Jump to content

Spargere în halele din Piaţa Centrală

Recommended Posts

Posted

Spargere în halele din Piaţa Centrală

Galatenii care au fost ieri dimineata in Piata Centrala au observat, cu mare suparare, ca nu pot intra in Hale. Si asta deoarece in timpul noptii se daduse o spargere, iar politistii nu terminasera de facut cercetarea la locul faptei. Lucrul asta nu i-a multumit deloc pe cumparatori, care protestau, care de care mai suparati, ca ei nu au chef sa stea dupa politisti si ca acestia ar fi facut mai bine sa rezolve totul in jumatate de ora, nu intr-o ora.

Vanzatorii pagubiti erau si ei destul de suparati. "Ce sa mai zic? Numai de la mine au furat marfa de peste 7.000-8.000 de lei. Au furat tigari, cafea si bautura. Si de la alte tarabe au mai furat, cu sacii ni le-au luat. Noi platim aici degeaba? De ce nu s-a asigurat paza cum trebuie? Pai eu aveam toata marfa cu factura, acum ce fac?", spunea Mihaela Ene, una dintre vanzatoare.

Administratorul pietei spune insa ca exista un sistem de alarma modern, numai ca hotii au taiat firele de alimentare. "Eu am aflat dimineata, cand am venit. Am chemat imediat politia. Hotii au intrat pe geamuri dupa ce au taiat firele de la sistemul de alarma. Pe usi nu aveau cum sa intre deoarece totul era incuiat si asigurat cu lanturi pe dinauntru", spunea Marcel Isac, administratorul pietei.

Politistii au luat urme de la nivelul geamurilor pe unde se presupune ca au intrat hotii. Ancheta a fost inceputa de lucratorii Sectiei 5. "S-a inceput ancheta pentru a se identifica persoanele responsabile si a se lua masurile prevazute de lege. Deocamdata stim ca s-a furat de la patru societati comerciale care comercializeaza diverse marfuri in piata", a declarat cms. Cristina Tatulici, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Galati. Nu s-a stabilit inca o valoare totala a prejudiciului. Se pare ca in interiorul pietei nu ar fi active camerele de supraveghere dar ramane de vazut daca cele din exterior au prins ceva si daca imaginile pot fi de ajutor.

radioiasi.ro

Posted

Foarte interesant... Bine-ati venit in Romania, acest loc hidos... Cum mai sa aiba sistem de alarma modern, si sa stea in baza unor fire, care cel mai probabil au fost si lasate la vedere...? Mai e ciudata si faza ca camerele din interior nu functionau in momentul furtului... E cam cusuta cu ata neagra toata povestea...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.