Jump to content

Străzile din Tecuci se modernizează


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Patru străzi din Tecuci au fost reconstruite

Două străzi principale şi două străzi secundare din municipiul Tecuci au asfalt ca-n palmă, după ce au fost complet refăcute. Este vorba de strada Galaţi, cu două străduţe adiacente, şi strada Ştefan cel Mare. Ele au fost redeschise circulaţiei în urmă cu câteva zile, după aproape zece luni în care au fost în şantier.

„Pe strada Galaţi s-a înlocuit conducta de apă, s-au refăcut trotuarele, s-au înlocuit bordurile şi s-au turnat două straturi de asfalt, carosabilul fiind refăcut şi pe două străzi mai mici, care se intersectează cu aceasta. O lucrare majoră a fost executată şi pe strada Ştefan cel Mare, unde s-au turnat două straturi de asfalt, s-au înlocuit capacele de canalizare şi s-au refăcut trotuarele”, a declarat viceprimarul Tecuciului, Mihăiţă Basalîc.

Potrivit acestuia, investiţia în refacerea acestor străzi s-a cifrat la 180.000 de lei, adică aproape 43.000 de euro.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 10 years later...

Proiect de reabilitare a 28 de străzi din Tecuci, în valoare de 20 milioane de lei

La început de toamnă, Primăria Municipiului Tecuci a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP) procedura de atribuire pentru servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări în vederea realizării obiectivului de modernizare a infrastructurii rutiere din oraș, în valoare totală estimată de 20,376 milioane de lei, exclusiv TVA.

Proiectul constă în reabilitarea a 28 de străzi, pe o lungime totală de 12,975 kilometri, astfel: Vornicului, Vrancei, Vigilenței 1 și 2, Dumbrava Roșie, 1 Mai, Duzilor, Grigore Alexandrescu, Crângului, Roșiori, Horia, Vlad Țepeș, Decebal, Iancu Jianu, Nr. 1 (Bâlciului), Muncitorului, Parcului, Vasile Pârvan, Independenței, Simion Bărnuțiu (Bobâlna), General Ion Gheorghe Istrate, Mihai Vodă, Gheorghe Șincai, Ștefan Octavian Iosif, Anton Cincu, Grigore Tăbăcaru, Pamfil Șeicaru și Mihail Manoilescu, pentru a facilita mobilitatea populației, bunurilor și serviciilor.

Criteriul de atribuire a lucrărilor este "cel mai bun raport calitate-preț", componenta financiară (prețul ofertei) urmând a avea o pondere de 70 la sută din total, iar durata prevăzută a contractului este de 36 de luni, finanțarea urmând a fi asigurată din fonduri bugetare.

Termenul-limită pentru transmiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 octombrie, ora 15,00. Operatorii economici ce depun oferte trebuie să prezinte două contracte de lucrări realizate în ultimii cinci ani, în valoare cumulată de cel puţin 19,784 milioane de lei (fără TVA), împreună cu documente justificative pentru acestea.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.