George Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Oare ce religie or avea angajatii bibliotecii V.A. Urechea? Ei nu lucreaza sambata iar duminica au program de sambata. Deci ei respecta Sabatul.
Legumix Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 DINTOTDEAUNA, iar galatenii stiu, biblioteca V.A.Urechia ESTE INCHISA SAMBATA.
djabar1523 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 George, nu mai aveti biblioteci in Braila. Chiar si asa, mediul online nu iti ofera tot ceea ce ai nevoie?
George Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Ba avem biblioteci dar ma mira ca la noi e inchisa DUMINICA! Am pus si eu o intrebare in legatura cu religia anajatilor si voi evitati raspunsul. Macar uteati spune ca nu stiti sau va abtineati din comentarii decat raspuunsurole pe care le-ati dat.
Legumix Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 (edited) Ba avem biblioteci dar ma mira ca la noi e inchisa DUMINICA! Am pus si eu o intrebare in legatura cu religia anajatilor si voi evitati raspunsul. Macar uteati spune ca nu stiti sau va abtineati din comentarii decat raspuunsurole pe care le-ati dat. religia este ceva PERSONAL, si daca te rodea curiozitatea intr-atat, trebuia sa te interesezi, in privat la V.A.Urechia, nu sa fii spiritual pe aici. cu atat mai mult cu cat duminica tu te odihnesti (sau mergi la biblioteca din placere) si acesti angajati au dreptul la o zi libera...iar, programul STRICT ADMINISTRATIV, dureaza de pe vremea anterevolutie - cand lumea muncea si sambata (duminica fiind singura zi libera a publicului cititor) Edited July 11, 2011 by Legumix
Recommended Posts