Jump to content

Ilinca Diaconu şi-a făcut sindicat


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Ilinca Diaconu şi-a făcut sindicat

În vremuri în care mai toate sindicatele mici de pe platforma siderurgică gălăţeană încearcă, forţate oarecum de lege, să fuzioneze pentru a forma o grupare reprezentativă, un nou sindicat cu doar 100 de membri a fost înfiinţat de câteva zile.

Este vorba despre un sindicat înfiinţat şi coordonat de către Ilinca Diaconu, fost vicepreşedinte la Solidaritatea, aflat acum în conflict deschis cu actuala conducere a acestui sindicat. Diaconu speră ca noul sindicat să intre în calculele formării unui grup care să reprezinte peste 50 la sută din numărul sindicaliştilor de la ArcelorMittal Galaţi.

Oricum, până atunci, cei 100 de membri ai Sindicatului Liber al Siderurgiştilor au misiunea de a coopta fiecare câte unul sau mai mulţi membri în perioada imediat următoare. Doar astfel, noua celulă sindicală ar putea deveni una demnă de luat în seamă atunci când se fac socotelile pentru marele sindicat.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.