Jump to content

Veronica Budileanu - campioană balcanică la marş


dcp100168

Recommended Posts

Veronica Budileanu - campioană balcanică la marş

Atleta gălăţeancă Veronica Budileanu a câştigat, astăzi, titlul balcanic la 20 kilometri marş, impunându-se în cursa desfăşurată în Parcul Herăstrau din Bucureşti. Iuliana Veronica Budileanu, legitimată la CS Universitatea Galaţi, a parcurs traseul în 1h 34:37, fiind urmată la peste cinci minute de două sportive din Grecia. La ediţia din 2007 a competiţiei, Veronica Budileanu a obţinut "doar" medalia de argint, deşi întrecerea s-a desfăşurat la Galaţi.

Anul acesta, România s-a impus şi în întrecerile pe echipe, atât la masculin, cât şi la feminin. La Campionatele Balcanice de marş 2008 au participat sportivi din şase ţări: România, Grecia, Turcia, Serbia, Bosnia şi Moldova.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 years later...

Aur pe frontul din Afganistan

Fruntașul Veronica Marinescu, militar în cadrul Batalionului 300 Infanterie Galați, este câștigătoare competiției de alergare „Crescent city clasic 10 km”, care s-a desfășurat în Baza Militară Kandahar din teatrul de operații Afganistan.

„Fiind pasionată de sport încă de când era un copil, Veronica practică atletismul de 30 de ani și continuă. A demonstrat că poate obține performanța atât în calitate de sportiv cât și de militar. Nu de puține ori s-a aflat pe podium, câștigând numeroase competiții naționale și internaționale.

În prezent, fruntașul Veronica Marinescu participă la misiunea „Resolute Support” fiind încadrată la Batalionul 300 Protecția Forței „Sfântul Andrei”, precizează Forțele Terestre Române.

Veronica a reprezentat cu cinste Armata României la competițiile sportive desfășurate până acum în Baza Militară Kandahar, câștigând locul 1 la două probe de cros de 5 și, respectiv, 10 kilometri.

expressdedunare.ro

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.