dcp100168 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 O tânără gălăţeancă face "Artă la pachet" în BucureştiPatru tineri artisti isi expun lucrarile de fotografie, pictura, ilustratie si banda desenata la Galeria Foto a Cinematografului Patria din Bucuresti. Expozitia intitulata "Arta la pachet" care cuprinde in total 35 de lucrari semnate de Ana-Maria Iana, Roxana Ciucalau, Oana Popescu si Mihai Grajdeanu va fi vernisata joi, 14 iulie 2011, de la orele 17:00. Expozitia "Arta la pachet" este organizata de Organizatia Civica Alternative si Young Leaders for a United Europe in colaborare cu Romania Film si Clubul Presei Transatlantice. Expozitia va fi deschisa pana pe 14 august.Pictoriţa expozitiei “Arta la pachet” se prezinta:Roxana Ciucalau, roxanaciucalau.blogspot.comAm 23 ani, nascuta in Galati, resedinta stabilita in Bucuresti. Am absolvit: 2007 Liceul de Arta "Dimitrie Cuclin" Galati 2010 Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, sectia Arta Murala. In prezent, masterand in cadrul U.N.A., F.A.D.D, sectia Arta Murala.Privind din propria perspectiva, dintre toate domeniile artei, pictura prin caracteristicile sale prefateaza cel mai bine trairile interioare pe care astfel incerc sa le impartasesc celorlalti prin forma si culoare. Aceasta pasiune a inceput sa prinda contur datorita profesorilor de exceptie. Asadar, primele interactiuni cu arta, mi-au deschis un bogat orizont al imaginatiei care a marcat demersurile artistice de-alungul anilor.Picturile mele au o tenta decorativa in prim plan este silueta umana, care uneori este doar sugerata. Urmarind un prototip esentializat prin repetarea acesteia, se incearca elaborarea unui spatiu organizat. Aceasta unitate a elementelor permite realizarea unor jocuri cromatice variate, armonizate prin transparente.hotnews.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts