Jump to content

CSU Galaţi - volei masculin (2011-2012)

Recommended Posts

Posted

Programul "studentilor" in turul Diviziei A1 2011-2012

Voleibalistii de la CSU Galati vor avea un debut infernal de sezon. Chiar in prima etapa, "studentii " vor primi vizita campionilor de la Remat Zalau.

Programul complet al "studentilor" in turul Diviziei A1 este urmatorul: etapa I, CSU Galati - Remat Zalau; etapa a II-a, Unirea Dej - CSU Galati; etapa a III-a, CSU Galati - CSM Ecorec Bucuresti; etapa a IV-a, CVM Tomis Constanta - CSU Galati; etapa a V-a, CSU Galati - Dinamo Bucuresti; etapa a VIa, SCMU Craiova - CSU Galati; etapa a VII-a, CSU Galati - Stiinta Explorari Baia Mare; etapa a VIII-a, VCM LPS Piatra Neamt - CSU Galati; etapa a IX-a, CSU Galati - CSU Timisoara; etapa a X-a, CSU Galati - CS "U" Cluj Napoca; etapa a XI-a, CSA Steaua Bucuresti - CSU Galati.

sportgalati.blogspot.com

• 3 months later...
Posted

Gălăţenii îi întâlnesc astăzi pe campioni

Astazi, de la ora 11.00, voleibalistii de la CSU Galati vor sustine primul meci din acest sezon al primei ligii, pe teren propriu, cu campioana Romaniei, Remat Zalau.

Sanse prea mari de victorie pentru "studenti" in meciul de astazi nu sunt. Remat Zalau este o echipa foarte puternica, partcipanta in Liga Campionilor, cu multi jucatori straini si antrenor starin, in timp ce Galatiul abia a promovat, iar in pauza competitionala, din lipsa resurselor financiare, nu au facut transferuri spectaculoase.

CSU Galati abordeaza acest sezon al Diviziei A1 cu urmatorul lot: Florin Oprea, Mircea Petrescu, Adrian Grigore, Marius Grigore, Nicu Voineag, Bogdan Ene, Ionut Manda, Marian Apostu, Mihai Lazar, Stefan Somesan, Catalin Chicu si Dragos Tarlea. Antrenor Valerica Juganaru.

sportgalati

Posted

CSU Galati - Remat Zalau 0-3 (16-25, 21-25, 18-25)

Primul meci in divizia A1 de volei masculin dupa 11 ani pentru Csu Galati nu a strans in tribunele salii "Siderurgistul" mai mult de 50 de spectatori, in conditiile in care "studentii" s-au duelat cu campioana in exercitiu si participanta in Liga Campionilor, Remat Zalau. Asa cum era de asteptat, jocul a fost la discretia campionilor, care l-au controlat in totalitate si s-au impus cu 3-0.

Setul 1: "Studentii" au fost timorati in debutul meciului si au realizat primul punct pe o greseala la serviciu a campionilor la scorul de 0-6. Apoi campionii si-au facut jocul, galatenii reusind sa ajunga pana la 16. Evolutia scorului: 0-5, 1-6, 2-7, 3-8, 4-9, 5-13, 6-14, 7-15, 8-16, 9-17, 10-19, 12-20, 15-23, 16-23, 16-25.

Setul 2: Actul secund al meciului este inceput mai bine de galateni care au condus la primul timp de odihna 8-7 si s-au tinut aproape de campioni pana la 13-13.Evolutia scorului: 1-0, 2-1, 3-1, 3-3, 4-3, 5-4, 7-5, 8-7, 9-8, 9-9, 9-11, 10-13, 13-13, 13-16, 14-17, 15-19, 16-20, 18-21, 20-22, 21-25.

Setul 3: In ultimul set al meciului, desi ne asteptam ca Remat sa mai scada din turatie si galatenii sa creasca, nu a fost asa, setul a fost condus de la un capat la altul de campioni. In acest ultim set a meciului consemnam si o serie de decizii ale arbitrilor contestate de tabara galateana.In ultima parte a setului apar si schimbarile in cele doua echipe, campionii ruleaza tot lotul avut la dispozitie, in timp ce "studentii" schimba si de nevoie, universalul Mihai Lazar a iesind accidentat, locul sau fiind luat de Florin Oprea. Evolutia scorului: 1-3, 3-4, 4-5, 5-9, 6-10, 7-11, 8-12, 9-18, 11-21, 13-22, 15-23, 16-24, 18-25.

CSU Galati: Ionut Manda, Florin Oprea, Catalin Chicu, Adrian Grigore(capitan), Bogdan Ene, Marian Apostu, Dragos Tarlea - libero. A mai jucat Stefan Somesan. Antrenori: Valerica Juganaru si Ion Ivanov.

Etapa viitoare, pe 8 octombrie, CSU Galati va juca in deplasare la Unirea Dej.

sportgalati

Posted

Studentii au examen difcil la Dej

In etapa a II-a a Diviziei A1, voleibalistii de la CSU Galati joaca sambata, in deplasare, de la ora 17.00, cu ocupanta locului 5 din sezonul trecut, Unirea Dej.

Posted

Miercuri s-au disputat meciurile tur din optimile de finală ale Cupei României la volei masculin, în cadrul turneului de la Zalău: Universitatea Cluj - CSU Galaţi 3-2 (26-24, 17-25, 25-27, 25-23, 15-11).

Partidele retur vor avea loc joi, iar echipele câştigătoare după dubla manşă, vor obţine calificarea în sferturile de finală, fază în care se vor duela cu primele patru clasate în sezonul trecut. Învingătoarea dintre U Cluj şi CSU Galaţi o va întâlni pe Dinamo Bucureşti.

Posted

În meciul retur: CSU Galaţi - Universitatea Cluj 2-3 (25-20, 20-25, 20-25, 29-27, 12-15).

În a doua întâlnire a zilei, CSU Galaţi şi U Cluj au oferit din nou o partidă de cinci seturi. Şi de această dată, cei care s-au impus au fost băieţii lui Bogdan Tănase. Pentru gălăţeni nu a evoluat în această partidă centrul Marian Apostu, accidentat.

CSU Galaţi: Ionuţ Manda, Florin Oprea, Ştefan Someşan, Adrian Grigore, Nicu Voineag, Cătălin Chicu şi Dragoş Târlea (libero). A mai jucat: Mihai Lazăr. Antrenori: Valerică Jugănaru şi Ion Stoianov

U Cluj: Cosmin Ghimeş, Răzvan Vâlcelean, Ionuţ Badea, Adrian Gagea, Daniel Todoran, Adrian Fuzeşi şi Doru Ghimeş (libero). Au mai jucat: Andrei Georgescu, Bogdan Bratosin şi Mihai Ţiboacă. Antrenor: Bogdan Tănase.

handbalvolei.ro

Posted

Sâmbătă, în sala Siderurgistul, de la ora 16.00, este programată partida dintre echipele masculine CSU Galaţi şi CSM Agronomia Bucureşti, din cea de-a III-a rundă a primei divizii.

Posted

Sâmbătă, în Sala "Siderurgistul", gruparea masculină a CSU - prezentă în prima divizie - se va duela cu Dinamo Bucureşti, de la ora 17.00, în cadrul rundei a V-a.

Posted

CSU Galaţi - Dinamo Bucureşti 0-3 (20-25, 25-27, 21-25)

Voleibalistii de la CSU Galati au pierdut meciul din etapa a V-a din divizia A1 de pe teren propriu cu Dinamo Bucuresti. Scor final: 0-3 (20-25, 25-27, 21-25).

Pentru CSU Galati au jucat: Ionut Manda, Stefan Somesan, Bogdan Ene, Marius Grigore, Marian Apostu, Catalin Chicu, Dragos Tarlea - libero. Au mai evoluat: Adrian Grigore si Mihai Lazar. Antrenori: Valerica Juganaru si Ion Ivanov.

Etapa viitoare, "studentii" vor evolua in deplasare, la Craiova, cu SSMU, echipa clasata pe locul 9.

sportgalati

Posted

Voleibalistii de la CSU Galati vor intalni sambata, de la ora 17.00, in etapa a VI-a, pe SCMU Craiova, un derby de clasament intre locul 9 (Craiova) si locul 10 (Galati).

Posted

SCMU Craiova - CSU Galati 3:0 (25:10, 25:23, 25:15)

Oaspetii au inceput meciul cu: Chicu Catalin, Oprea Florin (capitanul echipei), Somesan Stefan, Ene Bogdan, Manda Ionut, Apostu Marian si Tirlea Dragos pe postul de libero. Echipa galatenilor a facut doua schimbari pe parcursul jocului, este vorba de Chicu Catalin schimbat cu Grigore Adrian si Ene Bogdan cu Voineag Nicu.

Posted

Într-un meci disputat astăti, CSU Galaţi - Ştiinţa Explorări Baia Mare 1:3 (22:25, 25:20, 13:25, 19:25)

Echipa din Galati castigase pana in aceasta etapa trei seturi in sase meciuri, fara sa obtina vreo victorie, dar smulgand un punct echipei Unirea la Dej - acestea sunt "momentele" de glorie ale echipei din Galati in debut de sezon. In consecinta, baimarenii au abordat acest joc cu ambitia unei victorii de trei puncte. Ceea ce elevii antrenorilor Marius Botea si Sorin Pop au si obtinut in cadrul etapei a saptea a Diviziei A1. Fara Neamt devenit proaspat tatic, fara Kecskemeti - refacut incomplet dupa fractura de piramida nazala suferita si fara Borota, care a suferit ieri o toxiinfectie alimentara, baimarenii au obtinut victoria, facand aceste trei puncte sa fie cu atat mai valoroase. Baimarenii au castigat cu ceva emotii primul set la scorul de 25-22, pentru ca al doilea act al partidei sa revine gazdelor cu 25-20. Un set pierdut echivalent cu un dus foarte rece, astfel incat vicecampionii Romaniei nu mai comit pasi gresiti si castiga detasat ultimele doua seturi, cu 25-13 si 25-19.

Marius Botea, antrenorul baimarenilor, a declarat pentru site-ul oficial al echipei: "Am jucat impotriva unei echipe care a dorit sa arate ca poate mai mult decat o arata locul pe care-l ocupa in clasament. In setul al doilea a intervenit o relaxare nepermisa in echipa noastra si am fost taxati de galateni. In setul al treilea am jucat, insa, foarte bine, iar in ultimul set a fost suficient sa facem mai putine greseli decat adversarii. Important este, pana la urma, ca am castigat 3 puncte".

CSU Galati: Manda, Oprea, Apostu, Chiciu, Ene, Somesan, Tarlea (libero) - formula de start. A mai jucat: Grigorie. Antrenor: I. Ivanov;

Stiinta Explorari Baia Mare: Raileanu, Veber, Socaciu, Pastean, Tutea, Mititelu, Tofan (libero). Au mai jucat: Teusan si Negrean. Antrenori: Marius Botea si Sorin Pop;

Au arbitrat bucurestenii Gheorghe Popescu si Dragos Fortu;

emaramures.ro

Posted

Astăzi după-amiază, VCM LPS Piatra Neamţ - CSU Galaţi 3:0 (25:19, 25:23, 25:19)

Au tras tare pentru prima victorie la zero

Avea şi echipa pietreană, pe lângă toate bunele din debutul acestui campionat, şi o neîmplinire: o victorie cu 3:0. Care a venit în cea de-a opta etapă, împotriva nou promovatei CSU Galaţi, o echipă, aşa cum a fost şi pe alte terenuri, bătăioasă şi incomodă, dar şi cu destulă experienţă pentru a profita de greşelile adversarilor. La Piatra Neamţ,ar fi putut profita şi de absenţa unuia dintre titulari, Vasile Afloarei, în locul căruia a debutat în sextetul de bază tânărul Andrei Zaha.

Setul I

Oaspeţii au avut iniţiativa în debutul partidei şi au condus cu 5:4, dar pietrenii au revenit, pe un serviciu puternic a lui Matei, şi au ajuns să conducă cu 7:5. Odată trecuţi în faţă, cei de la Municipal nu au mai cedat şi, deşi gălăţenii s-au apropiat de două ori, o dată înaintea primului time out tehnic, cînd au venit de la 13:9, la 13:12, apoi după cel de-al doilea TO, când scorul a devenit 18:16, şi-au adjudecat primul set.

Setul II

A fost cel mai disputat set al meciului, în care Galaţiul a condus de mai multe ori. Trei puncte consecutive realizate de experimentatul Marian Apostu a dus scorul la 10:11, de la 10:9, dar gazdele au răspuns repede, tot printr-un serviciu în forţă a lui Matei, care a făcut doi aşi şi a aşezat Municipalul pe direcţia câştigării celui de-al doilea set. Unul care a mai avut spre final două momente de egalitate, la 22 şi 23, pe un atac în blocaj şi unul în tijă al gazdelor, dar Iosif şi Matei au pus capăt acestui parţial în favoarea echipei lor.

Setul III

Gălăţenii nu au profitat de greşelile rivalilor nici în setul trei, în care au condus din nou, dar pe care Municipalul şi l-a adjudecat mai uşor decât precedentele, profitând şi de demoralizarea adversarilor.

Cele două formaţii:

Municipal P. Neamţ (antrenori Dan Gavril şi Nicu Buruş): Moisa, Matei, Mocanu, Zaha, C. Iosif, Harbuz şi R. Gavril, libero; a mai jucat Viţelaru.

CSU Galaţi: Manda, Chicu, Someşan, Oprea, Ene, Apostu şi Târlea; au mai jucat Grigore şi Lazăr.

Vlad Moisa, coordonator Municipal: „Am avut un adversar destul de puternic şi dacă nu abordam cu destulă seriozitate partida, lucrurile se puteau complica. Am obţinut o victorie de trei puncte şi suntem peste grafic. Sper să o ţinem tot aşa”.

Ionuţ Harbuz, Municipal: „Am tras tare pentru această victorie. Nu a fost un meci uşor. Galaţiul nu este o echipă slabă, are jucători buni, cu experienţă, dar deocamdată nu sunt legaţi”.

Ion Ivanov, antrenor CSU Galaţi: „Noi la fiecare meci facem lucruri bune. Tratăm serios fiecare minge. Totuşi, Piatra este o echipă bună. Nu ştiu dacă este un factor care a făcut să pierdem la zero, dar la o echipă mică, două erori de arbitraj într-un set contează. Dar, mai este mult de lucrat la echipa noastră”.

handbalvolei.ro

Posted

Pentru prima data de la revenirea in Divizia A1, voleibalistii de la CSU Galati intalnesc un adversar mai slab cotat decat ei. Astazi, de la ora 17.00, sala de volei din complexul "Siderurgistul" va gazdui derbiul codaselor dintre CSU Galati si CSU Timisoara.

Posted

Prima victorie! :YMAPPLAUSE:

CSU Galaţi - "U" Timişoara 3-1 (25-15, 25-18, 13-25, 25-23)

Au jucat pentru CSU Galati: Ionut Manda (Marius Grigore) - Marian Apostu, Catalin Chicu, Florin Oprea (Mihai Lazar), Stefan Somesan (Adrian Grigore), Bogdan Ene (Petrescu), Dragos Tarlea (libero). Antrenor: Ion Ivanov.

Sambata viitoare, CSU Galati va intalni pe teren proipriu pe CSU Cluj Napoca, echipa de pe locul 10.

Posted

Victorie în prelungiri. CSU Galaţi - CSU Cluj-Napoca 3-2 (19-25, 25-18, 19-25, 25-23, 15-10)

Ultima reprezentatie de pe teren propriu din acest an a voleibalistilor de la CSU Galati a fost una de gala, galatenii castigand cel de al doilea joc din acest sezon, la capatul unui meci dramatic in care invingatoarea s-a stabilit in prelungiri. A fost o victorie pretioasa pentru "studentii" galateni, dar platita destul de scump, cu pierderea unuia dinte liderii echipei, Adrian Grigore, care s-a accidentat grav.

Primul set a fost castigat de clujeni cu 25-19, fiind la discretia oaspetilor. Galatenii au avut sana egalarii la 9-10, dar Stefan Somesan a ratat, trimitand mingea in fileu din serviciu. Evolutia scorului:1-1, 2-3, 3-5, 4-7, 6-8, 7-9, 9-10, 10-11, 11-14, 12-16, 14-17, 15-22, 19-23, 19-25.

Partea a doua a meciului este inceputa in forta de galateni, care isi iau un avans linistitor de 4 lungimi inca de la primle puncte ale setului. Avansul se pastreaza pe tot parcursul setului si galatenii egaleaza situatia pe tabela. Evolutia scorului: 4-0, 5-1, 6-2, 7-3, 11-9, 16-10, 17-11, 20-14, 21-18, 25-18.

Patrea a treia a meciului seamana cu cea de-a doua, dar cu rolurile schimbate. De data aceasta, clujenii preiau initiativa inca de la inceput si nu o mai cedeaza pana la final.Evolutia scorului:1-1, 1-2, 2-8, 4-9, 7-10, 8-12, 11-14, 12-20, 16-21, 18-24, 19-25.

Setul 4 este foarte disputat. Clujenii incep mai bine si conduc cu 8-4 la primul timp tehnic de odihna, si pe fondul unor decizii controversate de arbitraj. Galatenii incep usor dar sigur sa reduca din diferenta, rateaza o prima sansa de a egala la 12-13, din nou serviciu in fileu, egaleaza la 14. Se trezeste si publicul parca adormit din sala "Siderurgistul". Finalul de set este incediar, cei doi antrenori se intrec in time-out-uri si schimbari, galatenii sunt mai entuziasti, preiau conducerea 16-14, 17-15, 18-16, sunt egalati la 18, 19, 20, 21, preiau conducerea din nou 23-21 si se mentin in avans pana la finalul setului. Evolutia scorului: 0-2, 2-5, 3-7, 4-8, 11-13, 14-14, 16-14, 17-15, 18-16, 18-18, 20-20, 23-21, 24-22, 25-23.

In prelungirile meciului, clujenii nu mai pot face fata tavalugului galatean, impulsionat de putinul dar galagiosul public. Cel mai important moment al prelungirilor a fost la scorul 8-4, cand in urma serviciului Adrian Grigore s-a prabusit la pamant de durere suferind o accidentare grava si fiind transportat la spital. Evolutia scorului: 2-0, 3-1, 5-4, 8-4, 10-5, 11-6, 12-8, 13-9, 15-10.

Cu cele 3 puncte de astazi Csu Galati ajunge la cota 6.

CSU Galati: Ionut Manda (Marius Grigore), Catalin Chicu, Florin Oprea, Bogdan Ene (Adrian Grigore), Stefan Somesan - Adrian Tirlea-libero. Antrenor: Ion Ivanov.

Etapa viitoare, ultima a turului, "studentii" vor juca pe terenul echipei CSA Steaua Bucuresti.

sportgalati

Posted

Partida dintre Steaua Bucuresti si CSU Galati, din ultima etapa a turului, se va disputa sambata, 17 decembrie, de la ora 11.00, in "Sala Regimentului de Garda Mihai Viteazu".

Posted

În această dimineaţă, în ultima etapă a turului, Steaua Bucureşti - CSU Galaţi 3-0 (25-16, 25-20, 25-17).

Gălăţenii încheie prima parte a sezonului pe locul 11, cu 6 puncte (două victorii, nouă înfrângeri, setaveraj 10-30).

În prima etapă din retur, pe 14 februarie 2012, "studenţii" vor juca pe ternul campionilor de la Remat Zalau.

CSA Steaua Bucureşti - CSU Galaţi 3:0 (25:16, 25:20, 25:17)

Steaua a învins, în ultima etapă a Diviziei A1 masculine, Galaţiul şi a pus capăt, astfel, unei lungi serii negative. Cinci înfrângeri adunaseră steliştii înaintea partidei de sâmbătă, pe care au încheiat-o în trei seturi.

Oaspeţii, ajunşi în capitală în ziua meciului, au intrat mai greu în joc şi au reuşit abia în actul secund să dea o replică mai bună adversarilor apropiindu-se la doar două puncte (19-17). A fost cel mai disputat parţial al partidei, în care, altfel, gazdele au avut controlul. Steliştii au obţinut o victorie meritată şi intră în vacanţă ceva mai senini.

Daniel Banu, antrenor Steaua: „Este un succes normal, logic, nu se prevedeau probleme, dar mult prea multe s-au adunat, s-au creat neînţelegeri şi s-a ajuns unde s-a ajuns. Nu am foarte multe motive de mulţumire la finalul acestui tur. La ceea ce ce propuseserăm, 15 puncte, câte am reuşit până acum, sunt puţine. În 25 de ani de carieră, nu mi s-a întâmplat niciodată să trec printr-u şir atât de lung de insuccese. Acum, cred că le-am trăit pe toate în volei. Am avut o discuţie, jucători şi antrenori, după meci, cu conducerea clubului, cu domnul colonel Neagoe. Sper ca din retur să avem liniştea financiară pentru a reclădi atmosfera şi prietenia dintre băieţi”.

Ion Ivanov, antrenor CSU Galaţi: „A treia victorie nu ne-a mai ieşit. Am mers bine un set, dar poate nu am avut suficientă încredere în noi. Ne-am dorit la fel de mult victoria, însă gazdele s-au străduit parcă mai mult. Am avut un final de tur mai bun, dar va trebui să reuşim mai mult în retur”.

handbalvolei.ro

• 4 weeks later...
Posted

Divizia A1 de volei masculin se va relua la finalul acestei saptamani cu meciurile din etapa a XII-a, prima din retur. "Studentii" galatenii au o misiune imposibila, urmand sa joace pe terenul campionilor de la Remat Zalau.

