Jump to content

Marius Stan: M-aş bucura să încurcăm Steaua

Recommended Posts

Posted

Marius Stan: M-aş bucura să încurcăm Steaua şi să decidem soarta titlului

Directorul general al grupării Oţelul, Marius Stan, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că s-ar bucura ca echipa gălăţeană să pună piedică "roş-albaştrilor" în meciul din etapa a XXX-a a Ligii I, în primul rând pentru formaţia sa şi în al doilea rând pentru prietenul său Ioan Andone. "Nu vreau să comentez aberaţiile lui Gigi Becali, le consider doar aberaţii şi atât. Sunt presiuni normale, iar dacă le-am da atenţie, şi-ar atinge scopul. Nu ne interesează motivaţiile financiare ale altora, vom acorda noi o primă suficientă. Jucăm pentru noi, însă nu neg că am o simpatie deosebită pentru Andone. Orice loc în plus în clasament înseamnă bani şi în consecinţă avem motivaţie suficientă. M-aş bucura să încurcăm Steaua, să decidem soarta titlului, în primul rând pentru noi, şi apoi pentru Ando. Orice echipă de provincie care bate Steaua este de apreciat şi de lăudat. E un joc de referinţă pentru campionat, Steaua e echipa cea mai titrată, favorită, dar nu întotdeauna favoriţii câştigă. Sper ca şirul victoriilor consecutive ale Stelei să se oprească la Galaţi, la a noua", a spus Stan. Referindu-se la faptul că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat că echipa sa va spulbera tot până la final, antrenorul gălăţean Petre Grigoraş a precizat: "Se aşteaptă cumva să se arunce vreo brichetă din tribună şi la meciul cu noi când spune că ne va spulbera cu 3-0?". Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat după meciul cu Universitatea Cluj, scor 4-0, din etapa a XXIX-a a Ligii I, că CFR Cluj va motiva financiar echipa Oţelul Galaţi pentru a-i încurca pe "roş-albaştri" în etapa următoare. "Aţi rămas în urmă voi, ce e aia 150.000 primă? Se dă un milion-două ca să încurci Steaua acum. O singură dată trebuie să dea, nu de mai multe ori. Şi ei cred că dau, nu ştiu sigur, dar eu cred că astea ar fi sumele. Eu mă bazez pe echipa mea, nu mai vreau. N-am nevoie să dau, am două puncte în faţă, ei au nevoie. Ei aşteaptă să greşim noi, se bazează pe meciul cu Galaţi, bagă toate forţele, şi arbitri, şi tot, aşa aud eu că spun unii. Nu ştiu ce arbitru are curaj să fure Steaua. N-are cum să bată Oţelul pe Steaua, poate să scoată un egal eventual, şi tot campioni suntem. Eu cred că ei se vor încurca cu UTA, cu Mioveni", a spus Becali la Sport.ro după meciul cu Universitatea Cluj.

Posted

Marius Stan: Această "superechipă" Steaua are puncte slabe

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că "superechipa" Steaua, pe care gălăţenii o vor întâlni sâmbătă, în etapa a XXX-a a Ligii I, are şi ea puncte slabe din moment ce a pierdut la Cluj sau Iaşi, adăugând că în România încă nu a apărut formaţia invincibilă. "Ando îmi este prieten de o viaţă, normal că îmi doresc să câştige campionatul. În plus, ca reprezentant al provinciei, mi-aş dori să se spargă acum acest monopol al Capitalei, mai ales că, după părerea mea, CFR ar merita să ia titlul. Dar în primul rând m-aş bucura pentru noi, avem un obiectiv pe care încă îl mai putem îndeplini şi o datorie morală faţă de suporteri. Dacă batem pe Steaua mai putem prinde locul şapte, de Intertoto. Această "superechipă" Steaua a luat bătaie şi la Iaşi, şi la Cluj. Aşa că are şi ea puncte slabe. Încă nu a apărut în România o echipă invincibilă. După câte lucruri favorabile Stelei s-au întâmplat în ultima perioadă, cred că a venit timpul să vedem şi cealaltă faţetă a monedei. Cu Rapidul au pierdut pe teren, au beneficiat însă de conjuncturi extrem de favorabile pentru ei, au avut şi greşeli de arbitraj nenumărate în favoarea lor aşa încât pe val au ajuns cum au ajuns. Dar pot intra şi sub val foarte uşor. Am încrederea că îngâmfarea va fi plătită scump", a spus Stan.

Antrenorul Petre Grigoraş nu crede că titlul de campioană se va decide sâmbătă, la Galaţi. "În afara acestui joc mai sunt patru etape. Aş vrea să batem Steaua pentru ca apoi să vedem cine va fi mai tare în ultimele patru jocuri. Cred că toată lumea se va întreba acest lucru", a spus el. Grigoraş are mari probleme de efectiv pentru partida de sâmbătă cu Steaua, în special în defensivă: "Absenţele din zonele laterale se înmulţesc. După Gado, Sârghi şi Brujan, acum a apărut şi entorsa de la genunchi a lui Giurgiu. Nici Szekely nu s-a antrenat la maxim, dar măcar pe el sperăm să-l putem avea sâmbătă", a spus Grigoraş care a comentat şi faptul că Steaua are lotul complet. "Şi dacă aveau două, trei absenţe, la lotul Stelei nu conta. Steaua are pe banca de rezerve jucători care la multe formaţii ar fi titulari de drept. La câte se întâmplă în fotbalul românesc, faptul că i s-a redus suspendarea lui Lovin e o nimica toată", a adăufat Grigoraş.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.