dcp100168 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Un bărbat a intrat în comă după ce a înghiţit pastile expirateUn bărbat din Galaţi a ajuns în comă la spital după ce a înghiţit mai multe pastile expirate, găsite la coşul de gunoi. Bărbatul căuta de mâncare, însă în loc de alimente a descoperit o pungă plină de medicamente. A crezut că sunt vitamine şi le-a înghiţit. Cum pastilele erau vechi, a intrat în comă. Medicii însă au reuşit să-l salveze.Bărbatul de 45 de ani căuta de mâncare în tomberon. N-a găsit alimente, ci o pungă plină cu pastile. Cum pe ambalaj scria vitamine, bărbatul le-a înghiţit, crezând că o să-i mai treacă foamea. A făcut însă intoxicaţie medicamentoasă şi a fost dus de urgenţă la spital.Starea bărbatului este stabilă. El se află internat la Reanimare, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.antena3.ro
George Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Si daca erau vitamine si erau expirate tot aia patea. Daca e aruncat la cosul de gunoi chiar si mancare daa e, e expirata. Majoritatea care cauta la tomberon cauta plastic sa il vanda sa faca bani. Elinseama ca nu il prea ducea mintea sau era beat.
gabi Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 (edited) Si daca erau vitamine si erau expirate tot aia patea. Daca e aruncat la cosul de gunoi chiar si mancare daa e, e expirata. Majoritatea care cauta la tomberon cauta plastic sa il vanda sa faca bani. Elinseama ca nu il prea ducea mintea sau era beat.1. oamenii care ajung în asemenea grad de degradare umană, de ajung să scotocească prin resturile semenilor lui biologici, nu sunt sensibili la diferența dintre termenul de garanție și termenul de valabilitate, de exemplu. 2. ai făcut tu vreun studiu din care să rezulte ce caută ”majoritatea” prin tomberoane?3. deși la prima vedere doar oamenii proști și cei bețivi scotocesc prin tomberoane (tu spui asta) te asigur că fiecare eșec uman are în spate o poveste de viață în care prostia poate e subiectivă iar alcoolul a apărut poate ca o manta facilă de ploaie. nu-mi pot scoate din minte un asemenea om, găsit înghețat (și decedat) pe stradă, cu vreo patru rânduri de haine pe el, ”boschetar” în termeni urbani, ce avea prin izmene doar o hârtie mototolită cu un număr de telefon, al unei rude apropiate. după ce am discutat cu acea rudă, mi-am schimbat părerea despre boschetarul în cauză. ăsta e doar un exemplu. cel mai ușor este să acuzi. Edited July 8, 2011 by gabi
Recommended Posts