Jump to content

Supercupa României se va desfăşura la Piatra Neamţ

Recommended Posts

Posted

Supercupa României se va desfăşura la Piatra Neamţ

Supercupa României, meci în care se vor întâlni campioana Oţelul Galaţi şi câştigătoarea Cupei României, Steaua Bucureşti, se va disputa, în 17 iulie, la Piatra Neamţ, a anunţat, joi, preşedintele FRF, Mircea Sandu, după şedinţa Comitetului Executiv.

• 3 weeks later...
Posted

Preţurile biletelor pentru Supercupă

Supercupa României se va disputa între campioana Oţelul Galaţi şi câştigătoarea Cupei, Steaua Bucureşti şi va avea loc pe 17 iulie 2011 (ora nu a fost stabilită), la Piatra Neamţ, meciul urmând a fi transmis de ProTV.

Cei din Piata Neamţ au anunţat deja preţurile biletelor pentru partida care deschide noul sezon: 35 de lei la Tribuna I (zona centrală), 25 de lei Tribuna a II-a şi restul Tribunei I, 15 lei la Peluze. Tichetele respective vor fi puse la vânzare la stadionul din Piatra Neamţ începând din 4 iulie.

Oţelul va primi 1.500 de bilete pentru Supercupă, acestea urmând să fie distribuite suporterilor la preţurile de mai sus, probabil în jurul datei de 4 iulie. Conducerea a anunţat deja că fanii care îşi vor achiziţiona abonamente pentru sezonul 2011-2012, vor avea prioritate la tichetele pentru Supercupa de la Piatra Neamţ.

dunareabatrana.com

• 2 weeks later...
Posted

Meciul Oţelul - Steaua va fi arbitrat de Robert Dumitru

Robert Dumitru va conduce la centru meciul dintre Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti, din Supercupa României, programată pe 17 iulie la Piatra Neamţ, potrivit declaraţiilor făcute de preşedintele CCA, Vasile Avram, la sport.ro. "Am discutat cu toţi colegii mei şi am convenit ca Supercupa să fie condusă de Robert Dumitru. Dar mai e până atunci şi se pot schimba multe", a spus Vasile Avram.

Arbitru în prima ligă din 2000, Dumitru a condus din postura de central 11 meciuri ale campioanei Oţelul, gălăţenii ieşind învingători în 4 ocazii, iar două s-au terminat indecis, în timp ce pe Steaua a arbitrat-o de 16 ori, 11 fiind succese şi numai două înfrângeri.

asport.ro

Posted

Suplimentare de bilete pentru Supercupă

Prezent in cadrul emisiunii "Fair Play" de la postul local de televiziune Tv Galati-Braila, directorul general adjunct al Fc Otelul, Ilie Hagioglu, a declarat ca a fost suplimentat numarul de bilete destinat fanilor galateni pentru Supercupa de la 1.500 la 2.000.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 11 iulie, iar in primele 3 zile pe 11, 12 si 13 iule isi vor putea achizitiona tichete cei care au achizitionat abonamente. Preturile biletelor pentru Supercupa dintre Otelul si Steaua Bucuresti sunt: 15 lei la peluze, 25 lei la tribune si 35 lei in zonele acoperite ale stadionului.

sportgalati

Posted

Oţelul şi Steaua vor primi câte 2.000 de bilete la Supercupa României

Cluburile Oţelul Galaţi şi Steaua vor primi câte 2.000 de bilete la Supercupa României, care va avea loc în 17 iulie, la Piatra Neamţ, alte 8.000 de tichete urmând a fi puse în vânzare, joi, la casele Stadionului Ceahlăul. Biletele costă 15, 25 şi 35 de lei şi vor fi scoase la vânzare în tranşe pentru a nu intra pe mâna speculanţilor.