Posted

Remat Zalău - CSU Galaţi 3:0 (25:20, 25:15, 25:15)

La fel ca în partida din tur, Zoltan Mozer şi compania nu au avut nicio emoţie în meciul retur cu CSU Galaţi. Campioana Remat Zalău a dispus sâmbătă seara, în Sala "Avram Iancu" din Zalău, în trei seturi de CSU Galaţi, formaţie aflată pe penultima poziţie în clasament.

Spre surprinderea celor prezenţi în sală, cei care au început mai bine meciul au fost oaspeţii, care au condus la începutul primului set cu 3-1, 4-2 şi 5-4. Rematul însă a întors scorul în favoarea sa până la primul time-out tehnic, rezultatul fiind 8-7. Diferenţa a fost de trei puncte la al doilea, 16-13, iar la 18-13, antrenorul Galaţiului, Ion Ivanov, a cerut primul time-out tehnic. La 24-19 l-a cerut pe al doilea, dar formaţia zălăuană nu a mai putut fi egalată, câştigând setul cu 25-20. Actul secund a fost "floare la ureche" pentru jucătorii polonezului Sordyl, Rematul câştigând setul cu 25 - 15, după 8 - 5 şi 16 - 10 la cele două time-ut-uri tehnice. Şi ultimul set a fost câştigat de Remat tot la 15, diferenţele fiind mai mari la ambele time-out-uri tehnice, 8 - 3, respectiv 16 - 9.

"Am folosit acest meci ca unul de pregătire pentru meciul de miercuri, cu Euphony Asse Lennik. Au debutat şi cei doi greci, ceea ce ne-a interesat practic cel mai mult în acest meci, să-i vedem pentru prima dată într-un meci oficial. După o zi de pregătire alături de noi eu zic că s-au descurcat dest de bine. Până miercuri mai avem antrenamente, dar eu zic că sunt jucători valoroşi, cu care nu am luat <ţeapă>. O omogenizare între ridicător şi atacant nu se face peste noapte. Am câştigat uşor, ceea ce ne-am şi propus, ca jucătorii să nu se forţeze prea mult înaintea meciului din Champions League", ne-a declarat antrenorul secund al Rematului, Ovidiu Macarie.

"Este în primu rând o onoare şi o mare bucurie să joci cu nişte băieţi care au evoluat în Champions League şi sunt campionii României. Noi am încercat să le ţinem piept cât am putut. Ne bucurăm că am făcut faţă în primul set, dar în seturile doi şi trei s-a văzut diferenţa de valoarediferenţa", a recunoscut la finalul partidei antrenorul Galaţiului, Ion Ivanov.

Remat Zalău: Mihalcea, Mozer, Nagy, Terzis, Massinatori Dias, Sarikeisoglou, Feher - libero. Au mai evoluat: Laza şi Paşcan. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

CSU Galaţi: Chicu, Lazăr, Someşan, Ene, Manda, Apostu, Ţîrlea - libero. Antrenor: Ion Ivanov.

handbalvolei.ro

Posted

Sâmbătă, de la ora 15.00, la Sala "Siderurgistul", CSU Galaţi - Unirea Dej

Gălăţenii cred în şansa lor până la capăt

Sala Siderurgistul va găzdui sâmbătă confruntarea CSU Galaţi -Unirea Dej. O partidă în care, la prima vedere, oaspeţii pornesc ca favoriţi. Dar după ce în tur, la Dej, băieţii lui Nelu Ivanov au „smuls” două seturi, acum ei sunt hotărâţi să furnizeze surpriza rundei cu numărul XIII.

„Noi încercăm să scoatem maxim din fiecare meci. Acesta va fi primul pe care îl disputăm acasă în 2012 şi ne dorim să facem un joc bun. Dejenii vin după un succes acasă cu Piatra Neamţ şi sunt convins că de data asta ne vor acorda mai multă atenţie faţă de meciul tur. Atmosfera în echipă este bună, aşteptăm să revină şi băieţii care au ceva probleme medicale şi, să ne luptăm să nu retrogradăm”, ne-a declarat coordonatorul de la CSU, Ionuţ Manda. Din tabăra gălăţeană vor absenta: Adrian Grigore şi Nicu Voineag, ambii cu probleme medicale.

Situaţia din clasament a celor două combatante: CSU Galaţi, locul XI, 6 PUNCTE; Unirea Dej, locul VII cu 17 puncte.

handbalvolei.ro