dcp100168 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Biletele la meciul cu Steaua costă 30 de leiOţelul Galaţi va pune în vânzare vineri biletele pentru partida cu Steaua, programată sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a XXX-a a Ligii I, un tichet urmând să coste 30 de lei, informează site-ul oficial al grupării gălăţene. "Aşa cum am anunţat încă din iarnă, meciul cu Steaua beneficiază de tarif special pentru că echipa din Ghencea are foarte mulţi susţinători în zonă. Fanii Oţelului nu cred că vor avea de suferit, ei au avut varianta de a-şi achiziţiona abonamente la preţuri accesibile. Cred că stadionul va fi plin la ora meciului", a declarat directorul general al grupării gălăţene, Marius Stan.Giurgiu, incertÎn acelaşi timp, mijlocaşul Gabriel Giurgiu este accidentat, fiind incert pentru meciul cu Steaua. Giurgiu va reîncepe abia de miercuri alergările după partida de la Craiova, din etapa a XXIX-a. El a fost lovit de Julius Wobay în minutele de prelungire ale partidei şi a suferit o întindere a ligamentelor piciorului stâng. "Şansele lui Gabi de a prinde meciul cu Steaua sunt destul de reduse, noi încă mai sperăm să-l recuperăm. Abia pe vineri vom afla cu certitudine dacă va fi sau nu apt de joc", a declarat antrenorul echipei Oţelul, Petre Grigoraş.
Recommended Posts