Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Vand Casalini Ydea 010, masa proprie 350 kg, viteza constructiva 45km/h, 4W, motor Mitsubishi, nu necesita permis de conducere, înscrisa Primaria Galați, categoria moped .Asigurare inclusa in pret.

Pret : 3000 EUR . Telefon : 0751 012031 sau 0766 22 44 52 .

post-2832-0-23066700-1307537987_thumb.jp

post-2832-0-13712600-1307538045_thumb.jp

Edited by Rami
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Vand Aixam 400, masa proprie 350 kg, viteza constructiva 45km/h, 4W, motor Diesel ,combustibil motorina , consum 2%, culoare albastra .

Nu necesita permis de conducere, categoria moped, RAR efectuat in Galati.

Pret : 2500 EUR . Telefon : 0751 012031 .

Edited by Rami
Posted

Pai inseamna ca esti un pericol public pe drumurile noastre cu un astfel de vehicul; fara reguli de circulatie!?39.gif

Daca te-ai fi informat in ce regim se conduce categoria , nu ai fi scos perla . Trebuia sa stii ca orice participant la trafic se supune regulilor generale.

Posted

Vand moped , marca Aixam, se conduce fara permis , pe baza atestatului de legislatie rutiera, putere 4 W, masa 350 kg.

Culoare rosu, an 1998 , pret : 2000 eur

Culoare verde , an 1999, pret : 2300 eur

• 1 month later...
Posted

Vand Aixam 400, masa proprie 350 kg, viteza constructiva 45km/h, 4W, motor Diesel ,combustibil motorina , consum 2%, culoare albastra .

Pret : 2500 EUR . Telefon : 0751 012031 .

Posted (edited)

Daca te-ai fi informat in ce regim se conduce categoria , nu ai fi scos perla . Trebuia sa stii ca orice participant la trafic se supune regulilor generale.

Daca s-ar fi inventat un motor Diesel care merge cu benzina...nu ai fi scos perla

Trebuia sa stii ca motoarele Diesel functioneaza NUMAI CU MOTORINA! Si asta e o REGULA GENERALA ;) Unii mai folosesc si uleiul de gatit (cu conditia sa fie filtrat de resturile de la cartofi si chiftele).

Edited by AdiTZA
Posted

Mi se pare mie sau iti dai cam multa importanta pe aici? Daca ai avea mai multa acuratete in exprimare nu ai mai lasa loc neintelegerilor.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Vand Aixam JDM, coloare albastra, motorina, 2% consum, an fabricatie 1999, culoare albastru sidefat. 2 locuri. Se conduce fara permis, de la 16 ani , pe baza atestatului de legislatie rutiera. Inscris in circulatie , acte la zi, ITP si RAR efectuate.

Tel : 0751 012031

Pret: 2200 eur

Edited by Rami
Posted

Daca s-ar fi inventat un motor Diesel care merge cu benzina...nu ai fi scos perla

Trebuia sa stii ca motoarele Diesel functioneaza NUMAI CU MOTORINA! Si asta e o REGULA GENERALA ;) Unii mai folosesc si uleiul de gatit (cu conditia sa fie filtrat de resturile de la cartofi si chiftele).

Daca toti ar fi cunoscatori ca tine, nu ar fi necesare precizari suplimentare. Poate ai uitat , nu toti cititorii sunt mecanici . Drept urmare, precizarile sunt binevenite. Alte intrebari legate de topik?

Mi se pare mie sau iti dai cam multa importanta pe aici? Daca ai avea mai multa acuratete in exprimare nu ai mai lasa loc neintelegerilor.

Mi se pare mie sau esti pe langa subiect ?

Pacat ca nu am decat 1800E.

Am una care se incadreaza in pretul dorit de tine , abia am adus-o, in cateva zile va fi scoasa la vazare.

• 2 weeks later...
Posted

Vand Aixam JDM, coloare albastra, motorina, 2% consum, an fabricatie 1999, culoare albastru sidefat. 2 locuri. Se conduce fara permis, de la 16 ani , pe baza atestatului de legislatie rutiera. Inscris in circulatie , acte la zi, ITP si RAR efectuate.

Tel : 0751 012031

Pret: 2200 eur

• 4 weeks later...