Interesul este ridicat pentru meciul care va opune campioana Oţelul deţinătoarei Cupei României, Steaua. "Ne sună oameni din toate judeţele apropiate să ne întrebe când începem să vindem bilete. Nu le vom scoate toate odată, pentru a nu le uşura munca speculanţilor, care îşi vor face printre primii apariţia", a declarat Iulian Boghean, directorul de marketing al clubului Ceahlăul, gazdă a evenimentului din 17 iulie.

mediafax.ro

Posted

Vânzarea biletelor pentru Supercupa României, întârziată cu o zi

Punerea în vânzare a biletelor pentru Supercupa României, dintre Oţelul Galaţi şi Steaua, a fost întârziată cu o zi, din cauza unor serii de tichete greşit tipărite, transmite corespondentul MEDIAFAX. "S-au greşit nişte serii la tipar, dar nu pe toate biletele. În aceste condiţii, s-au tras din nou, noaptea trecută (n.r. - miercuri noapte), iar vineri vor putea fi găsite la punctele de vânzare", a declarat, joi, Iulian Boghean, director de marketing la FC Ceahlăul, clubul partener în organizarea Supercupei României.

La casele de bilete din jurul stadionului "Ceahlăul-Municipal", microbiştii s-au prezentat, joi, pentru a cumpăra bilete, însă au plecat dezamăgiţi. Pentru că au ajuns incorect tipărite de la Bucureşti, biletele pentru meciul Supercupei României nu au putut fi scoase spre vânzare joi, aşa cum se stabilise, urmând ca cele 8.000 de tichete aflate la dispoziţia publicului să fie vândute începând de vineri.

Posted

Biletele la Supercupă se vând la Galaţi de luni

Clubul Oţelul Galaţi va primi din partea organizatorilor Supercupei României 2.000 de tichete de acces, pentru partida dintre Oţelul şi Steaua, de pe 17 iulie, acestea urmând să fie puse în vânzare de luni, 11 iulie. Preţul unui astfel de bilet va fi 15 lei, sectorul rezervat fanilor “oţelari” fiind la una din peluzele stadionului ”Ceahlăul” din Piatra Neamţ. Biletele respective vor putea fi achizitionate de la casele de bilete nr. 1 si 4 ("Auto" si "Galmondo"), dupa acelasi program ca si abonamentele pentru sezonul urmator.

Conducerea a anunţat deja că fanii care îşi vor achiziţiona abonamente pentru sezonul 2011-2012, vor avea prioritate la tichetele pentru Supercupa României, cu menţiunea că abonaţii vor putea cumpăra aceste tichete doar în perioada 11-13 iulie, după care biletele vor fi vândute “la liber” şi celorlalţi suporteri gălăţeni.

dunareabatrana.com

Posted

Fără tren la Piatra Neamţ

Referitor la garnitura de tren cu care suporterii sa faca deplasarea la meciul din Supercupa de la Piatra Neamt (asa cum a fost in 2004 la finala Cupei Romaniei), directorul general Marius Stan a declarat, in cadrul emisiunii "Fair Play" de la postul local de televiziune Tv Galati-Braila, ca nu s-a ajuns la o intelegre cu autoritatile locale si nu se va pune tren pentru deplasarea la Piatra Neamt.

sportgalati

Posted

Bute va da lovitura de începere a Supercupei

Campionul mondial la box Lucian Bute a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va urmări din tribună Supercupa României care se va disputa, duminică, de la ora 20.45, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, între echipele Oţelul Galaţi şi Steaua.

Bute a declarat că le va ţine pumnii jucătorilor formaţiei gălăţene. "Voi merge să le ţin pumnii. Le urez să obţină o victorie frumoasă, să înscrie cât mai multe goluri în poarta Stelei. Îi voi susţine din tribună", a afirmat Lucian Bute, care va da lovitura de începere a Supercupei.

prosport.ro

Posted

Deplasare la Piatra Neamţ, cu galeria

Liga Suporterilor Galateni organizeaza excursie la Piatra Neamt cu ocazia partidei pe care Otelul Galati o disputa duminica in compania formatiei Steaua Bucuresti, din cadrul Supercupei Romaniei, editia 2011.

Costul deplasarii este de 30 lei, suma ce include transportul si biletul in sectorul rezervat galatenilor, iar pentru fanii care au achizitionat deja bilet de acces pretul este de doar 15 lei. Deasemenea, cei care doresc sa cumpere doar tichete pentru stadionul “Ceahlaul” o pot face tot prin intermediul Ligii Suporterilor Galateni, la acelasi pret ca si la casele de bilete: 15 lei.

Pentru mai multe detalii si inscrieri puteti contacta membrii LSG 93 la urmatoarul numar de telefon : 0754 549 095, e-mail: contact@lsg93.org sau pe site-ul oficial: www.lsg93.org, cu mentiunea ca locurile in mijloacele de transport sunt limitate!

dunareabatrana.com

Posted

Oţelul a vândut 1.300 de tichete la Supercupă

Luni, la prima oră, s-au deschis casele care comercializează bilete la Supercupa României pentru fanii Oţelului. Ieri dimineaţă, aşadar la 48 de ore de la scoaterea lor pe tarabă, erau vândute deja 1.300 de tichete din totalul de 1.867 puse la dispoziţia clubului gălăţean.

„Mai avem încă 500 de bilete la acest joc foarte important. Îi aşteptăm pe suporteri să le cumpere pentru a fi în număr cât mai mare la Piatra Neamţ”, precizează Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al grupării dunărene, tariful permiselor de acces pe Arena „Ceahlăul” fiind de 15 lei.

viata-libera.ro

Posted

S-au vândut toate biletele pentru Supercupa României

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că Supercupa României dintre Oţelul Galaţi şi Steaua se va disputa cu casa închisă.

Cele 8.000 de tichete destinate gazdelor de la Piatra Neamţ s-au epuizat în cursul zilei de miercuri, în timp ce câte 2.000 de bilete au fost acordate suporterilor gălăţeni şi celor ai Stelei. Restul de bilete au fost oprite pentru partenerii FRF.

tvr.ro

Posted

Avancronica Supercupei României dintre Oţelul şi Steaua

Avancronica Supercupei României, care se va disputa la Piatra Neamţ, dumininică, de la ora 20.45 (Pro TV), şi în care se vor întâlni deţinătoarea titlului Ligii I, Oţelul Galaţi, şi câştigătoarea Cupei, Steaua Bucureşti.

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - Antal, Viglianti, S. Ilie - Paraschiv. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: Brăneţ, Sârghi, Benga, Frunză, Buş, Ibeh, Pena. Indisponibili: S. Cojoc (accidentat).

Steaua Bucureşti, echipa probabilă: Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - B. Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, C. Tănase - Tatu, Rusescu. Antrenor: Roni Levi. Rezerve: Stanca, G. Matei, Iliev, Lupu, D. Popa, Băjenaru, M. Costea. Indisponibili: Geraldo Alves (accidentat).

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Aurel Oniţa, Cristian Nica (asistenţi) - Sebastian Colţescu (rezervă).

Meciul dintre Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti reprezintă a 13-a ediţie a Supercupei României, care se va disputa în premieră la Piatra Neamţ. Steaua deţine cele mai multe Supercupe ale României, cinci trofee, urmată de Rapid, cu patru, CFR Cluj, două, şi Dinamo, unul. Din cele 12 ediţii disputate până acum ale Supercupei, trofeul a fost cucerit de opt ori de echipa campioană şi de patru ori de deţinătoarea Cupei României.

Posted

„Oţelarii”, şansa a doua la pariuri în Supercupă

Cu toate că sunt campionii României, jucătorii pregătiţi de Dorinel Munteanu nu le-au câştigat încrederea caselor de pariuri. Bookmakerii consideră că Steaua este favorita Supercupei de duminică seară, gruparea din Ghencea având o cotă de 2.00 la victorie. În schimb, „oţelarilor” li s-a rezervat un coeficient de 3.50 la câştigarea partidei în timp regulamentar.

viata-libera.ro

Posted

Încă două mii de bilete pentru Supercupă vor fi scoase la vânzare

Un număr de 2.000 de bilete pentru Supercupa României, care au rămas nedistribuite, vor fi puse în vânzare duminică, când va avea loc meciul dintre deţinătoarea titlului Ligii I, Oţelul Galaţi, şi câştigătoarea Cupei, Steaua Bucureşti.

Cele 2.000 de tichete trebuiau să fie distribuite la companii din Piatra Neamţ, însă ele au rămas nevândute, astfel că organizatorii au decis ca acestea să fie scoase la vânzare la casele de bilete din jurul stadionului chiar în ziua meciului. Este vorba de bilete pentru locuri la Tribuna a II-a a stadionului Municipal Ceahlăul.

