dcp100168 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Benzinăriile automatePatru ex-manageri Rompetrol si-au propus sa creeze un nou jucator pe piata comertului cu combustibili din Romania. Au inceput sa impanzeasca tara cu minibenzinarii automate, vor sa construiasca o fabrica de biocombustibili la Braila si sa amenajeze un chei pentru a putea transporta carburanti pe Dunare.Prima benzinarie automata din tara. Platesti direct la pompa". Asa suna un titlu de ziar romanesc, din toamna anului trecut, de dupa conferinta de presa de inaugurare a unui nou concept de benzinarii pentru piata din Romania. AutoMat este - cum ii spune si numele - o retea de benzinarii automate, adica fara personal, amplasate in parcarile centrelor comerciale si hipermarketurilor din tara noastra, relateaza Money.ro.Pana in prezent, compania care a lansat proiectul – Bioromoil Automatic Stations (BAS) – a deschis deja 11 astfel de statii, in centre comerciale din Turnu Severin, Slatina, Targu Jiu, Craiova, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Iasi, Suceava, Sibiu. Pana la sfarsitul anului 2011, planul este sa ajunga la 30 si in urmatorii trei ani, la 130, cam tot atat cat are MOL, de exemplu. Un alt detaliu interesant este ca noul concept este creat si pus in practica de patru ex-manageri din compania Rompetrol, compania dezvoltata de Dinu Patriciu, cel mai bogat om de afaceri din Romania, si vanduta acum doi ani catre KazMunaiGaz. De altfel, asemanarea dintre Mic.ro – conceptul de magazine lansat dupa exit de Patriciu – si cel al benzinariilor AutoMat sare in ochi: retail modern, locatii care ocupa spatii cat mai mici, cat mai compacte si cat mai raspandite.dailybusiness.roŞoferii, ceva păreri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Eu sincer n-am încercat deși aș fi tare tentat. Am observat că pe lângă pompe au și băuturi, ceva de ronțăit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auto-galati.ro Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 eu sunt curios de care benzina este la automatul din kaufland. am vazut ca au si de 95 si una Superplus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts