dcp100168 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Tratative avansate cu Viorel TănasePoli Iaşi îl vrea antrenor pe Viorel TănaseRefuzaţi de fostul internaţional Viorel Moldovan, care săptămâna trecută a tratat direct cu primarul Gheorghe Nichita, oficialii divizionarei secunde CSMU Poli tratează intens de câteva zile cu Viorel Tănase, aflat la final de contract cu colega de eşalon, Dunărea Galaţi. Din lista de tehnicieni aflată pe masa de lucru a stafului din Copou, fostul conducător de joc al Oţelului a devenit acum principalul favorit să-l înlocuiască pe Adrian Falub, ajuns tot mai aproape de o despărţire de formaţia ieşeană.Din cei patru ani de antrenorat, în primul, Tănase a fost secundul lui Petre Grigoraş la Oţelul, după care a condus câte un sezon şi jumătate formaţia secundă a actualei campioane, din Liga a III-a, şi divizionara secundă Dunărea, pe care a preluat-o la începutul anului trecut şi cu care a terminat precedenta ediţie pe locul 5. Tehnicianul de 40 de ani a pregătit interimar pentru o scurtă perioadă, în vara lui 2009, chiar şi prima formaţie a Oţelului, până când directorul general Marius Stan a ajuns la un acord cu Dorinel Munteanu.Conducătorul gălăţean are o impresie bună despre Tănase, pe care îl vede peste doi ani, când va expira noul contract al „Neamţului”, drept viitorul şef al băncii tehnice de la Oţelul: „Pare să fie urmaşul lui Munteanu, unde însă este greu de crezut că ar putea ajunge înainte de 2013. Cred că o eventuală plecare acum la CSMU Poli Iaşi, care din toamnă am înţeles că va ataca promovarea, ar reprezenta o provocare pentru Tase”.evenimentul.ro
dcp100168 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Tănase a refuzat Iaşiul şi şi-a prelungit contractul cu Dunărea GalaţiViorel Tănase a semnat ieri pentru încă doi ani cu Dunărea după ce s-a convins că la Iaşi nu există condiţii pentru atacarea cu şanse reale a promovării.După ce a aflat că Iaşiul a tratat două zile la rând cu Tănase, preşedintele Dunării, Aurel Braşoveanu, i-a făcut ieri o ofertă pentru încă doi ani, cu care tehnicianul a fost de acord, semnând imediat. Deşi era tentat să lucreze la o formaţie din Liga a II-a care are ca obiectiv promovarea, gând dezvăluit de antrenor încă de acum câteva zile, "Tase" (40 de ani) ne-a dezvăluit de ce a refuzat Iaşiul: "Nu mi-a fost deloc frică de obiectiv, dar sunt un antrenor în creştere, iar în condiţiile din Copou nu-mi puteam continua ascensiunea. Cu doar şapte jucători şi nici aceia foarte siguri că rămân, fără buget de transferuri, deci fără nicio stabilitate la niciun nivel, nu puteam fi de acord. Sunt încântat de oferta lui Leo Grozavu, căruia îi doresc baftă, deoarece Iaşiul merită, totuşi, o echipă în elită".prosport.ro
Recommended Posts