Săptămâna trecută au fost puse în vânzare 8.000 de bilete pentru Supercupa României, ele epuizându-se în cursul acestei săptămâni.

mediafax.ro

Posted

VICTORIEEEEE!

Oţelul Galaţi a câştigat Supercupa României

Campioana Oţelul Galaţi a câştigat Supercupa României, pentru prima oară în istorie, după ce a învins, duminică, la Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua Bucureşti, deţinătoarea Cupei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Laurenţiu Buş, în minutul 14.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Costin, Perendija (Sârghi '81), Sălăgeanu - Giurgiu (Viglianti '3), Neagu, Antal, Ibeh, Buş - Paraschiv (Pena '64). Antrenor: Dorinel Munteanu

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, Cr. Tănase (Băjenaru '11) - Tatu, Rusescu. Antrenor: Roni Levi

Cartonaşe galbene: Paraschiv '40, Antal '67, Perendija '79 / Brandan '39, Bicfalvi '51, Nicoliţă '57, Martinovici '59, Rusescu '65

Meciul a fost arbitrat de Robert Dumitru, ajutat de Aurel Oniţa, Cristian Nica (asistenţi) şi Sebastian Colţescu (rezervă). Observatori: Paul Costaş, Vasile Avram

În minutul 12, Oţelul Galaţi a marcat prin Perendija, însă golul a a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Gabriel Giurgiu şi Cristian Tănase s-au accidentat în primele minute ale meciului, stelistul suferind o comoţie şi fiind transportat la spital.

Lovitura de începere a meciului a fost dată de campionul mondial la box, Lucian Bute.

La meciul de la Piatra Neamţ au asistat 13.253 de spectatori, din care 2.000 de la Galaţi şi circa 300 de fani ai Stelei.

Jucătorii Oţelului Galaţi, premiaţi de Lucian Bute

Campionul mondial la box, Lucian Bute, i-a premiat pe jucătorii echipei Oţelul Galaţi pentru câştigarea Supercupei României, duminică, la Piatra Neamţ, după ce s-au impus, scor 1-0, în meciul cu Steaua Bucureşti.

Lucian Bute, suporter al echipei Oţelul, i-a acordat trofeul de jucătorul meciului şi lui Laurenţiu Buş, autorul singurului gol, iar apoi le-a oferit fotbaliştilor gălăţeni medaliile de câştigători şi trofeul, care a fost ridicat de căpitanul echipei, Sergiu Costin.

Jucătorii stelişti au fost premiaţi de preşedintele FRF, Mircea Sandu.

Marius Stan: Am meritat victoria, nimeni nu mai poate spune că Oţelul a fost campioană frauduloasă

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, duminică, la Sport.ro, că echipa gălăţeană a meritat victoria în Supercupa României, cu Steaua, scor 1-0, apreciind că speră ca aceste trofee să fie înmulţite şi că nimeni nu poate spune că formaţia sa a fost "campioană frauduloasă". "Al doilea trofeu într-o lună, am prins gustul, vom face tot posibil să le înmulţim. Am meritat victoria, nu poate fi contestată. Cu puţină atenţie puteam avea un avantaj mai mare, să nu avem emoţii până la final. Eu mă bucur de victorie şi atâta tot. Cred că nimeni nu mai poate spune că Oţelul a fost campioană frauduloasă, ar fi bine să-şi cdeară scuze măcar acum. Important este că am luat această cupă. Vom avea trei competiţii, nimeni nu ştie cum va fi, dar sperăm să fie cât mai apropiată ca anul trecut. Noi n-am făcut investiţii, nu avem de gând să facem, dacă jucătorii sunt cei mai buni, de ce să-i schimbăm?. Mă bucur de victoria noastră, nu comentez de alţii", a afirmat Marius Stan.

