Jump to content

Un buzoian construieşte patru săli de sport în Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un buzoian construieşte patru săli de sport în Galaţi

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romexpo şi acţionar în 16 firme, Ionel Gagu, este cel mai controversat dintre magnaţii buzoieni. De-a lungul timpului, afaceristul a ştiut cum să joace pentru a obţine contracte „grase” cu instituţiile statului. În guvernarea PDL, Gagu a obţinut contracte tocmai de la ministerul condus de buzoianca Elena Udrea. Nu mai puţin important este că unul dintre partenerii din firmele lui Gagu, Constantin Ghiveci, este foarte bun prieten cu preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Recent, firma lui Ionel Gagu, Concas SA, a primit de la Compania Naţională de Investiţii, aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, un contract privind lucrările de finalizare aferente execuţiei sălilor de sport:

* Sala de sport şcolară cu nivel de practică sportivă competiţională locală, teren de handbal şi 150 locuri pentru spectatori în Tecuci, Aleea Ştrandului - Parc 1 Mai, judeţul Galaţi

* Sala de sport şcolară cu nivel de practică sportivă competiţională locală, teren de handbal şi 150 locuri pentru spectatori din Şendreni, sat Şendreni, judeţul Galaţi

*. Un al treilea obiectiv asemănător aparţine Grupului Şcolar „Tudor Vladimirescu” din judeţul Galaţi

* Ultima sală de sport se află în localitatea gălăţeană Matca

Valoarea acestui contract, potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), se ridică la peste 5,5 milioane de lei. Ca un făcut, pentru obiectivele de mai sus doar Concas SA a cumpărat caietul de sarcini şi a participat la licitaţie.

puterea.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.