Jump to content

„CNVA Streetball Grand Tour”


dcp100168

Recommended Posts

Ediţia a VIII-a a „CNVA Streetball Grand Tour”

Un grup de actuali şi foşti elevi ai Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” organizează cea de-a opta ediţie a turneului de „baschet de stradă” - „CNVA Streetball Grand Tour”. Turneul este preconizat a se desfăşura în perioada 18-19 iunie, în parcarea Supermarketului „Real”. Disputându-se în aer liber, data anunţată poate suferi unele modificări în funcţie de condiţiile meteorologice.

La competiţie sunt aşteptate echipe de liceeni şi studenţi, la cele două categorii de vârstă: 14-19 ani şi 19-26 ani. Organizatorii anunţă premii importante constând în sume de bani (800 lei locul întâi), plus vouchere şi echipamente sportive. De asemenea, vor fi răsplătite şi întrecerile de slam-dunk, half-court, skill contest sau aruncări de trei puncte.

Cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii de la unul dintre organizatori, Paul Voicu, la numărul de telefon 0755 324 542. În curând va fi lansat şi un web site al competiţiei.

Streetball-ul este un sport înrudit cu baschetul, câteva mici reguli diferenţiindu-le (de exemplu, streetballul se joacă la un singur panou).

Primul iniţiator al unui asemenea proiect a fost antrenorul Florin Nini, care după 1990 a demarat primele competiţii de acest gen în oraşul nostru.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

CNVA Streetball Grandtour 2011 - 8th Edition

A 8-a editie a CNVA STREETBALL GRANDTOUR va avea loc la Universitatea Danubius pe 17-18 iunie (vineri si sambata) incepand cu ora 13:00 sfarsindu-se in jurul orei 23:00, ceea ce inseamna ca se va juca pe noctura.

Asteptam sa va inscrieti la cnvastreet@gmail.com si la nr de telefon 0755 978 023 si 0755 324 542.

Vor fi 2 categorii de varsta: 14-19 ani si 19-26 de ani. Echipa va fi formata din 4 membri. Maxim 2 legitimati in echipa si doar 1 legitimat in teren. De asemenea tombola pentru primii 50 de spectatori.

facebook.com

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

CNVA Streetball Grandtour 2012

Cea de-a IX-a ediţie a Campionatului CNVA Streetball Grandtour se va desfăşura pe 5 şi 6 septembrie, la Galaţi, pe terenurile aparţinând DJTS, situate în spatele Sălii Sporturilor. Evenimentul este important atât prin amploare - şi-au anunţat participarea 30 de echipe, grupate pe trei categorii de vârstă (10-14 ani, 15-19 ani, peste 20 de ani) cât şi prin tradiţie - ediţiile precedente bucurându-se de mare succes.

Ineditul ediţiei din acest an îl constituie, după cum ne-au anunţat organizatorii, prezenţa la gala festivă şi apoi în recital, la Music Arena, în seara de 6 septembrie, a lui Grasu XXL, precum şi o tombolă, în ziua finalei, la care vor fi oferite 50 de invitaţii la concert, ne-au declarat organizatorii - Dragoş Ureche, Adrian Fasole, Radu Niţă, Mircea Tudose, Bogdan Stan, Andrei Frăsina şi Robert Lupu.

Desfăşurat din 2004 până în 2010 la CNVA, iar anul trecut la Universitatea Danubius, Campionatul de Streetball s-a mutat anul acesta pe terenurile aparţinând Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, pentru ca un număr cât mai mare de gălăţeni să poată participa la eveniment. Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) şi Clubul de Baschet Phoenix Galaţi sunt partenerii de nădejde în organizarea, an de an, a acestui campionat: „Intenţionăm ca, anul acesta, distracţia şi baschetul să se îmbine în cel mai spectaculos mod posibil. Premiile sunt în bani, excursii, jocuri de bowling şi biliard oferite de Five Stars Bowling, iar paza este asigurată de Select Security. Lista sponsorilor este deschisă”, ne-au mai declarat organizatorii, promiţându-le gălăţenilor două zile de show care să le depăşească toate aşteptările.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.