Jump to content

Marius Stan cere "fapte concrete" din partea DNA


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Marius Stan cere "fapte concrete" din partea DNA

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că în urma verificărilor efectuate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în rândul oamenilor de fotbal poate se trece în sfârşit de la vorbe la fapte concrete. "Dacă Mircea Sandu a fost la DNA, înseamnă că are ceva de spus şi dacă are, să spună. Poate, în sfârşit, de la vorbe ajungem şi la fapte concrete. E important să nu se mai vorbească atât de mult, să nu se mai jignească fără niciun fel de control. Să vorbeşti doar dacă ai argumete şi ai ceva de spus. Să tot întreţii o atmosferă în care se acuză în stanga şi-n dreapta de lucruri ce ţin de domeniul DNA-ului nu mi se pare normal", a spus Marius Stan.

În opinia oficialului gălăţean, declaraţiile nefondate şi jignirile sunt cauzele dificultăţilor cu care s-a confruntat LPF în vânzarea drepturilor TV din această vară. "Dacă ai ceva de demonstrat, să arăţi cu fapte, cu dovezi, dacă nu, să taci! La noi e un foclor care nu este deloc benefic fotbalului. Nu face decât să ducă fotbalul în derizoriu şi apoi ne mirăm că vindem foarte greu drepturile, că vine puţină lume la stadion şi că avem rezultate din ce în ce mai modeste", a adăugat Stan.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.