dcp100168 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Stâlpi antiparcare pe trotuarul din Piaţa Energiei Şoferii nu-şi vor mai putea parca maşinile pe trotuarul sud-vestic din Piaţa Energiei. Serviciul Public Ecosal a început să monteze acolo stâlpi tocmai pentru a împiedica accesul autoturismelor în spaţiul destinat pietonilor. Lucrările au demarat vineri şi se vor încheia în câteva zile, a anunţat municipalitatea. Montarea acestor stâlpi era mai mult decât necesară, în condiţiile în care maşinile parcate pe trotuar incomodau pietonii şi le îngreunau accesul în mijloacele de transport în comun, care au staţie chiar acolo. „Staţia din Piaţa Energiei este una dintre primele staţii de autobuz şi de microbuz în care sunt montaţi aceşti stâlpi, pe fondul indisciplinei conducătorilor auto, care nu respectau interdicţia de a parca acolo. Dacă va fi nevoie, vom monta asemenea stâlpi şi în alte staţii”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Nicoleta Manole. Angajaţii Serviciului Public Ecosal care montează stâlpii au spus că lucrările avansează mai greu din cauză că, înainte de a monta stâlpii, sunt nevoiţi să scoată ţevile care susţineau vechiul gard. Acesta delimita trotuarul de carosabil şi a fost eliminat în luna noiembrie a anului trecut, când municipalitatea a mutat acolo staţia de transport în comun. Să mai spunem că stâlpii montaţi acum în Piaţa Energiei sunt vizibili din trafic pe timp de noapte, având trei benzi reflectorizante: două albe şi una roşie. viata-libera.ro Nu sunt şofer, da' pare-mi-se că nu-i în regulă ceva pe-aici... Înţeleg că şoferii nu şi nu, da' alde poliţiile de toate felurile ce păzesc? Oare doar mi se pare că un om cu multe chitanţiere ar fi ultrasuficient?
LaurX82 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) Mi se pare ceva bun, daca ar pune asa stalpi peste tot unde e trotuar si parcheaza masini, ce bine ar fi. In lege spune sa lasi 1 metru daca parchezi pe trotuar, dar uni nu lasa nici 50 cm Si statia aia e foarte buna acolo, nu mai incurca circulatia auto cum era inainte, cand depaseai pe zebra fara sa vrei sau trecei pe zebra cand erau oameni pe zebra, dar nu ii vedeai din cauza ca opreau aia cu maxi-taxi, deci acolo sigur ramania fara pemis, si din vina ciu ? Edited June 13, 2011 by cosx25
Mikka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Oare doar mi se pare că un om cu multe chitanţiere ar fi ultrasuficient?Poate doar daca ar fi neamt. Sau mai bine Rambo, la cati "jmekeri" sunt prin orasul asta.
Relu Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Poate-i vine unuia ideea să-și lege mașina cu lanțul de vreun asemenea stâlp!
Recommended Posts