kholaps Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 De cand sa incalzit afara si eu ca tot romanu in parc cu copilu.Am observat ca e la moda sa crapi seminte pe strada in autobuz la iarba verde si surpriza: ,,,in parc" care si asa e vai mama luiAcu vreo 2 zile merg in parcul de la,Turn' vad 2 mamai la poarta crosetasera deja un covoras de coji.intru in parc alta mamaie ,pe o banca un domn dupa figura spuneai ca e intelectual:))(nu garantez asa banui eu ca arata intelectualii) ,omu mai cizelat nu le lasa direct in fata bancii pe care sedea le dadea tacticos cu piciorul sub banca.data vii toare iau aparatu la mine si ii trec la panoul rusinica promit Link to comment Share on other sites More sharing options...
daisy Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 De cand sa incalzit afara si eu ca tot romanu in parc cu copilu.Am observat ca e la moda sa crapi seminte pe strada in autobuz la iarba verde si surpriza: ,,,in parc" care si asa e vai mama luiAcu vreo 2 zile merg in parcul de la,Turn' vad 2 mamai la poarta crosetasera deja un covoras de coji.Cojile de seminte sunt luate de vant, a doua zi chiar nu le mai gasesti, dar ce spuneti despre persoanele care vin cu cainii in parc si "merg la toaleta" la groapa cu nisip unde se joaca copiii sau pe sub leagane !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 mârlani e puțin spus... se sparg semințe pe stradă într-o veselie... de Paști, era plină faleza de persoane puse la patru ace ce mergeau cu punga de semințe în mână... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Nu prea inteleg ce treaba are ca uni mananca semintii in public ??? Bine ca e frumos sa fumezi in locuri publice langa nefumatori, normal e interzis de lege, dar... Sunt alte lucruri mai grave care se fac in public decat mancatul semintelor. Din cate stiu eu, mancatul semintelor in public nu e ilegal, fiecare mananca ce vrea. E mai rusinos sa arunci o hartie pe strada sau sa scuipi pe strada sau sa stai cu picioarele pe banca si altele. Ca fapt divers, nu mananc seminte, nu ca nu imi plac, ma enerveaza, e migalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Costache Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Nu prea inteleg ce treaba are ca uni mananca semintii in public ??? Bine ca e frumos sa fumezi in locuri publice langa nefumatori, normal e interzis de lege, dar... Sunt alte lucruri mai grave care se fac in public decat mancatul semintelor. Din cate stiu eu, mancatul semintelor in public nu e ilegal, fiecare mananca ce vrea. E mai rusinos sa arunci o hartie pe strada sau sa scuipi pe strada sau sa stai cu picioarele pe banca si altele. Ca fapt divers, nu mananc seminte, nu ca nu imi plac, ma enerveaza, e migalos Nu e urat faptul ca mananca seminte... E urat faptul ca nu aduna cojile in ceva... Ce ramane in urma e dezastru si strica imaginea parcului respectiv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 e urât omul care scuipă... care nu-și șterge cojile de semințe de la colțul gurii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts