Jump to content

Sală de sport la Balinteşti


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Sală de sport la Balinteşti

De investiţia de 2,8 milioane de lei se vor bucura 100 de elevi din satul Balinteşti. Autorităţile spun că după inaugurare ar putea să-i lase în sală şi pe băieţii din sat, la o "miuţă".

Pe drumul judeţean care uneşte oraşele Tg. Bujor şi Bereşti, undeva prin dreptul localităţii Balinteşti, se înalţă mândră o sală de sport nou-nouţă, realizată din fondurile Ministerului Dezvoltării şi Turismului, prin Compania Naţională de Investiţii.

Localitatea Balinteşti (sat component al comunei Bereşti-Meria) are doar vreo 1.000 de suflete (pe hârtie) pentru că mulţi nu mai locuiesc demult acolo. Cătunul nu are mai mult de 100-150 de case, răsfirate de-a lungul şoselei. Şcoala din sat are aproape 100 de elevi la gimnaziu şi vreo 40 de pitici la grădiniţă.

Cum satul este la 10 kilometri distanţă de centrul de comună, este clar că sala de sport va deservi doar copiii din şcoala din satul Balinteşti. În cel mai rău caz, copiii din Bereşti-Meria care vor să facă sportul în sală, pot merge la Bereşti, la câteva sute de metri de şcoala lor.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.