectuată deplasarea în Poiana Braşov, localitate în care va fi desfăşurat un stagiu de unsprezece zile. Pe 24 iunie, echipa va reveni la Galaţi.

În zilele de 26 şi 27 iunie, roş-alb-albaştrii se vor pregăti pe terenul II al arenei "Oţelul", iar pe 28 se va pleca în cel de-al doilea cantonament al verii, destinaţia urmând să fie stabilită în zilele următoare.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Amicale cu Trabzonspor şi Anderlecht în cantonamentul din Olanda

Campioana României la fotbal va stabili, în zilele următoare, toate condiţiile cantonamentului de pregătire din Olanda, stagiu care se va derula începând cu data de 28 iunie.

Oţelul ar urma să joace în acest turneu de verificare meciuri amicale foarte tari, numele a doi dintre adversari nemaiavând nevoie de nicio prezentare: Trabzonspor, vicecampioana Turciei, şi Anderlecht Bruxelles, câştigătoarea campionatului Belgiei.

Roş-alb-albaştrii ar putea întâlni şi gruparea bulgară ŢSKA Sofia, dar şi pe FC Utrecht din Olanda, club la care activează românul Mihai Neşu, accidentat grav în urmă cu o lună de zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul - în cantonament la Arnhem

FC Oţelul Galaţi va susţine cel de-al doilea stagiu de pregătire al verii în oraşul olandez Arnhem, cantonamentul urmând să se desfăşoare în perioada 28 iunie - 10 iulie 2011. Municipiul Arnhem se situează în partea de est a Olandei, la malul râului Nederrijn, şi este capitala provinciei Gelderland. Arnhem are 146.095 locuitori (conform datelor publicate la 30 iunie 2009), fiind unul dintre oraşele mari ale statului olandez. Localitatea în care se va pregăti formaţia roş-alb-albastră face parte din regiunea oraşului Arnhem-Nijmegen, o zonă metropolitană cu 728.500 de locuitori.

Campioana României va fi cazată la hotelul Bilderberg Klein Zwitserland, baza de pregătire fiind situată în apropierea lanţului hotelier Bilderberg.

otelul-galati.ro

Campioana României va susţine cinci meciuri de verificare în cantonamentul pe care îl va desfăşura în Olanda cu formaţiile Maccabi Haifa (campioana Israelului), Levski Sofia (vicecampioana Bulgariei), o formaţie din Olanda care nu a fost stabilită, Trabzonspor (vicecampioana Turciei) şi Anderlecht Bruxelles (locul 3 în Belgia).

Link to comment
Share on other sites

Campioana începe pregătirea

S-a terminat vacanta pentru campioana Romaniei! Otelul Galati suna adunarea maine la ora 18.00. Formatia din Galati va pleca la Poiana Brasov pentru primul stagiu de pregatire, urmand ca la sfarsitul lunii sa plece in Olanda unde va disputa si cinci partide amicale astfel: 1 iulie, cu Levski Sofia (Bulgaria), 3 iulie cu Maccabi Haifa (Israel), 5 iulie cu Anderlecht Bruxelles (Belgia), 7 iulie cu Trabzonspor (Turcia) si pe 9 iulie cu KSC Lokeren.

sport365.ro

Link to comment
Share on other sites

Campioana Oţelul Galaţi s-a reunit în vederea noului sezon competiţional

Campioana Oţelul Galaţi s-a reunit, vineri seară, în vederea pregătirii pentru sezonul competiţional 2011/2012. De la reunire au lipsit Antal, Giurgiu şi Râpă, prezenţi cu echipa naţională a României în turneul din America de Sud, şi Ibeh care a ajuns în România abia în cursul serii de vineri.

Nici Csaba Borbely nu a fost prezent, lui expirându-i contractul la finalul sezonului trecut, clubul nepropunându-i prelungirea înţelegerii.

Sâmbătă şi duminică jucătorii vor efectua vizita medicală, iar luni se va pleca pentru 11 zile la Poiana Braşov.

Cel de-al doilea cantonament va avea loc în Olanda, în perioada 28 iunie - 10 iulie.

Primul meci oficial al noului sezon este Supercupa României, partidă pe care Oţelul o va disputa în compania formaţiei Steaua Bucureşti, pe 17 iulie, la Piatra Neamţ.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Luni, spre Poiană

Campionii României vor pleca luni, 13 iunie, într-un cantonament de pregătire în Poiana Braşov, stagiu care va dura până pe 24 iunie. Jucătorii FC Oţelul Galaţi vor susţine luni dimineaţă un antrenament la baza "Zoltan David" (ora 10.30), pentru ca imediat după prânz să urce în autocarul care îi va duce la destinaţie. În Poiană, roş-alb-albaştrii vor fi cazaţi la hotelul "Piatra Mare".

Iată lotul care va merge la munte:

Portari: Gabriel Abraham, Cristian Brăneţ, Branko Grahovac;

Fundaşi: Samoel Cojoc, Sergiu Costin, Constantin Mişelăricu, Milan Perendija, Laurenţiu Petean, Adrian Sălăgeanu, Cristian Sârghi, Enes Sipovici;

Mijlocaşi: Laurenţiu Buş, Ioan Filip, Sorin Frunză, John Ibeh, Silviu Ilie, Laurenţiu Iorga, Ciprian Milea, Ionuţ Neagu, Răzvan Ochiroşii, Alejandro Viglianti;

Atacanţi: Gabriel Paraschiv, Marius Pena, Bratislav Punosevac;

Liviu Antal, Gabriel Giurgiu şi Cornel Râpă, convocaţi la prima reprezentativă a României, vor ajunge tot luni în ţară după turneul din America de Sud, dar vor beneficia de repaus până pe 20 iunie, când vor face joncţiunea cu restul lotului în Poiana Braşov.

Lotul de jucători al FC Oţelul Galaţi va suferi modificări în zilele următoare.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Test cu Astra

În penultima zi a stagiului montan pe care campioana României îl desfăşoară în Poiana Braşov va fi organizat un meci de pregătire în compania formaţiei FC Astra Ploieşti. Jocul va avea loc pe un stadion din Braşov. Ora de disputare a acestei partide de verificare va fi stabilită în zilele următoare.

otelul-galati.ro

Meci cu Litex

Oţelul Galaţi va susţine o partidă de verificare cu PFC Litex Loveci în stagiul de pregătire din Olanda (28 iunie - 10 iulie). Iniţial, fusese anunţat un meci amical cu PFC Levski Sofia. Jocul cu PFC Litex, campioana Bulgariei, va avea loc pe data de 1 iulie 2011.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

„Amicalul” Oţelul - Astra va fi transmis pe sport.ro

Oţelul va susţine, aşa cum v-am informat deja, o partidă de verificare cu Astra Ploieşti. Meciul va avea loc la Braşov, joi, 23 iunie, de la ora 18.30. Mai rămâne de stabilit stadionul pe care vor juca gălăţenii şi prahovenii, dar un lucru este cert: televiziunea Sport.ro a bătut palma cu cele două tabere pentru a transmite în direct duelul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - Astra 1-4, într-un amical

Campioana Oţelul Galaţi a fost învinsă, joi, cu scorul de 4-1 (3-1), de echipa Astra Ploieşti, într-un meci amical disputat pe stadionul Carpaţi din Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile Astrei au fost marcate de Goian '14, Rusu '16, N'Doye '30 şi C.Matei '59, în timp ce pentru Oţelul a înscris Punosevac, în minutul 45.

Pentru această partidă, antrenorul principal al Oţelului, Dorinel Munteanu, a trimis în teren următorul 11: Grahovac - Cojoc, Perendija, Sârghi, Sălăgeanu - Iorga, Mişelăricu - Ibeh, Viglianti, S. Ilie - Punosevac. Au mai jucat: Brăneţ, Benga, Ochiroşii, Paraschiv, Buş, S.Costin, Pena, Ljubinkovici, Progni.

De cealaltă parte, Astra a început partida cu Lungu - Goian, Bruno Miguel, Mihalache, Ţigănaşu - Kubala, N'Doye - Vădrariu, Fatai, Stan - Rusu, pe durata partidei intrând şi Grigore, Miranda, Morais, De Sousa, Strătilă, Mihalache, Kubala, Vădrariu, Stan şi Ben Teekloh.

Link to comment
Share on other sites

Finalul stagiului de la Poiana Braşov

Campionii României au încheiat astăzi primul cantonament al verii în perspectiva sezonului 2011-2012. Delegaţia FC Oţelul Galaţi a plecat dimineaţă din Poiana Braşov după ce roş-alb-albaştrii au mai efectuat o sesiune de alergări.

Sâmbătă va fi zi liberă pentru Campioni, pentru ca duminică să fie programat un antrenament de la ora 18.30, la baza "Zoltan David" din Galaţi.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Miercuri, decolarea spre Olanda

Delegaţia FC Oţelul Galaţi care va participa în stagiul de pregătire din Olanda va pleca spre destinaţie miercuri dimineaţă din curtea stadionului Oţelul cu propriul autocar. În aceeaşi zi, la ora 15.30, este programată decolarea de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la bordul unei curse a companiei germane Eurowings.

Campionii României vor ateriza în Germania, la Dusseldorf, drumul până la Heelsum (Arnhem) urmând să fie parcurs cu un autocar.

Roş-alb-albaştrii vor fi cazaţi la Bilderberg Hotel Klein Zwitserland.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Lotul pentru Olanda

FC Oţelul Galaţi va susţine începând de miercuri, 29 iunie, un cantonament de pregătire în Olanda, la Heelsum (Arnhem). Antrenorul Dorinel Munteanu a stabilit lotul de 25 de jucători pentru turneul în care vor fi susţinute cinci meciuri de verificare.

Portari: Gabriel Abraham, Cristian Brăneţ, Branko Grahovac;

Fundaşi: Alexandru Benga, Sergiu Costin, Zoran Ljubinkovici, Milan Perendija, Cornel Râpă, Adrian Sălăgeanu, Cristian Sârghi;

Mijlocaşi: Liviu Antal, Laurenţiu Buş, Daniel Chavez, Ioan Filip, Sorin Frunză, Gabriel Giurgiu, John Ibeh, Silviu Ilie, Laurenţiu Iorga, Ionuţ Neagu, Gerhard Progni, Alejandro Viglianti;

Atacanţi: Gabriel Paraschiv, Marius Pena, Bratislav Punosevac.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Jucătorii echipei Oţelul, împărţiţi în două grupuri pentru a ajunge în Germania

Jucătorii echipei Oţelul Galaţi au fost împărţiţi în două grupuri şi au plecat cu două ore întârziere spre Germania, la Munchen şi Frankfurt, deoarece cursa aeriană spre Dusseldorf a fost anulată.

Oţelul Galaţi urma să plece astăzi, la ora 15.30, de pe Aeroportul Henri Coandă, spre Dusseldorf, însă cursa a fost anulată în jurul orei 17.00. În cele din urmă, jucătorii au fost împărţiţi în două grupuri şi au plecat spre Munchen şi Frankfurt.

De acolo, gălăţenii se vor deplasa cu autocarul la Heelsum, în Olanda.

Link to comment
Share on other sites

Oţelul, în cantonament pe Otopeni

10.30. Aceasta este ora la care au plecat, ieri „oţelarii”, din propria curte pentru stagiul de pregătire din Olanda. În jurul orei 19,00 abia reuşeau să plece, cu două avioane diferite, de pe aeroportul Otopeni.

Neşansa, şi nu numai, a făcut ca oţelarii să fie plimbaţi prin aeroport ore în şir, să fie chiar în pericol de a-şi amâna cu o zi plecarea din cauza anulării zborului Lufthansa, în care întreaga echipă ar fi trebuit să fie îmbarcată.

După ce s-au antrenat la urcatul şi coborâtul degeaba din autobuzul cu care au vizitat doar pista, fotbaliştii şi staful echipei au aflat că piloţii respectivei companii şi-au depăşit norma de zbor şi cursa lor este anulată.

Nimeni nu a venit să le ceară scuze, câteva ore nici n-au ştiut dacă nu cumva îşi vor începe cantonamentul pe Otopeni. De la ora 15,00, când trebuiau să plece, abia către seară au reuşit să obţină schimbarea biletelor pentru două curse diferite, una la 18,45, alta la 19,15, ca să încapă toţi.

Din nefericire cursele erau cu escală, una la München, alta la Frankfurt, lucru care a întârziat şi mai mult ora sosirii la Düsseldorf, localitatea unde îi aştepta autocarul care să-i transporte aproximativ 100 de kilometri până în Olanda.

Aşa se face că delegaţia campioanei României a ajuns la Hotelul „Bilderberg Klein Zwitserland” din Heelsum abia după miezul nopţii. Despre oboseală şi întinderea nervilor nu mai vorbim.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Cazaţi la Heelsum

Campionii României au ajuns abia după miezul nopţii în localitatea Heelsum de lângă Arnhem (Olanda), unde vor desfăşura un cantonament de pregătire de 11 zile. Roş-alb-albaştrii au fost cazaţi la Bilderberg Hotel Klein Zwitserland şi începând din după-amiaza acestei zile vor începe programul de antrenamente.

De ce s-a ajuns atât de greu în Olanda? O eroare a companiei Lufthansa a făcut ca zborul programat iniţial la ora 15.30 (şi amânat timp de o oră) să fie anulat din diverse motive. Delegaţia FC Oţelul Galaţi a fost apoi împărţită în două serii şi s-a zburat de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în paralel, spre Munchen şi Frankfurt, iar joncţiunea lotului s-a făcut la aeroportul Koln-Bonn.

Prima şedinţă de pregătire este programată astăzi, la o bază sportivă aflată la câteva sute de metri de Bilderberg Hotel Klein Zwitserland.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Sălăgeanu, sancţionat

Fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu a fost trimis la echipa a doua a FC Oţelul Galaţi pe o perioadă nedeterminată din motive de indisciplină. El nu a efectuat deplasarea în cantonamentul din Olanda alături de ceilalţi roş-alb-albaştri.

otelul-galati.ro

Sălăgeanu, retrogradat la echipa a doua a Oţelului!

Decizie şocantă în sânul echipei campioane a României! Fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu, care a cochetat în ultimul an şi cu naţionala României, a fost trimis la echipa a doua a clubului. „Pentru o anumită sumă de bani, pe care o va primi, ne-a spus că nu urcă în avion. Nu putem tolera o asemenea atitudine. Este un act evident de indisciplină”, comentează directorul general al Oţelului, Marius Stan. Fotbalistul care în iarnă şi-a prelungit contractul cu gruparea dunăreană, n-a efectuat deplasarea cu echipa în Olanda.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Debut cu Litex

Oţelul Galaţi va susţine vineri, 1 iulie, prima partidă de pregătire din cantonamentul pe care îl susţine în Olanda. Roş-alb-albaştrii vor întâlni campioana Bulgariei, Litex Loveci, jocul fiind programat în localitatea Heelsum aflată la 12 kilometri de Arnhem. Ora de start a jocului este 19.30 (18.30 în Olanda).

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - Litex Loveci 0-0

Formaţia Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat, vineri, în stagiul de pregătire din Olanda în compania echipei bulgare Litex Loveci.

Formaţia gălăţeană a evoluat în următoarea alcătuire: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Ilie - Neagu (64 Viglianti), Giurgiu (78 Progni) - Iorga (65 Antal), Ibeh (59 Chavez), Buş (59 Frunză) - Paraschiv (65 Pena).

Următoarea partidă de verificare este programată duminică, în compania echipei Maccabi Haifa.

prosport.ro

Marius Stan: "Am făcut un meci bun, rezultatul e echitabil."

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, a comentat la Meciul Zilei remiza albă obţinută de elevii lui Dorinel Munteanu în amicalul cu Litex Loveci. "Ei sînt mai avansaţi cu pregătirea, la noi e primul meci. A fost un ritm bun, la capitolul atitudine cred că ambele echipe au trecut examenul", a spus Marius Stan.

gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

De ce a fost 'retrogradat' Sălăgeanu

Adrian Sălăgeanu a jucat 29 din cele 34 de etape în sezonul în care Oţelul Galaţi a câştigat primul titlul din istorie, însă bucuria de a juca în grupele Ligii Campionilor i-ar putea fi răpită din cauza unor neînţelegeri cu conducerea campioanei.

Mijlocaşul gălăţean nu a făcut deplasarea cu Oţelul în cantonamentul din Olanda, după ce şi-a cerut o parte din restanţele financiare. Contactat telefonic de ProSport, Sălăgeanu a acceptat în cele din urmă să povestească ce s-a întâmplat, de fapt, înainte de plecarea spre Olanda.

"Vreau de la bun început să nu fiu înţeles greşit de lume. Eu nu vreau scandal. Este adevărat că există o problemă financiară. Am anunţat conducerea clubului că, din nevoi personale urgente, aş dori să mi se achite o parte din restanţele financiare. Am fost asigurat până în ziua plecării în Olanda că această problemă se va rezolva, dar nu a fost aşa. Am cerut să mi se accepte întârzierea doar cu o zi în cantonament, ca să-mi pot rezolva problema pe care numai eu o puteam soluţiona, dar nu am primit acordul. Din cauza faptului că era o problemă care nu mai putea fi amânată, am decis să nu plec cu echipa. În acel moment am fost înştiinţat că fac parte din echipa a doua. Am acceptat fiind obligat. Vreau să ştie toată lumea că, de trei ani jumătate, am fost trup şi suflet pentru această echipă pe care o iubesc. Am respectat şi respect în continuare conducerea tehnică. Am dat tot ce am avut mai bun din mine şi o voi face în continuare dacă se va apela la mine", a declarat Adrian Sălăgeanu pentru ProSport.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Joc-test cu Maccabi Tel Aviv

