Jump to content

Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 1-1

Recommended Posts

Posted

Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 1-1

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dina '42 pentru Universitatea, respectiv Paraschiv '16 pentru oaspeţi. Gabriel Paraschiv a deschis scorul pentru Oţelul în minutul 16, când a marcat cu capul, de la 8 metri, după o centrare de pe stânga a lui Emil Jula. Universitatea Craiova a restabilit egalitatea în minutul 42, prin Mihai Dina. Gângioveanu a centrat de pe stânga la prima bară, iar Dina, în duel cu un fundaş advers, a înscris cu capul, pe spate, din cădere, la colţul lung.

Au evoluat formaţiile:

Universitatea Craiova: 21. Lung jr. - 2. Bărboianu, 6. D. Stoica, 4. Mitchell, 27. Rose - 30. Prepeliţă (19. Crăciun '83), 13. Dilevski, 33. A. Ionescu (7. V. Găman '68) - 77. Wobay, 28. Gângioveanu, 20. Dina (32. Luţu '60). Antrenor: Nicolo Napoli.

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 29. Giurgiu, 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie, 15. Sălăgean - 9. Viglianti (6. Iorga '63), 10. G. Paraschiv, 5. Adr. Ionescu, 23. Deac (8. Labukas '90) - 19. D. Stan, 27. E. Jula (7. Elek '80). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Mitchell '84 / Elek '90+1.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Laurenţiu Danşa (central), Cornel Fecioru, Florin Potora (asistenţi) şi Florin Marcu (rezervă). Observatorii întâlnirii au fost Alexandru Popescu şi Aron Huzu.

La meci au asistat 2.500 de spectatori, între care şi 30 de suporteri ai echipei Oţelul.

Deac: Vreau să încurcăm Steaua, iar CFR să iasă campioană

Mijlocaşul Ciprian Deac a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte ca Oţelul Galaţi să obţină un rezultat bun în faţa Stelei, pentru a ajuta, astfel, formaţia CFR Cluj, de unde el este împrumutat, în lupta pentru titlul de campioană. Deac a dedicat punctul câştigat la Craiova antrenorului Petre Grigoraş, care nu a însoţit echipa din cauza unor probleme familiale. "Dedicăm acest punct antrenorului, care trece prin momente dificile. Îl aşteptăm să revină cât mai repede printre noi pentru că urmează meciuri foarte grele. Cred că este un rezultat echitabil, chiar dacă în repriza a doua Universitatea putea să înscrie. Vreau să încurcăm Steaua, pentru că îmi doresc ca CFR să iasă campioană", a spus Deac.

Antrenorul secund al echipei Oţelul, Marian Dinu, s-a declarat mulţumit de rezultatul meciului cu Universitatea Craiova. "Ne-am prezentat fără 4-5 jucători de bază, fără antrenorul Petre Grigoraş, şi mă bucur pentru băieţi că am reuşit acest rezultat. Cu acest punct am adus puţină linişte şi îl bucurăm puţin pe antrenor. Sperăm să obţinem rezultate bune şi în continuare. Mi-a fost teamă pentru că Universitatea a pus presiune, dar până la urmă a ieşit bine. Rezultatele Universităţii nu sunt întâmplătoare. La ce echipă are, cu aceşti copii, cred că într-un an, maxim doi, Craiova va face performanţă. Ne-ar plăcea să avem şi noi la Galaţi asemenea jucători", a punctat Dinu.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.