Gigi Becali: Atitudine a fost, dar nu există ştiinţa, valoare şi calitate

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, la Sport.ro, după ce "roş-albaştrii" au pierdut Supercupa României, scor 0-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, că jucătorii săi au avut atitudine, dar le-a lipsit ştiinţa, valoarea şi calitatea. "Sunt dezamăgit, credeam altceva şi nu e ce credeam. Aveam încredere. Nu mă interesa Supercupa, dar am văzut ce probleme avem. Atunci când e un singur meci, dacă ai valoare câştigi. Când e un singur meci şi nu îl câştigi, înseamnă că nu ai valoare. Nu poţi juca fotbal fără mijlocaşi centrali. Nu poţi construi cu Bicfalvi şi Brandan. Brandan şi Rusescu au fost singurii care au mai jucat ceva. Fundaşii centerali şi-au făcut treaba, stânga, dreapta au fost morţi, Tatu a încercat. Ne trebuie doi mijlocaşi centrali şi un atacant. Brandan trebuie să rămână pe stânga, deoarece acolo nu avem fundaş. Ce făcea Costea dacă juca în seara asta? Se bătea de unul singur aşa cum a făcut Rusescu. Atitudine a fost, toţi s-au dăruit, dar atât au putut. Nu există ştiinţa, valoare şi calitate", a spus Becali.

Munteanu: Am făcut un joc bun, nimeni nu mai poate spune ceva rău despre noi

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că echipa sa Oţelul Galaţi a făcut un joc bun şi nimeni nu mai poate spune ceva rău despre aceasta, după Supercupa României, scor 1-0, cu Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sunt foarte bucuros că am luat Supercupa, dar un ochi râd şi unul plânge din cauza celor două accidentări. Bucuria este însă atât de mare încât cuvintele sunt de prisos. Am făcut un joc bun, cu multă dăruire şi nu cred că mai poate spune cineva ceva rău despre noi. Au fost două reprize total diferite, prima dominată de noi, în care putea să mai înscriem alte goluri şi o a doua mai echilibrată. Sper să nu ne oprim aici. Am un lot echilibrat valoric şi cred că acest lucru l-a demonstrat Viglianti, care a intrat pe parcurs şi a făcut un meci foarte bun. Cei 2000 de fani veniţi de la Galaţi au făcut o atmosferă extraordinară", a declarat Munteanu.

Roni Levi: Sunt dezamăgit că am început cu o înfrângere, mai avem nevoie de 3-4 jucători

Tehnicianul Stelei, Roni Levi, a declarat că este dezamăgit că a început sezonul cu o înfrângere, scor 0-1, cu Oţelul Galaţi în Supercupa României, şi a subliniat că echipa sa mai are nevoie de 3-4 jucători, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sunt dezamăgit că am început acest sezon cu o înfrângere. După gol am alergat după egalare, însă nu am găsit soluţia pentru a desface apărarea adversă. E clar că ne mai trebuie 3-4 jucători în acest moment. Nu avem destui atacanţi. Cred că toată lumea înţelege că mai avem nevoie pe anumite posturi. Trebuie să aducem cât mai repede câte ceva", a declarat Roni Levi.

Posted

Supercupa-i la Galaţi!

În căuşul înnoptării se prelinge-aromă caldă

Şi echipa campioană în emoţie se scaldă.

În eşarfe tricolore freamătă din nou oraşul,

Fanii fericiţi scandează: "Astăzi, Steaua-şi are naşul!"

În minutul paisprezece, visul nostru prinde viaţă;

Buş trimite mingea-n poartă şi fiesta se dezgheaţă!

Stadionul clocoteşte, Ibeh dă cu sete-n bară

Şi-avântându-se în luptă, adversarul se-nfioară.

În delir e galeria, noaptea e tot mai fierbinte;

Dribling, şut şi o ratare... Nu-i nimic, tot înainte!

Dovedind şi astă dată că nimic nu e-ntâmplare,

Azi, istoria se scrie cu victoria cea mare.

Peste cenuşiul vieţii ningeţi iarăşi cu lumină,

Supercupa vine-acasă, reuşita vi-i deplină!

Ne treziţi din amorţire sentimentul de mândrie,

Chiar şi-o noapte fie, Doamne, să trăim în armonie!

Năvălesc în mii de piepturi cântecul şi veselia,

De pe boltă, chiar şi luna arbitrează bucuria.

Sălcii freamătă în verde, Dunărea bătrână cântă;

Îşi opreşte-o clipă valul... şi-nspre mare se avântă.

Doar luptând cu dăruire, aţi ştiut atinge ţelul

Şi putem striga cu toţii: Hai, Oţelul! Hai, Oţelul!

Georgeta Muscă-Oană

otelul-galati.ro