Jump to content

Supermarket Carrefour la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Primul supermarket Carrefour la Galaţi

Carrefour Romania anunta deschiderea celui de-al 36-lea supermarket Carrefour din tara si primul din Galati, maine 29 iunie, la ora 8:00, in complexul comercial Potcoava, str. Brailei nr.17. Supermarketul va fi deschis zilnic, intre 8:00-22:00 (duminica 8:00-20:00).

Noul supermarket are o suprafata de vanzare de 480 mp si aproximativ 5.200 de produse, incluzand peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hipermarket (iar la o calitate similara costa cu minimum 20% mai putin, in raport cu marcile nationale).

In Romania, Grupul Carrefour are 36 de supermarketuri si 23 de hipermarketuri.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Carrefour Market, la Maşniţă

Retailerul francez Carrefour îşi extinde reţeaua Carrefour Market cu încă o unitate la Galaţi. Compania începe lucrările de amenajare a celui de-al treilea magazin din oraşul nostru, după cele deschise în Complexul Comercial Potcoava de Aur din Mazepa şi pe Aleea Comerţului din Micro 19.

A treia unitate Carrefour Market va funcţiona, ca şi primele două, într-un spaţiu aparţinându-i reţelei locale Alcom, parte a grupului Galmopan. Este vorba de cel de la intersecţia străzilor 1 Decembrie 1918 şi Tecuci, în zona Maşniţă.

Predarea amplasamentului va fi realizată în cursul acestei săptămâni. Carrefour va începe lucrările de amenajare a magazinului şi îl va inaugura după 60 de zile, adică în a doua jumătate a lunii iulie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Grupul Carrefour deschide in Galati inca doua supermarketuri

Maine, 29 iunie 2012, Carrefour deschide inca doua supermarketuri in Galati: Carrefour Market 1 Decembrie: Str. 1 Decembrie 1918, Bl. S4, cu o suprafata de vanzare de 500 mp; Carrefour Market Dunarea: Bd. Braila, nr.220, Complex Comercial Dunarea Galati, cu o suprafata de vanzare de 450 mp. Deschiderea va fi la ora 8:00, in ambele magazine.

Carrefour continua expansiunea in Galati, deschizand alte doua supermarketuri in oras dupa ce in 2011 a deschis in Galati Carrefour Market Potcoava si Carrefour Market Micro 19.

Cele patru magazine din Galati urmeaza aceeasi strategie de „ preturi mici, zilnic”.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati. In Romania, Grupul Carrefour numara incepand de astazi 55 de supermarketuri, 8 francize si 25 de hypermarketuri.

mediafax.biz

Link to comment
Share on other sites

Îmbulzeală la inaugurarea magazinului Carrefour de la Maşniţă

Astăzi s-au deschis încă două magazine Carrefour (Market 1 Decembrie, de la Maşniţă şi Market Dunărea - în Complexul Comercial Dunărea, de pe strada Brăilei), ajungându-se la patru astfel de alimentare (cu cele de la Potcoava şi Micro 19).

La magazinul de la Maşniţă, câteva sute de gălăţeni se aflau în faţă încă înainte de ora 8:00, ora anunţată pentru deschidere. Atraşi de ofertele promoţionale la zahăr, ulei sau detergent, oamenii s-au înghesuit la deschiderea uşilor, pentru a fi primii care cumpără mult râvnitele produse.

De remarcat este că majoritatea celor care au venit de dimineaţă la acest magazin au fost pensionarii, însă şi mămici cu bebeluşi în braţe! Numai intervenţia forţelor de ordine a făcut ca oamenii să nu se calce în picioare.

După îmbulzeala de la deschiderea uşilor, oamenii s-au aşezat, cuminţi, la coadă, aşteptând să intre în magazine, căci paznicii au permis accesul doar pe grupuri de câteva persoane, tocmai pentru a nu se forma blocaje în interior.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.