Jump to content

Paul Păcuraru, "exilat" şi fără familie


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Paul Păcuraru, "exilat" şi fără familie

Celebrul scandal sexual in care a fost implicat in 2009 fostul ministru al Muncii Paul Pacuraru (Sexgate cu Paul Păcuraru) s-a dovedit a fi o bomba cu efect intarziat. La doi ani de la aparitia pe internet a filmului in care fostul politician isi mangaia penisul in fata webcam-ului, Pacuraru a fost parasit oficial de nevasta.

Dosarul divortului dintre Mariana si Paul Pacuraru, a carui sentinta a fost pronuntata anul acesta, este tinut in mare secret de magistratii galateni. Reporterii CANCAN au incercat sa afle daca sotia fostului politician a invocat si alte motive in fata instantei, in afara de celebrul film XXX. Presedinta Tribunalului Galati, Carmen Sandu, a replicat sec: "Pentru a studia dosarul trebuie o motivatie temeinica".

La fel de discreta s-a dovedit a fi si fosta nevasta a lui Pacuraru, care iese din casa doar pentru a merge la serviciu, la liceul galatean "Radu Negru", al carui director este. Mariana Pacuraru a refuzat categoric sa discute cu reporterii nostri, pastrand inchisa usa apartamentului pe care inca mai sta scris, la loc de cinste, "Familia Paul Pacuraru".

"Nu este o femeie care sa stea prea mult de vorba cu vecinii, mai ales dupa scandalul sexual in care a fost implicat Paul. Domnul Pacuraru nu a mai venit acasa din 2009, de cand cu scandalul. S-a mutat la Ramnicu Valcea. In apartamentul acesta locuiesc doar fosta sotie si unul dintre cei trei baieti ai lor, adica cel mic, Andrei", a explicat un vecin, care a preferat sa nu-i fie divulgata identitatea.

Plecat de acasa de doi ani si "exilat" la Ramnicu Valcea, unde detine un apartament, Paul Pacuraru incearca sa se mentina "sub radar". A rupt legaturile cu fostii colegi de partid si evita aparitiile publice, mai ales ca barbatul care era in urma cu doi ani s-a transformat intr-o umbra. A revenit insa la catedra, fapt confirmat chiar de el, in cursul zilei de ieri. "Nu vreau sa mai vorbesc despre trecut, iar povestea cu divortul nu ma mai intereseaza. Nu prea pot vorbi, deoarece sunt la cursuri, predau", ne-a declarat Paul Pacuraru, fost ministru al Muncii.

cancan.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

A disparut din viata publica si s-a facut profesor

Devenit cu adevarat cunoscut in urma unui imens scandal sexual care l-a lasat fara familie si functie, fostul ministru al muncii Paul Pacuraru s-a retras din viata publica. Ex demnitarul duce o existenta tihnita, si isi vede de cariera de profesor, angajat la firma de resurse umane coordonata chiar de fiul sau!

Daca in politica nu s-a mai auzit de o buna bucata de vreme de liberalul Paul Pacuraru, care a detinut vremelnic portofoliul Muncii si Protectiei Sociale, nu se poate spune acelasi lucru despre aparitiile sale, ce-i drept nici ele prea recente, in zona presei tabloid. Mai toata lumea si-l aminteste pe Paul Pacuraru in contextul scandalului in care a fost implicat, dupa ce in presa a aparut un filmulet in care ar fi aparut fostul ministru masturbandu-se la webcam. Demnitarul s-a aparat atunci, spunand ca imaginile, de acum cinci ani, sunt trucate, iar totul ar fi fost o incercare de compromitere a sa, pornita de doi tineri, din razbunare.

Se lauda cu CV-ul la firma fiului!

Ca a fost sau nu asa, numai fostul demnitar o stie, cert este insa ca "afacerea " l-a costat cariera politica si casnicia. Sotia lui, Mariana, a divortat de el in 2011, iar fiecare si-a vazut de viata lui. Paul Pacuraru a ramas in continuare apropiat de cei doi baieti ai sai, ba chiar s-a asociat cu cel mare, Mihnea Pacuraru, intr-un business de management al resurselor umane!
Numele lui Paul Pacuraru apare in lista lectorilor, profesorilor care sustin cursuri de formare profesionala la firma , detinuta de fiul sau, Mihnea.

Paul Pacuraru este unul din actionarii firmei si se ocupa de zona RESURSELOR UMANE (Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Legislatia Muncii, s.a) si de consultanta. In acest domeniu dispune de o larga experienta dobandita din activitatea practica efectuata: de la cea de sef de birou Resurse Umane in cadrul Santierului Naval Galati, in anii de debut, pana la functia de Ministru al Muncii pe care a ocupat-o intre 2007 si 2008. De altfel, in toata activitatea politica desfasurata dupa 1990 s-a ocupat de promovarea legislatiei in domeniul social si al muncii, atat ca senator, membru al Comisiilor de Munca si Buget Finante (1996 - 2008), cat si ca ministru. De aceea, cursurile sustinute au un puternic caracter practic, multe initiative legislative aflate inca in vigoare apartinandu-i. De aceea, va recomandam sa urmati cu incredere cursurile de Resurse Umane organizate de INTRATEST, fiind astfel convinsi ca veti invata direct de la sursa." se arata in descrierea oficiala de pe situl societatii.
Ultima fotografie publica a lui Paul Pacuraru

In timpul sau liber, fostul ministru Paul Pacuraru se relaxeaza in calatorii in afara tarii, insotindu-ul pe Mihnea, care a calatorit in ultimii ani la Istamul, la Barcelona sau la Nisipurile de Aur.

De altfel, ultima fotografie in care apare fostul demnitar este intr-o ipostaza exotica si "casnica" in acelasi timp: la masa inconjurat de paine branza, sucuri si limonada!

cancan.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.