Dimineaţa zilei de sâmbătă a fost la discreţia roş-alb-albaştrilor, pentru ca după-amiaza să-i fie dedicată unui antrenament consistent. Jucătorii care au prins cele mai multe minute în partida amicală cu PFC Litex Loveci au efectuat alergări uşoare, în timp ce restul lotului a tras tare sub atenta spraveghere a staffului condus de Dorinel Munteanu.

Programul de duminică al stagiului din Olanda susţinut de campionii României este următorul: dimineaţă o şedinţă de pregătire, iar seara, de la ora 19.00 (18.00 în Olanda), jocul-test cu Maccabi Tel Aviv.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

1-3 cu Maccabi

Roş-alb-albaştrii au pierdut cu scorul de 3-1 (3-1) partida de pregătire susţinută în această seară cu Maccabi Tel Aviv în localitatea olandeză Mierlo. Golurile au fost marcate de Viglianti (15), respectiv Colauti (4), Atar (10) şi Micha (31).

Oţelul Galaţi a jucat în formula: Brăneţ - Skubici (46 Râpă), Sârghi, Perendija (65 Benga), Ilie (68 Ljubinkovici) - Neagu, Progni (46 Giurgiu) - Antal (74 Iorga), Viglianti (46 Chavez), Frunză (74 Buş) - Pena (62 Punosevac).

Iată momentele importante ale jocului:

1 - Antal marchează un gol absolut regulamentar, după o fază creată de Pena, dar arbitrul central, care în prealabil validase reuşita "oţelarului", a dictat fault pentru Maccabi la semnalizarea târzie şi eronată a asistentului!

4 - Gol pentru Maccabi: 0-1. Colauti înscrie cu capul din 6 metri, după un corner de pe stânga.

10 - Gol pentru Maccabi: 0-2. Atar înscrie cu un şut de la 12 metri, după o pasă înapoi greşită de Progni.

15 - GOOOOOOOOOOOL OŢEEEEEELUUULLL: 1-2!!! VIGLIANTI punctează cu o execuţie superbă dintr-o lovitură de la 22 de metri!

26 - Viglianti scapă singur cu portarul advers şi trage în el!

31 - Gol pentru Maccabi: 1-3. Micha împinge mingea în plasă de la 7 metri după o acţiune purtată de Medunjanin.

35 - Colauti şutează violent în bară.

38 - Ratare mare pentru ai noştri! Frunză, după un un-doi cu Pena, ajunge singur cu goalkeeperul israelian şi trage, dar şutul este respins în corner!

40 - Colauti, liber în 4 metri, reia peste ţintă.

48 - Pena este aproape de 2-3: şut violent de la 30 de metri razant cu bara transversală!

59 - Frunză rămâne liber pe stânga, intră în careu, dar centrarea sa este scoasă în corner.

64 - Punosevac îl deposedează pe portar în 12 metri, iar Frunză, cu poarta goală în faţă, trage peste!

86 - Brăneţ scoate un şut puternic de la 25 de metri.

89 - Punosevac se împiedică în balon în 4 metri şi risipim o nouă situaţie de gol.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Otelul Galati - Anderlecht 1-0 m/

Otelul a castigat cea mai importanta partida amicala disputata in aceasta vara, campioana Romaniei impunandu-se, marti, cu 1-0 in fata celor de la Anderlecht Bruxelles. Unica reusita i-a apartinut lui Punosevac, in minutul 81.

1-0 cu Anderlecht

Campioana României a reuşit în după-amiaza acestei zile prima victorie din actuala perioadă de pregătiri, 1-0 (0-0) cu galonata formaţie belgiană RSC Anderlecht Bruxelles. Partida s-a desfăşurat la Tegelen, în Olanda. Unicul gol al jocului a fost marcat de atacantul Bratislav Punosevac în minutul 82.

FC Oţelul a jucat în formula: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Ljubinkovici - Progni (46 Neagu), Giurgiu - Iorga (86 Viglianti), Ibeh (58 Chavez), Buş (67 Frunză) - Paraschiv (71 Punosevac).

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.