Jump to content

Şi-a legat unchiul de stâlp şi i-a dat foc!


dcp100168

Recommended Posts

Şi-a legat unchiul de stâlp şi i-a dat foc

Un bărbat de 27 de ani din localitatea gălăţeană Umbrăreşti a fost arestat preventiv, duminică, pentru 29 de zile, după ce, vineri, l-a legat pe unchiul său cu o frânghie de un stâlp şi i-a dat foc, acesta murind carbonizat. "Poliţiştii de la postul din Umbrăreşti au fost sesizaţi vineri după amiază despre faptul că în satul Torceşti, în curtea unei locuinţe, se afla cadavrul ars al lui I. Gheorghe, de 52 ani. Echipa operativă a constatat că în urma unui conflict spontan, produs pe fondul consumului de alcool, agresorul, I. Ion, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii în zona fetei, după care l-a legat de un stâlp din beton din curte şi l-a incendiat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, subcomisarul Ştefan Gohoreanu. Potrivit aceleiaşi surse, după comiterea faptei, bărbatul a dispărut de la domiciliu şi a fost găsit duminică. În aceeaşi zi, magistraţii Tribunalului Galaţi au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Link to comment
Share on other sites

Horror de Torceşti

Ucis ca în timpul inchiziţiei

* Nepotul şi‑a legat unchiul de un stâlp şi i‑a dat foc

La casa lui Fănel Iancu, din Torceşti, comuna Umbrăreşti, au venit în vizită vineri seară, după ora 21,00, Gheorghe Iancu, fratele proprietarului şi Ion Iancu � nepotul unui al treilea frate, decedat. Bărbaţii s‑au pus pe băut, iar după ora 21,00 vecinii spun că a început scandalul...

Executat prin ardere

Izbucnită din nimic, cearta s‑a aprins, nepotul bătându‑şi pe rând unchii. "Casa este puţin mai izolată, nu este chiar lângă celelalte case", povesteşte Ion Bulai, primarul comunei. "Oamenii nu au intervenit pentru că nu au ştiut ce se petrece. Nepotul, Nelu Iancu, are probleme la cap şi a mai fost la ˝facultate˝, adică la puşcărie! Pentru furt. Dar oamenii ziceau că s‑a mai liniştit. Iată că nu! Pe Fănel Iancu l‑a bătut, apoi l‑a bătut şi pe Gheorghe. Pe Gheorghe l‑a luat apoi, l‑a legat de un pom, de un stâlp, şi i‑a dat foc. Verdictul legiştilor a fost că 65 la sută din cauza morţii se datorează arderii. Fănel Iancu este lovit şi are traumatisme la cap, fiind internat în prezent la spitalul din Galaţi. Fratele lui a fost găsit carbonizat sâmbătă dimineaţă, în curte. Este o familie cu probleme, oamenii din sat ştiau situaţia�", încheie primarul.

Poliţiştii din Umbrăreşti, judeţul Galaţi, au fost sesizaţi sâmbătă, la ora 9,00, despre faptul că în satul Torceşti, comuna Umbrăreşti, în curtea unei locuinţe, se afla cadavrul ars al localnicului Gheorghe Iancu, în vârstă de 52 ani. La faţa locului s‑a deplasat o echipă operativă, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, echipă care a refăcut firul crimei. După comiterea faptei, tânărul Ion Iancu a dispărut de la domiciliu. Duminică, la ora 5,00, el a fost prins şi prezentat Tribunalului Galaţi, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, pentru omor calificat.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=23496

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.